עזרה בהזמנה מוקדמת של Gran Turismo 5
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אהלן,
כפי שרובכם יודעים, תאריך ההשקה של GT5 הוכרז רשמית והוא ה-3 לנובמבר באירופה (2 לנובמבר לארה"ב).
כמו כן, ישנן 3 גרסאות אפשריות:
1) הגרסא ה"רגילה" שכוללת את המשחק בלבד (עולה באיזור ה-40 פאונד)
2) גרסאת אספנים שכוללת אריזה מיוחדת למשחק, ספר עמוס הסברים, קוד ל-5 מכוניות, dynamic gt5 theme ועוד איזה גלויות (עולה באיזור ה-60 פאונד)
3) גרסאת limited שבנוסף לאספנים מכילה גם מחזיק מפתחות, דגם מתכת של מכונית מרצדס SLS AMG (המככבת על עטיפת המשחק) ושובר תחרות שבעזרתו נכנסים לתחרות (ורק בעזרתו) שבסופה ניתן לזכות במכונית המרצדס - אבל אמיתית !!!! ........ תרגעו, תרגעו, אין לכם מה לרוץ לקנות את הגרסא הזו מכיוון שישראל (שוב) לא ברשימת המדינות שיכולות להיכנס לתחרות (גם לא ארה"ב) - עולה באיזור ה-150 פאונד
חוץ מזה, יש מספר אתרים (לפחות כרגע) שאם מזמינים מהם את הגרסא ה"רגילה" בהזמנה מוקדמת מקבלים קוד ל-2 מכוניות stealth השונות מאלו שמקבלים בגרסאת האספנים - amazon.co.uk
הבעייה שלי היא שאני רוצה להזמין את גרסאת האספנים האירופאית (60 פאונד) אבל מצאתי אותה רק בשתי חנויות: amazon.co.uk ו-play.co.uk. העניין הוא שלפי מה שראיתי 2 החנויות האלו לא שולחות לארץ.
1) האם אתם יודעים על אתרי מכירות אחרים שמוכרים את גרסאת האספנים האירופאית PAL ושולחים לארץ?
2) האם 2 האתרים הנ"ל באמת לא שולחים לארץ - או שאולי לא הבנתי משהו?
כפי שרובכם יודעים, תאריך ההשקה של GT5 הוכרז רשמית והוא ה-3 לנובמבר באירופה (2 לנובמבר לארה"ב).
כמו כן, ישנן 3 גרסאות אפשריות:
1) הגרסא ה"רגילה" שכוללת את המשחק בלבד (עולה באיזור ה-40 פאונד)
2) גרסאת אספנים שכוללת אריזה מיוחדת למשחק, ספר עמוס הסברים, קוד ל-5 מכוניות, dynamic gt5 theme ועוד איזה גלויות (עולה באיזור ה-60 פאונד)
3) גרסאת limited שבנוסף לאספנים מכילה גם מחזיק מפתחות, דגם מתכת של מכונית מרצדס SLS AMG (המככבת על עטיפת המשחק) ושובר תחרות שבעזרתו נכנסים לתחרות (ורק בעזרתו) שבסופה ניתן לזכות במכונית המרצדס - אבל אמיתית !!!! ........ תרגעו, תרגעו, אין לכם מה לרוץ לקנות את הגרסא הזו מכיוון שישראל (שוב) לא ברשימת המדינות שיכולות להיכנס לתחרות (גם לא ארה"ב) - עולה באיזור ה-150 פאונד
חוץ מזה, יש מספר אתרים (לפחות כרגע) שאם מזמינים מהם את הגרסא ה"רגילה" בהזמנה מוקדמת מקבלים קוד ל-2 מכוניות stealth השונות מאלו שמקבלים בגרסאת האספנים - amazon.co.uk
הבעייה שלי היא שאני רוצה להזמין את גרסאת האספנים האירופאית (60 פאונד) אבל מצאתי אותה רק בשתי חנויות: amazon.co.uk ו-play.co.uk. העניין הוא שלפי מה שראיתי 2 החנויות האלו לא שולחות לארץ.
1) האם אתם יודעים על אתרי מכירות אחרים שמוכרים את גרסאת האספנים האירופאית PAL ושולחים לארץ?
2) האם 2 האתרים הנ"ל באמת לא שולחים לארץ - או שאולי לא הבנתי משהו?
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

