מחפש מזרים
אהלן,
אז הפנה אותי לכאן Itay_Pollak התותח ואני רוצה ייעוץ (אם אפשר) לגבי קניית מזרים.
התקציב: בין 0 ש"ח ל800 אך כמובן שעדיף כמה שפחות.
השימושים:
רוב הדברים שאני צופה בהם באים בקבצי MKV או AVI ואני לא מצליח להגמל מכתוביות אז שתהיה תמיכה בסוגי הכתוביות בעברית בצורה טובה.
רוב מה שאני רואה זה סרטים והשימוש העיקרי יהיה לסרטים (בסדרות אני לא משקיע בכולן עם HD אלא רואה בYES או מתפשר באיכות פשוטה).
אני מניח שבעתיד אולי יהיו פורמטים מתקדמים יותר או כבר כעט ואני מעדיף להיות כבר מוכן לעתיד כי לא בכל יום יש לי את התקציב הזה בעיקר כשעוד מעט אני מתגייס בעזרת השם.
יש לי טלוויזיית HD חדשה וחביבה שתומכת בFULL HD ואני הולך לשדרג את המערכת הקיימת שלי לאחת עם כניסה אופטית כך שאני מעוניין לחבר את המערכת כך למזרים.
אני צופה בדברים האלה בעזרת כונן חיצוני שמתחבר בUSB שמכיל 500 ג'יגה.
בנוסף לזה מסקירה של האקסטרימר הפופקורן וכל אלה הבנתי שאפשר להתחבר לרשת ואז שהמזרים יקבל מידע על התכנים ויכין מידע על הסרט/סדרה לבד מהאינטרנט ואני מבין שצריך בשביל זה אנטנה לקליטה אלחוטית. וגם שאפשר לצפות בתכנים ישירות מהרשת שזה נשמע טוב וכמו משו שיכול להיות שימושי ושאני ארצה.
חוץ מזה הדברים שחשובים לי זה שהמכשיר לא יעשה יותר מידי רעש, שיהיה איכותי, שיהיה הכי קטן שאפשר מהמגבלות שנתתי ובכנות אני בן אדם שחשוב לו ויזואליות אז התפריטים גם חשובים לי.
הבנתי שהבחירה בין הפופקורן לאקסטרימר החדש, מה לדעתכם יתאים לי יותר?
תודה רבה רבה מראש!
אז הפנה אותי לכאן Itay_Pollak התותח ואני רוצה ייעוץ (אם אפשר) לגבי קניית מזרים.
התקציב: בין 0 ש"ח ל800 אך כמובן שעדיף כמה שפחות.
השימושים:
רוב הדברים שאני צופה בהם באים בקבצי MKV או AVI ואני לא מצליח להגמל מכתוביות אז שתהיה תמיכה בסוגי הכתוביות בעברית בצורה טובה.
רוב מה שאני רואה זה סרטים והשימוש העיקרי יהיה לסרטים (בסדרות אני לא משקיע בכולן עם HD אלא רואה בYES או מתפשר באיכות פשוטה).
אני מניח שבעתיד אולי יהיו פורמטים מתקדמים יותר או כבר כעט ואני מעדיף להיות כבר מוכן לעתיד כי לא בכל יום יש לי את התקציב הזה בעיקר כשעוד מעט אני מתגייס בעזרת השם.
יש לי טלוויזיית HD חדשה וחביבה שתומכת בFULL HD ואני הולך לשדרג את המערכת הקיימת שלי לאחת עם כניסה אופטית כך שאני מעוניין לחבר את המערכת כך למזרים.
אני צופה בדברים האלה בעזרת כונן חיצוני שמתחבר בUSB שמכיל 500 ג'יגה.
בנוסף לזה מסקירה של האקסטרימר הפופקורן וכל אלה הבנתי שאפשר להתחבר לרשת ואז שהמזרים יקבל מידע על התכנים ויכין מידע על הסרט/סדרה לבד מהאינטרנט ואני מבין שצריך בשביל זה אנטנה לקליטה אלחוטית. וגם שאפשר לצפות בתכנים ישירות מהרשת שזה נשמע טוב וכמו משו שיכול להיות שימושי ושאני ארצה.
חוץ מזה הדברים שחשובים לי זה שהמכשיר לא יעשה יותר מידי רעש, שיהיה איכותי, שיהיה הכי קטן שאפשר מהמגבלות שנתתי ובכנות אני בן אדם שחשוב לו ויזואליות אז התפריטים גם חשובים לי.
