התקנת קושחה של A110 על Istar H6

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם

ניסיתי לחפש שרשורים על הנושא, אבל הצלחתי למצוא רק שירשור שבו מישהו שואל על הנושא ומקבל תשובה שמישהו אחר הצליח להתקין את הקושחה על HDX כלשהו (אני לא עד כדי כך שולט בדגמי סטרימרים שהם לא של פופקורן).

מישהו יכול להסביר איך עושים את זה, אם בכלל?

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #2 

למה אתה צריך להחליף קושחה? מה לא עובד בקושחה האחרונה/לפני אחרונה של הISTAR
אני עובד עם הגירסא לפני אחרונה של הH6 ואין לי שום בעיות לא בהזרמת תכני BD כבדים ולא בתמיכה. (לא עובד עם כל הJUKEBOX למיניהם אולי שם יש בעיות, לא יודע)

פשוט חבל לקחת סיכון לדעתי. זה יכול לעשות נזק בלתי הפיך.
עצם זה שאתה לא מוצא על זה חומר, אומר שאנשים לא ניסו את זה.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

Newboy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 614 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #3 

Malcontent כתב:שלום לכולם

ניסיתי לחפש שרשורים על הנושא, אבל הצלחתי למצוא רק שירשור שבו מישהו שואל על הנושא ומקבל תשובה שמישהו אחר הצליח להתקין את הקושחה על HDX כלשהו (אני לא עד כדי כך שולט בדגמי סטרימרים שהם לא של פופקורן).

מישהו יכול להסביר איך עושים את זה, אם בכלל?
...
אני הייתי זה שהתקין על הHDX-1000

חפש שרשורים שלי בענין.

הרווח - המכשיר הפך להיות פופקורן לכל ענין ודבר, וניתן להתקין עליו כל גירסת קושחה מעודכנת שיוצאת לפופקורן A-110. אני חושב שהמארז של הHDX הרבה יותר יפה ונעים לעין, וגם מבחינת האיוורור והקירור הפסיבי הוא עולה עליו בהרבה

החסרונות - ההליך מסוכן. כמעט "דפק" לי את המכשיר. כמו כן, צבע הנוריות התחלף - אדום עכשיו זה פועל וכחול כבוי....

Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #4 

תודה.
מצאתי את השירשור שלך בנושא, ראיתי שמדובר בעדכון FW שנכתב במיוחד בשביל ה HDX1000. לא מצאתי משהו דומה בשביל Istar, כך שהעניין לא רלוונטי לי בכל מקרה.
לא נורא, אני לא מרגיש שחסר לי בו משהו כרגע. אני מניח שרציתי לעשות את זה סתם בשביל האתגר ובשביל שלא יהיו לי רגשי נחיתות לעומת אנשים עם פופקורן :lol:
כמובן שגם העובדה שהייתי זוכה להמשך תמיכה במוצר (אפילו אם לא מהיצרן המקורי) הייתה עוזרת.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”