מבצעי טלוויזיות לחגים
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
נראה לי שכל נושא ההנחות לחגים די פיקצייה.
לפני כל חג יש מבצעים אחרי החג יש שוב מבצעים (כי רוצים להעיף את כל הסחורה שלא נמכרה לפני החג) ואז שוב מגיע עוד חג.
אני די בטוח שאם יבדקו רמת מחירים למוצר מסויים בחנות מסויימת למשך שנה יהיה קו יחסית ישר.
לפני כל חג יש מבצעים אחרי החג יש שוב מבצעים (כי רוצים להעיף את כל הסחורה שלא נמכרה לפני החג) ואז שוב מגיע עוד חג.
אני די בטוח שאם יבדקו רמת מחירים למוצר מסויים בחנות מסויימת למשך שנה יהיה קו יחסית ישר.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- ronyhr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
תבדוק בפירסומים בעיתונות היומית.
אתמול ראיתי שם מבצע של Samsung בסגנון 1+1: מי שקונה טלוויזיה לאבא, מקבל טלוויזיה קטנה לילד, הבעיה במבצעים מעין אלו שהם מוגבלים למודלים מסויימים, שהיבואן מנסה להיפטר ממלאי הנמצא במחסנים ושלא בטוח שאלו הדגמים שמתאימים לך...
אתמול ראיתי שם מבצע של Samsung בסגנון 1+1: מי שקונה טלוויזיה לאבא, מקבל טלוויזיה קטנה לילד, הבעיה במבצעים מעין אלו שהם מוגבלים למודלים מסויימים, שהיבואן מנסה להיפטר ממלאי הנמצא במחסנים ושלא בטוח שאלו הדגמים שמתאימים לך...
צהוב עולה 
הכי פשוט זה, ללכת לחנות מסויימת [לא משנה איזה] להתרשם מהטלויזיות, לבדוק אותן וכו'. אז להגיע להחליט איזה טלויזיה אתה רוצה, ברגע שהחלטת, כנס לזאפ, הקלד את היצרן+דגם ומצא את הצעה הכי זולה. במידה אתה רוצה להוזיל את הקנייה עוד יותר לך לרשת החשמל המובחרת ודרוש להצעת מחיר יותר נמוכה.
במידה ונכשלת, פנה לחנות מומחה שמתעסקת בנושא אודיו וקולנוע ביתי שם תבקש לקבל הצעה קצת יותר משתלמת.
במידה ונכשלת, פנה לחנות מומחה שמתעסקת בנושא אודיו וקולנוע ביתי שם תבקש לקבל הצעה קצת יותר משתלמת.