לכל אלה שסובלים מהמשקפיים ב3D ! האם הפתרון קרוב ??
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
9000NES תתפלא אבל יש מירוץ לזה של כמה חברות ואפילו יש אחת או שתיים ישראליות בתחום.
זה בהחלט יעזור להכניס את התלת מימד לעולם.
לדוגמא: ובכוונה הדוגמא הזו שהיא הכי פשוטה בעולם.
זה בהחלט יעזור להכניס את התלת מימד לעולם.
לדוגמא: ובכוונה הדוגמא הזו שהיא הכי פשוטה בעולם.
ועד שהיא "תתבגר" יהיו עוד איזה 100 דברים חדשים בדרך.... OLED ,3D , הולוגרמה ומי יודע עוד מה...9000es כתב:agent__smith
אז סוף סוף הגעתם למסקנה שלי ................ שלא כדאי לרכוש כרגע מסכי תלת מימד . כדאי להמתין כתה שנים שהיא תתבגר ....
לשיטתך אין מה לשדרג מסך אף פעם כי הדבר הבא הוא ממש מעבר לפינה . תמיד זה כך.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

9000NES אני חושב כמוך, לכן אין לי מסך 3D אבל אין ספק שיהיה וזה עניין של זמן.
לפעמים יש דורות ביניים שמטבע הדברים חייבים לעבור אותם על מנת להגיע למוצר הרצוי.
אין ברירה כיוון שיש קצב פיתוח טכנולוגי ויחס עלות תועלת.
היום כמו שאני רואה את זה השוק במצב של רצון ללא יכולת.
כאשר יומצאו סופסוף טכנולוגיות 3D ללא משקפיים אז באמת העסק יכנס להילוך מהיר ויתפס בעולם.
לפעמים יש דורות ביניים שמטבע הדברים חייבים לעבור אותם על מנת להגיע למוצר הרצוי.
אין ברירה כיוון שיש קצב פיתוח טכנולוגי ויחס עלות תועלת.
היום כמו שאני רואה את זה השוק במצב של רצון ללא יכולת.
כאשר יומצאו סופסוף טכנולוגיות 3D ללא משקפיים אז באמת העסק יכנס להילוך מהיר ויתפס בעולם.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לפי דעתי ה 3D הנוכחי הוא סתם עוד פיצ'ר שלא נוח לשימוש קבוע בטלוויזיה..
משהו כמו הקישוריות המוגבלת לאתרי אינטרנט מסויימים .. שעד שלא תהיה גלישה לכל האינטרנט דרך הטלוויזיה הפיצ'ר עצמו הוא רק בגדר תוספת לרשימת הפיצ'רים של המסך..
זה טוב בשביל להראות לחברים -" יש לי 3D בטלוויזיה , זה מדהים , אתה חייב לראות" .. מראים לחבר סרט הדגמה .. לעוד חבר .. ובזה מסתיים השימוש בזה....
משהו כמו הקישוריות המוגבלת לאתרי אינטרנט מסויימים .. שעד שלא תהיה גלישה לכל האינטרנט דרך הטלוויזיה הפיצ'ר עצמו הוא רק בגדר תוספת לרשימת הפיצ'רים של המסך..
זה טוב בשביל להראות לחברים -" יש לי 3D בטלוויזיה , זה מדהים , אתה חייב לראות" .. מראים לחבר סרט הדגמה .. לעוד חבר .. ובזה מסתיים השימוש בזה....
It's Five O'Clock Somewhere
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ברור שכן,9000es כתב:dor8...
נראה לך שניתן יהיה לצפות ב 3D בלי משקפיים ....
כמו שאני רואה את זה המשקפיים הם אחד המכשולים העיקריים של הטכנולוגיה.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ronyhr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
הסיבות שלא לקנות כעת טלויזית 3D מורכבות משני נושאים עיקריים:
1. טכנולוגית - פתרון המשקפיים המיוחדים הוא מסורבל, יקר, ואינו מספק את חווית ה-3D כאשר יש מספר גדול יותר של צופים (שהרי לא נרכוש משקפיים רזרביים גם עבור אורחים...)
2. העדר תכנים של 3D בכמות משמעותית.
אז בנתיים נשב קצת על הגדר, ונחכה להתפתחות הטכנולוגית, שתגרור בעקבותיה גם את התכנים
1. טכנולוגית - פתרון המשקפיים המיוחדים הוא מסורבל, יקר, ואינו מספק את חווית ה-3D כאשר יש מספר גדול יותר של צופים (שהרי לא נרכוש משקפיים רזרביים גם עבור אורחים...)
