המלצה לכונן DVD עבור Popcorn C200?
שלום,
אני רוצה לקנות כונן DVD להתקנה ב-C200 כדי שיחליף לי למעשה את מכשיר ה-DVD שיש לי בסלון.
אמור לשמש גם עבור כותרי DVD וגם עבור אודיו.
התסכלתי ברשימת תאימות החומרה באתר של NMT אבל ראיתי שזה לא עודכן כבר הרבה מאד זמן.
רציתי לדעת האם יש למישהו המלצה על כונן DVD פשוט וזול (ולא מאד רועש) שיעשה את העבודה?
תודה!
אני רוצה לקנות כונן DVD להתקנה ב-C200 כדי שיחליף לי למעשה את מכשיר ה-DVD שיש לי בסלון.
אמור לשמש גם עבור כותרי DVD וגם עבור אודיו.
התסכלתי ברשימת תאימות החומרה באתר של NMT אבל ראיתי שזה לא עודכן כבר הרבה מאד זמן.
רציתי לדעת האם יש למישהו המלצה על כונן DVD פשוט וזול (ולא מאד רועש) שיעשה את העבודה?
תודה!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
קודם כל האם כותרי ה DVD שלך הם מאזור 2 בלבד או שיש לך גם אזור 1 ואזור 3?bluenote כתב:הי חברים,
אשמח לקבל תגובה או המלצה כלשהי במהה כי אני צריך למסור את ה-DVD ביום שישי.
כ
תודה!...
שנית מי מכניס לתוך C200 כונן DVD?
תכניס כונן BD של אסוס, שתומך גם ב DVD .(אזור 2 בלבד)
עלות של כ 500-600 ש"ח.
השימוש יהיה בעיקר לאודיו ובנוסף לכל מיני סרטי ילדים שנרכשו בארץ.
ממש ממש אין לי צורך ב-BD וגם לא נראה לי שיהיה לי.
אני מחפש כרגע פיתרון זול יחסית (עד 150 ש"ח) ואני פשוט יודע שחלק מכוניי ה-DVD רועשים מאד, או בעלי זמן תגובה איטי מאד או סתם לא מתאימים ל-C200.
ממש ממש אין לי צורך ב-BD וגם לא נראה לי שיהיה לי.
אני מחפש כרגע פיתרון זול יחסית (עד 150 ש"ח) ואני פשוט יודע שחלק מכוניי ה-DVD רועשים מאד, או בעלי זמן תגובה איטי מאד או סתם לא מתאימים ל-C200.
- Corwin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
כנראה שזו באמת אופציה לא פופולרית...
עצתי לך, היא לפני שאתה קונה, בדוק ברשימת תאימות החומרה עם הכונן מתאים:
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... lity_Lists
עצתי לך, היא לפני שאתה קונה, בדוק ברשימת תאימות החומרה עם הכונן מתאים:
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... lity_Lists
אני עשיתי את אותו הדבר ומאותן סיבות.
המלצה שלי היא לחבר אותו קודם למחשב דרך קיט טכנאים או בחיבור פנימי מלא ולהוריד לו קושחה שפרצה את הגנת האיזורים. יש הרבה אתרים כאלה וזה יחסוך לך בעיות בעתיד אחרי ההתקנה במזרימדיה.
המלצה שלי היא לחבר אותו קודם למחשב דרך קיט טכנאים או בחיבור פנימי מלא ולהוריד לו קושחה שפרצה את הגנת האיזורים. יש הרבה אתרים כאלה וזה יחסוך לך בעיות בעתיד אחרי ההתקנה במזרימדיה.
כנראה לא הבנת אותי כי הנחתי כאן ידע קודם. כל פעם שאתה מכניס ל-DVD סרט מאזור אחר, הוא משנה את הנתון הזה באופן פנימי וסופר את השינוי. מותר לך לעשות את זה 5 פעמים ואז הוא 'ננעל' על האזור האחרון. אחר-כך תוכל לנגן דיסקים אך ורק מהאזור האחרון, כך שאם באוסף שלך יש דיסקים משני אזורים, אחרי מספר ניגונים של שניהם תוכל רק לנגן חלק מהאוסף שלך. בנוסף תוכל גם לדבר ללמפה...
