נגן ה D2 והאזניות klipsch custom 3 הם חברי הטובים אשר מלווים אותי בכל נסיעה. נקשרנו נורא. איזו חברות!
בנסיעה האחרונה, עוד בטיסה הראשונה (מתל אביב לניו יורק) ה D2 ואני נפרדנו. הוא נפל לי מהיד, נפל לרציפה (של המטוס, מגובה של 40 ס"מ לערך), ומאז כפתור ה ON/OFF נשבר. אי אפשר לפתוח את המכשיר
טוב, לפחות היו לי את האזניות ומערכת ה VOD של ה- 747 ככה עדיין הייתה לי אלטרנטיבה טובה להעברת הזמן.
כמה טיסות אחר כך (כלומר כמה ימים מאוחר מכן) במהלך אחת מהטיסות (האמת, לא זוכר מאיפה לאיפה), הרגשתי שאני חייב להוציא את האזנייה הימנית כי גרד לי באוזן, אגב - לאחרונה קורה לי הרבה והתחלתי לשאול את עצמי האם זה בגלל האזניות? אולי בפעם הבאה אני לא אקנה in Ear?
בכל מקרה, הוצאתי את האזנייה או יותר נכון חשבתי שהוצאתי. נשארה לי ביד רק חצי מהאזנייה. הקשת שמסביב לאזן, וחלק פלסטיק שעליו מולבש הגומי.
נלחצתי פעמיים:
פעם ראשונה: מסיבה בריאותית, פשוט לא הצלחתי להוציא את האזנייה עצמה מהאזן. ניסתי והיה נראה כאילו היא תקועה לי שם. פאדיחה, מה אני יבקש מהדיילת שתוציא לי את זה עם פינצטה? בסוף יצא איזה מזל!
פעם שנייה: פתאום הבנתי - לא אזניות ולא נגן... אוי לא!
רק המחשבה שאחת הטיסות הקרובות הן: מיאמי -> צ'ילה ואז שבוע לאחר מכן חזרה הביתה... טיסות ארוכות מאוד הכניסה אותי ללחץ. הטיסה מברזיל לתל אביב זה 15 שעות שומו שמיים...
איכשהו עברתי אותם...
הא כן, בטיסה עצמה הביתה, נשבר לי גם המפצל לאזניות (מאחד - ל שני יציאות). אביזר חובה לטיסות.
וכמו כן אזנית הבלוטות שלי התחילה לזייף, אבל את זה נשאיר לשרשור אחר.
כל זה כאמור בנסיעה אחת, במשך שבועיים!
עכשיו נשאר לבדוק עם באג לגבי תיקון המכשיר וקניית אזניות חדשות ופה ההתלבטות. כנראה נפתח שירשור אחר לזה
שיהיה לכולם שבוע טוב!