2. העדר תכנים של 3D בכמות משמעותית.
אז בנתיים נשב קצת על הגדר, ונחכה להתפתחות הטכנולוגית, שתגרור בעקבותיה גם את התכנים
צהוב עולה 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
head tracking עדיין רחוק מאוד ממימוש. כרגע החברות המתקדמות ביותר בתחום יכולות לספק משהו כמו 10 SWEETSPOTS סטטים.
בשביל שכל העסק יעבוד צריך להגיע למשהו כמו 200 SWEET SPOTS דינמיים והמתמטיקה והפיזיקה של זה (פיזיקה = מיקרו עדשות) עדיין רחוקים ממימוש. במקביל יש הרבה עבודת תוכנה ועיבוד תמונה בכדי לזהות את מיקום הצופים (ככל הנראה עם מצלמות אינפרה שיעבדו גם בחושך).
בנוסף, רזולוציית המסכים יצטרכו לעבור שדרוג דרמטי. כל SWEET SPOT יכול להוריד חצי רזולוציה כך שאידאלית אנחנו היינו רוצים לראות מסכי 8K כמינימום עבור 3D ללא משקפיים.
בשביל שכל העסק יעבוד צריך להגיע למשהו כמו 200 SWEET SPOTS דינמיים והמתמטיקה והפיזיקה של זה (פיזיקה = מיקרו עדשות) עדיין רחוקים ממימוש. במקביל יש הרבה עבודת תוכנה ועיבוד תמונה בכדי לזהות את מיקום הצופים (ככל הנראה עם מצלמות אינפרה שיעבדו גם בחושך).
בנוסף, רזולוציית המסכים יצטרכו לעבור שדרוג דרמטי. כל SWEET SPOT יכול להוריד חצי רזולוציה כך שאידאלית אנחנו היינו רוצים לראות מסכי 8K כמינימום עבור 3D ללא משקפיים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מסכי תלת-מימד ללא משקפיים קיימים כבר לא מעט שנים.
פיליפס התחילה עם זה, ירדה מזה לשימוש ביתי וכיום נשארה עם זה רק עבור יישומים של DIGITAL SIGNAGE. גם LG הציגה מסכים כאלו.
הטכנולוגיה קיימת וברורה. הבעיה היחידה היא שזה מותאם ל-SWEET SPOT מאוד נקודתי והרזולוציה נמוכה כרגע (לכל היותר חצי מ-FHD).
לכן, כדי שזה יגיע הביתה צריך מסכים בעלי רזולוציות NATIVE מאוד מאוד גבוהות במחיר נמוך.
זה ייקרה. אין ספק לאף אחד בתעשייה הזו, רק שהערכה שלי שמדובר על כמה שנים טובות. זה הכל.
פיליפס התחילה עם זה, ירדה מזה לשימוש ביתי וכיום נשארה עם זה רק עבור יישומים של DIGITAL SIGNAGE. גם LG הציגה מסכים כאלו.
הטכנולוגיה קיימת וברורה. הבעיה היחידה היא שזה מותאם ל-SWEET SPOT מאוד נקודתי והרזולוציה נמוכה כרגע (לכל היותר חצי מ-FHD).
לכן, כדי שזה יגיע הביתה צריך מסכים בעלי רזולוציות NATIVE מאוד מאוד גבוהות במחיר נמוך.
זה ייקרה. אין ספק לאף אחד בתעשייה הזו, רק שהערכה שלי שמדובר על כמה שנים טובות. זה הכל.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

אולי זו ההתחלה ?
מצלמה 120MP תאפשר 3D ללא משקפיים ?
13280x9184 pixels
מצלמה 120MP תאפשר 3D ללא משקפיים ?
13280x9184 pixels
http://www.fudzilla.com/home/news/lates ... tal-cameraBoffins working for Canon have developed a digital camera sensor with a 120-megapixel resolution.
Dubbed the APS-H sensor can manage 13,280 x 9,184 pixels and the CMOS sensor is so densely packed with pixels that it can capture full HD video on just one-sixtieth of the total surface area. Normally processing such high resolution images would cause a camera to have a major headache. But Canon claims it would be possible to shoot 9.5 frames per second with the new sensor "by modifying the method employed to control the readout circuit timing".
It seems unlikely that a camera could buffer such high resolution images in its memory using today's technology. Currently the best a DSLR camera can manage is the 16-megapixel sensor found in the 1D. This is not the first time that Canon has shown off a high megapixel sensor. The outfit showed off a 50-megapixel CMOS sensor in 2007, but that has yet to see the light of day....
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!