הבנתי שהבחירה בין הפופקורן לאקסטרימר החדש, מה לדעתכם יתאים לי יותר?
תודה רבה רבה מראש!
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
כמו שאמרת, נראה לי שאתה צריך לבחור בין ה-A200 לבין ה-X SW.
לתכונות שרשמת, כל אחד מהם ייתן מענה.
לגבי התפריטים, הדעות חלוקות וזה עניין של טעם.
לפופקורן יש אפשרויות מתקדמות יותר בנושא ה-JB ותמיכה רחבה יותר בתוכן, שאר ההבדלים לא יבואו לידי ביטוי בשימושים שלך.
לתכונות שרשמת, כל אחד מהם ייתן מענה.
לגבי התפריטים, הדעות חלוקות וזה עניין של טעם.
לפופקורן יש אפשרויות מתקדמות יותר בנושא ה-JB ותמיכה רחבה יותר בתוכן, שאר ההבדלים לא יבואו לידי ביטוי בשימושים שלך.
- Irus
- חבר מביא חבר

לדעתי, אם מוסיפים את ה-POHD למשוואה, בודקים אותו קודם כל מול האקסטרימר (אותו צ'יפ וכו'), אני חושב שלאקסטרימר יש מספר יתרונות, כמו מחיר, קצב עדכונים ופיצ'רים נוספים. לכן נראה לי שההתלבטות צריכה להישאר בין הפופקורן לבין האקסטרימר.
מבדיקה מהירה בזאפ אפשר לראות שאין הבדל במחיר בין POHD ל- XT SW. (בהנחה שלא עוברים בקרוב בדיוטי פרי...)Irus כתב:לדעתי, אם מוסיפים את ה-POHD למשוואה, בודקים אותו קודם כל מול האקסטרימר (אותו צ'יפ וכו'), אני חושב שלאקסטרימר יש מספר יתרונות, כמו מחיר, קצב עדכונים ופיצ'רים נוספים. לכן נראה לי שההתלבטות צריכה להישאר בין הפופקורן לבין האקסטרימר....
את שניהם ניתן להשיג ב-699 ש"ח...
השאלה היא אם משווים את שניהם עם גרסת קושחה עדכנית, בכל זאת יש יתרון ל-XT ?
האם יש לו יתרון מבחינת עוצמת הרעש של המאוורר ?
לפחות בנושא אחד יש לו לדעתי חסרון: אם רוצים להשתמש בדיסק פנימי, מכיוון ש-XT תומך בדיסק 2.5", העלות של דיסק כזה היא כפולה מדיסק 3.5", והנפח שלו מוגבל יותר.
- Irus
- חבר מביא חבר

צודק, המחיר ירד והוא זהה כרגע.
לגבי הדיסק הפנימי, זה נכון שדיסק 3.5" זול יותר ומגיע בנפחים גדולים יותר.
כשקונים את אחד המכשירים, שימו לב שאתם מקבלים את הצ'יפ החדש של רילטק (+), אשר תומך בפורמטים החדשים.
אני עדיין חושב שלאקסטרימר יש יתרון על ה-POHD מבחינת קצב העדכונים, קהילת המשתמשים, ופיצ'רים שנתמכים ע"י המכשיר, דבר שמקרב אותו לתמיכה הרחבה שהפופקורנים זוכים לה. עכשיו נכנסה לאקסטרימר גרסה עם JB מובנה (היא אמנם חלקית ועדיין לא יציבה, אבל קיימת), אני לא חושב שהדברים האלה קיימים ב-POHD.
לגבי הדיסק הפנימי, זה נכון שדיסק 3.5" זול יותר ומגיע בנפחים גדולים יותר.
כשקונים את אחד המכשירים, שימו לב שאתם מקבלים את הצ'יפ החדש של רילטק (+), אשר תומך בפורמטים החדשים.
אני עדיין חושב שלאקסטרימר יש יתרון על ה-POHD מבחינת קצב העדכונים, קהילת המשתמשים, ופיצ'רים שנתמכים ע"י המכשיר, דבר שמקרב אותו לתמיכה הרחבה שהפופקורנים זוכים לה. עכשיו נכנסה לאקסטרימר גרסה עם JB מובנה (היא אמנם חלקית ועדיין לא יציבה, אבל קיימת), אני לא חושב שהדברים האלה קיימים ב-POHD.
- michael100
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 288
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
mamo כתב:מבחינת המחיר - יש ברשת קופון של וואלה בשווי 50 ש"ח לקונים בבאג מעל 300 ש"ח. כך שבעצם ה XTREAMER עולה רק 649 ש"ח (בתוקף עד סוף החודש).Irus כתב: את שניהם ניתן להשיג ב-699 ש"ח...