טוב, מסתבר שבאמזון צרפת amazon.fr מוכרים את גרסאת האספנים וגם שולחים לארץ.
אני רק לא יודע אם אני אקנה משם אני אקבל משחק שהתפריטים בצרפתית במקום באנגלית.
השאלה היא האם כל אירופה מקבלת גרסא אחת עם כמה שפות, או יש גרסאות שונות לפי השפה?
אני רק לא יודע אם אני אקנה משם אני אקבל משחק שהתפריטים בצרפתית במקום באנגלית.
השאלה היא האם כל אירופה מקבלת גרסא אחת עם כמה שפות, או יש גרסאות שונות לפי השפה?
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
גם אותי מעניית הגרסא הזאת
אני כבר עשיתי preorder לגרסא הרגילה מ vgp.ca,
אז שלחתי להם מייל לברר אם הם יקבלו את גרסת האספנים,
הם ענו שכרגע הקניין שלהם עדיין לא יודע אם הם יקבלו את הגרסא
הזאת.
נשאר רק לחכות
אז שלחתי להם מייל לברר אם הם יקבלו את גרסת האספנים,
הם ענו שכרגע הקניין שלהם עדיין לא יודע אם הם יקבלו את הגרסא
הזאת.
נשאר רק לחכות
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
ערב טוב, בשעה טובה עשיתי PRE ORDER לגרסה רגילה דרך Gamestation, 45 לי"שט כולל משלוח.
יוסי, אמזון צרפת לפי מה שאני הבנתי התפריטים בצרפתית, שים לב לסרטון בדף הקניה !
מה שכן, הגרסאות שם הן 3D.
יוסי, אמזון צרפת לפי מה שאני הבנתי התפריטים בצרפתית, שים לב לסרטון בדף הקניה !
מה שכן, הגרסאות שם הן 3D.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תגידו לי, מה הלחץ? יש לכם עוד חודשיים פלוס... מה ייגמר?
- niko
- חבר מביא חבר

איתי, אכן יש לחץ
אני מחכה למשחק הזה מיום קניית הקונסולה, 3.5 שנים
דבר שני אני לא יודע איזה מחיר ידפקו למשחק בארץ ומתי יהיה במלאי......תבין אני מוכן להוסיף כסף ושיהיה אצלי ב-3/11, אבל
זה לא יקרה
דבר שני אני לא יודע איזה מחיר ידפקו למשחק בארץ ומתי יהיה במלאי......תבין אני מוכן להוסיף כסף ושיהיה אצלי ב-3/11, אבל
זה לא יקרה
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

אצלי הלחץ נובע מכמה סיבות:Itay_Pollak כתב:תגידו לי, מה הלחץ? יש לכם עוד חודשיים פלוס... מה ייגמר?...
1) לפי האתרים בארץ (וניסיון קודם) מחיר המשחק הרגיל בארץ יעלה כמו גרסאת אספנים בחו"ל - 360ש"ח
2) לפי דיווחים מסויימים - גרסאת האספנים ניתנת לקנייה דרך קנייה מוקדמת בלבד - אולי זה ישתנה אבל כרגע זה המצב
3) זה Gran Turismo...
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

עדכון: אמזון צרפת לא שולחים לארץ אז ככה שזה לא משנה אם זה באנגלית או לא...
niko: תהיה רגוע, כל הגרסאות הן 3D, לא צריך לקנות גרסא מיוחדת. השאלה היא האם יש לך את כל הציוד הדרוש ל-3D ???
niko: תהיה רגוע, כל הגרסאות הן 3D, לא צריך לקנות גרסא מיוחדת. השאלה היא האם יש לך את כל הציוד הדרוש ל-3D ???
- niko
- חבר מביא חבר

לא, אין לי ציוד ל-3D, אני מקווה שתוך שנה אחליף את המקרן ל-3D, מקווה ....yossigab כתב:עדכון: אמזון צרפת לא שולחים לארץ אז ככה שזה לא משנה אם זה באנגלית או לא...
niko: תהיה רגוע, כל הגרסאות הן 3D, לא צריך לקנות גרסא מיוחדת. השאלה היא האם יש לך את כל הציוד הדרוש ל-3D ???...
מעבר לכל הקונסולה תומכת ב-3D, רסיבר אין לי כוונה לשדרג, התמונה תהיה ישירה למקרן, אם וכש.....
האמת, ה-3D עד כמה שזה ישמע לכם מוזר מעניין אותי בעיקר ל GT5, ניראה איך יהיה המימוש.
מישהו מצא פיתרון לנושא?
אני ביטלתי את ההזמנה של הגרסא הרגילה
וחפש כרגע אם אפשר להשיג את
הGran Turismo 5 (Collector's Edition)
מצאתי את הגרסא ב play-Asia אבל עדיין
לא ניתן להזמין,
שלחתי להם מייל, נראה מה תהיה התשובה
אני ביטלתי את ההזמנה של הגרסא הרגילה
וחפש כרגע אם אפשר להשיג את
הGran Turismo 5 (Collector's Edition)
מצאתי את הגרסא ב play-Asia אבל עדיין
לא ניתן להזמין,
שלחתי להם מייל, נראה מה תהיה התשובה
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

ניתן יהיה לקנות את גרסאת האספנים באתר mymemory.co.uk.
העניין הוא, שלא ניתן לבצע pre-order באתר הזה, אלא צריך לחכות למשחק שיצא ואז צריך להזמין.
העניין הוא (כבר ציינתי זאת פעם או פעמיים) שגרסאת האספנים היא גרסא מוגבלת בכמות ויש חשש (אמיתי) שכאשר יצא המשחק כבר לא ניתן יהיה להזמין את הגרסא הזו אלא רק את הרגילה.
העניין הוא, שלא ניתן לבצע pre-order באתר הזה, אלא צריך לחכות למשחק שיצא ואז צריך להזמין.
העניין הוא (כבר ציינתי זאת פעם או פעמיים) שגרסאת האספנים היא גרסא מוגבלת בכמות ויש חשש (אמיתי) שכאשר יצא המשחק כבר לא ניתן יהיה להזמין את הגרסא הזו אלא רק את הרגילה.