ישנן כמעט לכל DVD בעולם קושחות שמבטלות את התכונה המעצבנת במיוחד הזו. הן מופיעות באתרים שמיועדים לכך. מן הסתם, נגן ה-DVD הקודם שלך הוא מה שנקרא MULTY-ZONE, מה שאומר שמישהוא כבר פרץ אותו לך. בנגני Bluray יש דרכים אחרות לעקוף את זה, אבל ב-DVD הדרך היחידה שאני מכיר היא בחיבור למחשב לפני ההתקנה במזרימדיה.
גגל את המילה RPC1. אתה יכול להתחיל לחפש כאן:
http://forum.rpc1.org/portal.php
ישנן כמעט לכל DVD בעולם קושחות שמבטלות את התכונה המעצבנת במיוחד הזו. הן מופיעות באתרים שמיועדים לכך. מן הסתם, נגן ה-DVD הקודם שלך הוא מה שנקרא MULTY-ZONE, מה שאומר שמישהוא כבר פרץ אותו לך. בנגני Bluray יש דרכים אחרות לעקוף את זה, אבל ב-DVD הדרך היחידה שאני מכיר היא בחיבור למחשב לפני ההתקנה במזרימדיה.
גגל את המילה RPC1. אתה יכול להתחיל לחפש כאן:
http://forum.rpc1.org/portal.php
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא נכוןHbar כתב:אם יש לך איזשהוא DVD, גם ילדים, אז המקרה כבר צץ...bluenote כתב:כמו שאמרתי, זה מיועד בעיקר למוסיקה וקצת לסרטי ותכניות ילדים שיש לי עוד על DVD.
אבל אני אזכור את ההצעה שלך לכשיצוץ המקרה........
כל עוד הוא ינגן כותרים מאזור 2 לא תהיה כל בעיה. ברגע שינסה לנגן אזורים נוספים הוא ידרש להחליף את האזורים בכונן אבל ללא פריצה ניתן לעשות זאת 5 פעמים בלבד ואז הוא ננעל על האזור האחרון .
לזה אני קורא בעיה. ראה תשובתי בפוסט הקודם שנשלח יחד איתךistarmini כתב:לא נכוןHbar כתב:אם יש לך איזשהוא DVD, גם ילדים, אז המקרה כבר צץ...bluenote כתב:כמו שאמרתי, זה מיועד בעיקר למוסיקה וקצת לסרטי ותכניות ילדים שיש לי עוד על DVD.
כל עוד הוא ינגן כותרים מאזור 2 לא תהיה כל בעיה. ברגע שינסה לנגן אזורים נוספים הוא ידרש להחליף את האזורים בכונן אבל ללא פריצה ניתן לעשות זאת 5 פעמים בלבד ואז הוא ננעל על האזור האחרון ....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ראיתי ולא ממש הבנתי.Hbar כתב:לזה אני קורא בעיה. ראה תשובתי בפוסט הקודם שנשלח יחד איתךistarmini כתב:לא נכוןHbar כתב:אם יש לך איזשהוא DVD, גם ילדים, אז המקרה כבר צץ...bluenote כתב:כמו שאמרתי, זה מיועד בעיקר למוסיקה וקצת לסרטי ותכניות ילדים שיש לי עוד על DVD.
כל עוד הוא ינגן כותרים מאזור 2 לא תהיה כל בעיה. ברגע שינסה לנגן אזורים נוספים הוא ידרש להחליף את האזורים בכונן אבל ללא פריצה ניתן לעשות זאת 5 פעמים בלבד ואז הוא ננעל על האזור האחרון .......
למה אתה רואה בעיה? במידה ואין לו כותרים אחרים מלבד זון 2 (וכנראה שאין לו כאלו) אין לו בעיה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

תשמע DVD מלונדון זה אחלה כי גם אנגליה זה אזור 2Hbar כתב:כי זה רק ענין של זמן עד שהילד יביא דיסק של דיסני מהחבר, או שיקבלו מתנה דיסק שסבתא קנתה בדיוטי בלונדון וכו'. וכאשר זה יקרה, אי אפשר לתקן את הבעיה....