מבצעי טלוויזיות לחגים

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
raoul פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

מישהו יודע על מבצע טוב לקראת החגים לטלוויזיה פלזמה או LCD.

אני מחפש לקנות משהו דחוף בסביבות ה-4-5 אלף גודל 40-42"
תודה

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2611
שם מלא: יואב בן חורין
נתן תודות: 233 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #2 

נראה לי שכל נושא ההנחות לחגים די פיקצייה.
לפני כל חג יש מבצעים אחרי החג יש שוב מבצעים (כי רוצים להעיף את כל הסחורה שלא נמכרה לפני החג) ואז שוב מגיע עוד חג.
אני די בטוח שאם יבדקו רמת מחירים למוצר מסויים בחנות מסויימת למשך שנה יהיה קו יחסית ישר.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...

ronyhr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 211
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

תבדוק בפירסומים בעיתונות היומית.
אתמול ראיתי שם מבצע של Samsung בסגנון 1+1: מי שקונה טלוויזיה לאבא, מקבל טלוויזיה קטנה לילד, הבעיה במבצעים מעין אלו שהם מוגבלים למודלים מסויימים, שהיבואן מנסה להיפטר ממלאי הנמצא במחסנים ושלא בטוח שאלו הדגמים שמתאימים לך... :idea:
צהוב עולה :D

twD
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 123
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

אני בעיקר "אוהב" את המיבצעים שהם מפרסמים לך את המחיר המקסימלי המומלץ לצרכן שהריי אף אחד לא קונה במחיר הזה והם כאילו נותנים לך הנחה שמביאה את המוצר למחיר השוק

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #5 

הכי פשוט זה, ללכת לחנות מסויימת [לא משנה איזה] להתרשם מהטלויזיות, לבדוק אותן וכו'. אז להגיע להחליט איזה טלויזיה אתה רוצה, ברגע שהחלטת, כנס לזאפ, הקלד את היצרן+דגם ומצא את הצעה הכי זולה. במידה אתה רוצה להוזיל את הקנייה עוד יותר לך לרשת החשמל המובחרת ודרוש להצעת מחיר יותר נמוכה.
במידה ונכשלת, פנה לחנות מומחה שמתעסקת בנושא אודיו וקולנוע ביתי שם תבקש לקבל הצעה קצת יותר משתלמת.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”