מבקש המלצות על מערכות מוצלחות של HTIB?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
bonym פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים,

בשבוע הבא אני בניו יורק ומתכנן לרכוש מערכת רמקולים לקולנוע ביתי שבאה בקופסה.
על המערכת להתחבר לטלויזיה פיוניר 507.
הדרישות:
1. מחיר בין 400 ל-800 דולר. במקרים מיוחדים אוכל לחרוג גם ל-1000 דולר.
2. אנחנו 90 אחוז רואים טלויזיה (סדרות, חדשות) וקולנוע ביתי (סרטים) דרך סטרימר TVIX ו-10 אחוז שומעים מוזיקה/רדיו.
3. הכוונה שמערכת הקולנוע הביתי תחליף רסיבר ימאהה שהזדקן בכבוד ורמקולים של פיניקל.
4. חושב שכדאי שיהיו למערכת כניסות HDMI.
5. רוצה שהמערכת תתמוך ב-5.1 (מבין ש-2.1 בכל מערכת גם בזו של BOSE שנחשבת טובה יישמע הרבה פחות טוב בסרטים? האם אני צודק?)
6. חלל הסלון שלי שם ממוקמת הטלויזיה אינו תחום בצד אחד שלו (ממשיך לפינת אוכל ומטבח) אבל בגדול מדובר על מרחק צפיה של כ-5 מ' מהטלויזיה ועל רוחב סלון של 5 מ' גם כן. אני חושב שזה מחייב מערכת ורמקולים שתוכמים בהספק לא קטן. לא?
7. הייתי שמח אם הרמקולים האחוריים היו אלחוטיים. האם הם מספיק איכותיים בעיני חברי הפורום?
8. חשוב לי שהמערכת תהיה עם סאונד נקי ואיכותי לסרטים אבל גם שתדע להשמיע מוזיקה קצבית בעוצמה גבוהה ותיתן חויה עוצמתית.
9. שאלה אחרונה- מבין שניתן לקנות את המערכת עם BLUE RAY. זה מוסיף ממש לא הרבה מחיר. האם זה כדאי או להפריד את מערכת הרמקולים מהבלו ריי. שימו לב שאני קונה את המערכת בחנות מיוחדת שמוכרת ציוד של 220V כך שאין בעיה של תאימות לארץ אפילו לא של הבלו ריי.

אשמח לקבל המלצות.

תודה מראש.

BONYM

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”