התקנת MYIHOME
אני עובד עם וונידוס 7knazi כתב:לא כל כך הבנתי מה הבעיה.
עם איזו מערכת הפעלה אתה עובד?
כל מה שצריך לעשות זה ללכת לedit ואז prefrences ושם video ולוסיף שם את תיקיית הסרטים שלך. ולעשות אותו דבר במוזיקה...
הבעיה שאני לא מצליח לראןת את התיקיה המשותפת.
זה מה שעשיתי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אבל זה מה שהוא עשה ועדין הוא לא מצליח לראות את התקיות שהוגדרוIrus כתב:בשרת MYIHOME, כנס ל-EDIT, PREFERENCES ומשם תבחר את תיקיות השיתוף של הוידאו....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

Irus כתב:עכשיו שאתה מזכיר את זה, זה נשמע לי הגיוני מאוד!
עד היום, הסקין של MYIHOME בצבע כחול, כמו הסקין הישן של הפופקורנים, וכשנכנסים לשיתוף המחשב דרך התוכנה, אמור להתקבל מסך כחול....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מה זה UAC ?knazi כתב:לי יש A110 בגלל זה לא הייתי בטוח חשבתי אולי בחדשים זה נראה שונה. אבל בכל זאת משהו היה נראה לי מוזרבכל מקרה אני מאמין שהוא לא ביטל את הUAC
...
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
UAC = User Account Control settings
במקרים מסוימים חייבים לנטרל את הדבר המעצבן הזה, ולעבור לשליטה עצמית, בכדי להריץ פקודות מסוימות.
אני לא בטוח שזה מה שמפריע ל-MYIHOME, אצלי זה הפריע לפעולה ולסריקה של YAMJ.
בכל מקרה, לאחר שינוי ההגדרות, נסה לאתחל את המחשב ואת הפופקורן, ואתה אמור להיכנס למחשב דרך שיתוף MYIHOME ולראות מסך עם תפריט כחול/טורקיז.
במקרים מסוימים חייבים לנטרל את הדבר המעצבן הזה, ולעבור לשליטה עצמית, בכדי להריץ פקודות מסוימות.
בכל מקרה, לאחר שינוי ההגדרות, נסה לאתחל את המחשב ואת הפופקורן, ואתה אמור להיכנס למחשב דרך שיתוף MYIHOME ולראות מסך עם תפריט כחול/טורקיז.
טוב,צדקת.Irus כתב:UAC = User Account Control settings
בכל מקרה, לאחר שינוי ההגדרות, נסה לאתחל את המחשב ואת הפופקורן, ואתה אמור להיכנס למחשב דרך שיתוף MYIHOME ולראות מסך עם תפריט כחול/טורקיז....
ביטלתי את ה UAC,וזה עובד.
תודה לכל העוזרים.