איזה מרגיז - ההופעה של אוזי (מחיר)
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
נכון שזה היה צפוי במידת מה, אבל ממש מרגיז שהמחיר להופעה של אוזי עלה ב-100 ש"ח
זה עכשיו איזה 430 ש"ח.
חכיתי כמו טמבל ועכשיו מגיע לי עונש לשלם יותר, גררר...
זה עכשיו איזה 430 ש"ח.
חכיתי כמו טמבל ועכשיו מגיע לי עונש לשלם יותר, גררר...
אכן המחיר טיפס...........
ב 100 ש"ח. הוא היה 320 לפני למעלה מחודש כאשר הודיעו על בואו .
בררתי כבר אז בקסטל לגבי הכטיסים...אבל הסתבר שכרטיסים עוד לא יצאו בכלל. במילים פשוטות תשלם ותשריין כרטיס.........ושהם ייצאו תבוא תיקח ,וגם הייתה הודעה מתחת לשלט הפירסום במישרד שמחיר הכרטיס יעלה 3 שבועות אחרי ב 100 ש"ח. לא הזזמנתי. אמרתי לעצמי שבטח יהיו מיבצעים בחברות האשראי כמו במטאליקה.אבל.................................
מטאליקה ניזקקה למיבצעים כדי למכור. המכירות לא הזהירו. וגם בערב ההופעה היה גמר גביע אירופה למיטב זיכרוני וכל הפיתויים לקנות כרטיס היו כשרים והיו הנחות.
כאן במחשבה שנייה ושלישית............אני מתחיל לחשוש שלא ממש יהיו מבצעי הנחות. אני מניח שההפקה תמכור את הכרטיסים בקלות ותביא את קהל האלפים. אני מאוד מקווה להיתבדות בהקשר למבצעי הנחות לכרטיס.
מחיר לא ממש זול.........ולצערי כנראה שאשלם ולא ארצה להפסיד את האדגה שמגיעה אלינו ובכלל את כל האירוע.
נחכה וניראה..............וכאן בשלב זה עופר ,דיי בעסה מבחינת מחיר.
רפי_א
בררתי כבר אז בקסטל לגבי הכטיסים...אבל הסתבר שכרטיסים עוד לא יצאו בכלל. במילים פשוטות תשלם ותשריין כרטיס.........ושהם ייצאו תבוא תיקח ,וגם הייתה הודעה מתחת לשלט הפירסום במישרד שמחיר הכרטיס יעלה 3 שבועות אחרי ב 100 ש"ח. לא הזזמנתי. אמרתי לעצמי שבטח יהיו מיבצעים בחברות האשראי כמו במטאליקה.אבל.................................
מטאליקה ניזקקה למיבצעים כדי למכור. המכירות לא הזהירו. וגם בערב ההופעה היה גמר גביע אירופה למיטב זיכרוני וכל הפיתויים לקנות כרטיס היו כשרים והיו הנחות.
כאן במחשבה שנייה ושלישית............אני מתחיל לחשוש שלא ממש יהיו מבצעי הנחות. אני מניח שההפקה תמכור את הכרטיסים בקלות ותביא את קהל האלפים. אני מאוד מקווה להיתבדות בהקשר למבצעי הנחות לכרטיס.
מחיר לא ממש זול.........ולצערי כנראה שאשלם ולא ארצה להפסיד את האדגה שמגיעה אלינו ובכלל את כל האירוע.
נחכה וניראה..............וכאן בשלב זה עופר ,דיי בעסה מבחינת מחיר.
רפי_א
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
זה די יקר כי מדובר על OZZFEST ויש עוד המון המונים שצורפו- korn,soulfly ...... וזה הבעסה,
sam22.......
זה לא פחד ממכירה מוקדמת. עייפתי כבר מכל מיני תרגילים של מפיקים. .......תקנו מהר כי המחיר יעלה. או ראה מקרה מטאליקה......שהמחיר התחיל גבוה ובהמשך ירד והיו מבצעים.
ההימור הפרטי שלי היה שאולי יהיו מבצעים של נקודות בחברות האשראי. אחרי הכל המחיר לא ממש יקר אבל גם לא הכי זול....... ואם אני קונה כרטיס זוגי............משהו יתחיל להכביד עלי. אז מנסה למצוא את המחיר הכי מפתה............בתיקווה שיהיה כזה.
רפי_א
ההימור הפרטי שלי היה שאולי יהיו מבצעים של נקודות בחברות האשראי. אחרי הכל המחיר לא ממש יקר אבל גם לא הכי זול....... ואם אני קונה כרטיס זוגי............משהו יתחיל להכביד עלי. אז מנסה למצוא את המחיר הכי מפתה............בתיקווה שיהיה כזה.
רפי_א
-
oferlaor
- מנהל

בהתחשב בכמות הפעמים שהוא הגיע ארצה, חוששני שיהיה שם מפוצץ.
אם כמוני (שהולכים להופעות כל כמה שנים רק) מעוניינים, אני רק חרד לחשוב כמה יגיעו...
אם כמוני (שהולכים להופעות כל כמה שנים רק) מעוניינים, אני רק חרד לחשוב כמה יגיעו...
זה בדיוק העניין עפר......
הוא כל כך נחשב ומיוחס.......שכל סצינת הרוק והמטאל תהיה שם..........ואלה יהיו עשרות אלפים. זה לא רק הוא........זה כל הפסטיבל שלו , מה שיוסיף עוד רבים לחגיגה הזו בפארק. ומכאן אני מסיק שלא מהר יצאו מבצעי הנחות. נישאר לי רק לקוות. בדרך כלל........כשיש מכירות טובות מממממממ מי צריך לעשות הנחות. אנחנו נעשה אנחות...... על המחיר.
רפי_א
רפי_א
-
oferlaor
- מנהל