.......
תודה על התגובות. נראה לי שאלך על האקסטרימר. אבל בכל זאת אשמח לשמוע עוד על ההבדלים בין הפופקורן לאקסטרימר אם למישו יש מושג.
חוץ מהזה בקשר לאקסטרימרים מה ההבדל בין :
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974&perur=4
ל:
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9126&perur=4
האם אני לשימושים שלי ארגיש בהבדלים?
הראשון הקטן יותר תומך גם בהורדת המידע על הסרט/סדרה מהאינטרנט ובתפריטים הללו?:

חוץ מהזה בקשר לאקסטרימרים מה ההבדל בין :
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974&perur=4
ל:
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9126&perur=4
האם אני לשימושים שלי ארגיש בהבדלים?
הראשון הקטן יותר תומך גם בהורדת המידע על הסרט/סדרה מהאינטרנט ובתפריטים הללו?:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
על דגם ה Xtreamer Pro קיימת ביקורת באתר, מומלץ לקרוא. היכולות של זוג המכשירים שהצגת זהות מלבד היכולת למקם זוג HDD בגודל 3.5 בדגם ה Pro ובקירור הפסיבי של דגם ה Xtreamer Sidewinter.
XTREAMER לדעתי עדיף גם בגלל שיש לי אותו ואולי דעתי לא כזו אובייקטיבית וגם בגלל התכנים העתידיים שיתפסוו לשם שזה אומר שיקבלו גרסאות תוכנה יותר טובות, ברגע שאנשים מארץ יתחילו גם לעזור ולבצע שם תמיכה קצת יהיה מעולה 
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
- Irus
- חבר מביא חבר

guycomp,
אני ממש לא מסכים, כבר היום לפופקורנים יש יתרון גדול, אם זה בקהילה, בהתאמת המכשיר לתוכנות, תוספים וכו'.
זה מתבטא, למשל, ב-3 פתרונות JB, כולל אחד פנימי, כבר היום. פופקורן בניגוד לאקסטרימר דאגו להסדר עם IMDB ו-YOUTUBE, והגרסא החדשה תהיה מבוססת על ממשק פלאש ייחודי, שיכלול בתוכו JB מובנה עם אפשרויות רחבות. אם מסתכלים על חשיבה לעתיד, פופקורן דאגו לרכוש זכויות לשימוש בתכני 3D בסיסיים, שכמובן סדרה 200 תתמוך בהם.
TaMiRMo,
יש לך גם אפשרות, לפחות עד שהממשק החדש יגיע, להשתמש ב-OVERSIGHT, אשר מותקן על דיסק פנימי או על DOK שמחובר לפופקורן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 70#1112370
אני ממש לא מסכים, כבר היום לפופקורנים יש יתרון גדול, אם זה בקהילה, בהתאמת המכשיר לתוכנות, תוספים וכו'.
זה מתבטא, למשל, ב-3 פתרונות JB, כולל אחד פנימי, כבר היום. פופקורן בניגוד לאקסטרימר דאגו להסדר עם IMDB ו-YOUTUBE, והגרסא החדשה תהיה מבוססת על ממשק פלאש ייחודי, שיכלול בתוכו JB מובנה עם אפשרויות רחבות. אם מסתכלים על חשיבה לעתיד, פופקורן דאגו לרכוש זכויות לשימוש בתכני 3D בסיסיים, שכמובן סדרה 200 תתמוך בהם.
TaMiRMo,
יש לך גם אפשרות, לפחות עד שהממשק החדש יגיע, להשתמש ב-OVERSIGHT, אשר מותקן על דיסק פנימי או על DOK שמחובר לפופקורן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 70#1112370
אני לא אומר שפופקורן הוא נגן לא טוב, ההפך, אך לדעתי האישית העדכוני תוכנה של אקסטרימר טובים יהיו גם יותר טובים בעתיד, זוהי דעתי בסך הכל, זמנים יגידו.
ושלא תבינו לא נכון אין לי היכרות כזו מעמיקה עם פופקורן אך בביקורות ששמעתי ומאנשים שיש להם את המוצר הוא מוצר מאוד אייכותי.
ושלא תבינו לא נכון אין לי היכרות כזו מעמיקה עם פופקורן אך בביקורות ששמעתי ומאנשים שיש להם את המוצר הוא מוצר מאוד אייכותי.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500