קניתי היום סאנסה קליפ + ויש לי שאלה
במדריך למשתמש נאמר שהוא תומך בFLAC , ורציתי לדעת אם זה נכון ?
אני אבדוק את זה יותר מאוחר אבל עדיין הייתי רוצה נסיון משתמשם
שאלה נוספת , יש שם ספריה של Playlists , האם מישהו יודע איזה פליליסט הוא תומך , ואיך עושים אותן ?
שאלה נוספת , יש שם ספריה של Playlists , האם מישהו יודע איזה פליליסט הוא תומך , ואיך עושים אותן ?
לגבי FLAC אין לי מושג.truejoker כתב:במדריך למשתמש נאמר שהוא תומך בFLAC , ורציתי לדעת אם זה נכון ?
שאלה נוספת , יש שם ספריה של Playlists , האם מישהו יודע איזה פליליסט הוא תומך , ואיך עושים אותן ?...
לגבי Playlist הוא עובד בפורמט של מדיהפלייר 11, מה שעושים זה מעבירים אותו למצב עבודה שאינו USB Mass Storage ואז ניתן לגשת אליו כהתקן מזוהה במערכת הפעלה חלונות.
בוחרים קבצים או ספריה ובאמצעות מקש ימני בעכבר מקבלים אפשרות ליצור Playlist. מה שנחמד שאפשר לפתוח אותם בספרייה של Playlist, לערוך אותם ולזרוק לתוכם קבצים או ספריות שלמות כולל אפשרות לסדר מחדש.
אופציה נוספת, ברגע שמסמנים ספרייה או רשימת קבצים ומקישים Enter אוטומטית נוצרת באותה ספרייה קובץ רשימת השמעה.
תתחדש ותהנה
באמת תודה ענקית , התחלתי לסרוק את קבצי העזרה שלו אתמול עד שנרדמתי ולא הצלחתי להבין .
שאלה נוספת איך עוברים ממאס סטוראז למצב השני ?
ומה עושים אם אין לי מדיה פלייר 11 ? כי אני ניסיתי להגיע למדיה פלייר שלי (כדי לראות את הגרסה שלו , ובקושי מצאתי אותו ואין לו ABOUT שבו יש מספר גרסה
ומה עושים אם אין לי מדיה פלייר 11 ? כי אני ניסיתי להגיע למדיה פלייר שלי (כדי לראות את הגרסה שלו , ובקושי מצאתי אותו ואין לו ABOUT שבו יש מספר גרסה
מדיה פלייר ניתן להשיג בחינם פשוט לעדכן גירסה מאתר Windows Update, בנוסף אני מאמין שיש סיכוי גדול שיש לך אז עדיף קודם פשוט לנסות.truejoker כתב:באמת תודה ענקית , התחלתי לסרוק את קבצי העזרה שלו אתמול עד שנרדמתי ולא הצלחתי להבין .
![]()
ומה עושים אם אין לי מדיה פלייר 11 ? כי אני ניסיתי להגיע למדיה פלייר שלי (כדי לראות את הגרסה שלו , ובקושי מצאתי אותו ואין לו ABOUT שבו יש מספר גרסה...
לגבי הנושא השני אני מעתיק מידע מזאפ (החלפת המצבים המתוארים מתפריט הגדרות):
ומה עם המוסיקה? ובכן, קודם כל ניהול הקבצים נוח בכך שהשירים מסווגים ע"פ סגנונות, אלבומים ורשימות השמעה, בהנחה והשירים קוטלגו נכון מראש אזי תוכלו לגשת אליהם באחת השיטות ואם למרות זאת זה לא מסתדר, ניתן להכין רשימות השמעה, רשימת השמעה ע"פ דירוג שירים שלכם! שימו לב לנגן 2 מצבי עבודה, במצב MSC הוא משמש כהתקן נייד לכל דבר כך שניתן להעביר באמצעותו קבצים והשירים יוצגו באופן רגיל אך רשימות השמעה לא תוכלו לייצר במערכת ההפעלה. לעומת זאת במצב MTP הנגן יזוהה ע"י נגן המדיה של חלונות ותוכלו לייצר רשימות השמעה (תמיכה מלאה מגירסה 11 ומעלה) ע"י סימון השירים בתיקיה ויצירת רשימה ע"י מקש ימני בעכבר או לחיצה על מקש האנטר.
tnhrtnhr כתב:הוא לא תומך בקבצי פלאש אלא רק בקבצים עם
איכות של עד 320 kbps...
זה לא נכון !!!
על פי אתר היצרן -
* Supports MP3, WMA, secure WMA, Audible, Ogg Vorbis, FLAC, plus audio books and podcasts
הדגם הקודם (sansa clip בלי הפלוס) לא תמך בפלאק.
אני רוצה לקנות נגן חדש, אני לא צריך משחקים, נגן פשוט וקל, לחדר כושר, ריצות, נסיעות ארוכות וטיסות. בהזדמנות זאת רציתי לשאול את בעלי הסאנסה קליפ פלוס - איך אתם רצים איתו? יש לי סאנסה עתיק שהגיע עם כיסוי מלא ורצועת, הבנתי שלקליפ פלוס אין כיסוי כזה וגם שאי אפשר לנתק את הקליפ (בניגוד לדגם הקודם).
זה פשוט כל כך נוח לי שהנגן על הזרוע וזה נוח לשנות ווליום או להעביר שיר, שאני לא רוצה להיפרד מהמנהג הזה.
הבעיה שלא מצאתי בEBAY כיסוי שמתאים לclip+. יש חברה בשם DLO שייצרה כיסוי מתאים לקליפ הראשון ושאמור להתאים לגרסא החדשה, אבל כבר אי אפשר להשיג את המוצר הזה.
DLO Action Jacket Case with Armband for SanDisk Sansa Clip (Black)

אני מצליח למצוא רק כיסוי סיליקון חלקיים ובלי רצועה.