בעיה עם קליטת שידורי טלויזיה דרך אנטנה
-
armin4ever
-
- חבר פעיל

- תגובות: 84
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום רב,
אני גר בדירה שכורה וישנו חיבור אנאלוגי לתשתית של הוט...לכן אני קולט כאן משהו כמו 10 ערוצים.
הבעיה היא שאת רובם אני רואה באיכות דיי ירודה,עם הרבה פסים מושלגים וכאלו...יש רק כמה ערוצים שאני רואה ממש חלק.
האם יש איזהשהוא פתרון טכני לכך?האם יש מגבר או משהו כזה שאפשר לקנות?
אשמח לקבל עזרה.
תודה
אני גר בדירה שכורה וישנו חיבור אנאלוגי לתשתית של הוט...לכן אני קולט כאן משהו כמו 10 ערוצים.
הבעיה היא שאת רובם אני רואה באיכות דיי ירודה,עם הרבה פסים מושלגים וכאלו...יש רק כמה ערוצים שאני רואה ממש חלק.
אשמח לקבל עזרה.
תודה
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
ברור שיש פתרון טכני, והכתובת היא חברת "הוט". אם הטלויזיה תקינה, ואני מניח כך כי אתה אומר שחלק מהערוצים נקלטים היטב, החברה חייבת לדאוג לקליטה חלקה של כל השידורים שלה. או להחליף ממיר, או לטפל בתשתית שאולי משהו דפוק בה (כבלים, שקע חיבור וכד'). זה לא צריך להיות על חשבונך וגם לא על חשבון בעל הבית. רק החברה.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בהרבה דירות שכורות ישנם מסננים ולכן קולטים רק 10 תחנות עם איכות ירודה.ZiggyMan כתב:dragon, יש לי חשד שהנ"ל לא מנוי על שירותי הוט......
מסננים אלו בדרך כלל באים עם תשתית טלפון של הוט.
גם אם הוא לא מנוי כבלים אנלוגיים זו עדיין זכות בסיסית של כל אזרח.
-
armin4ever
-
- חבר פעיל

- תגובות: 84
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כפי שאמרו כבר,אני לא לא מנוי על שירותי הוט,יש פה רק תשתית ישנה של הדיירים הקודמים,ואני לא חושב שיש פילטר על התשתית כי אם היה פילטר-לא הייתי קולט את הערוצים שאני קולט כעת (וזה מניסיון ).armin4ever כתב:שלום רב,
אשמח לקבל עזרה.
תודה...
השאלה אם יש מגבר קליטה או משהו כזה שניתן לקלוט עצמאית בטמבור או משהו כזה.
תודה