ה - D2 שלי וה - klipsch custom 3 נהרסו לי! חווית טיסתי האחרונה

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
שלח תגובה
jaksirak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1397
שם מלא: קובי כהן
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #1 

אני טס המון, בואו נגיד, שחצי מהזמן שלי אני דיי חיי בחו"ל. בעיקר ביבשת אמריקה, מהצפון בקנדה ועד הדרום בצ'ילה וארגנטינה...

נגן ה D2 והאזניות klipsch custom 3 הם חברי הטובים אשר מלווים אותי בכל נסיעה. נקשרנו נורא. איזו חברות!
בנסיעה האחרונה, עוד בטיסה הראשונה (מתל אביב לניו יורק) ה D2 ואני נפרדנו. הוא נפל לי מהיד, נפל לרציפה (של המטוס, מגובה של 40 ס"מ לערך), ומאז כפתור ה ON/OFF נשבר. אי אפשר לפתוח את המכשיר

טוב, לפחות היו לי את האזניות ומערכת ה VOD של ה- 747 ככה עדיין הייתה לי אלטרנטיבה טובה להעברת הזמן.

כמה טיסות אחר כך (כלומר כמה ימים מאוחר מכן) במהלך אחת מהטיסות (האמת, לא זוכר מאיפה לאיפה), הרגשתי שאני חייב להוציא את האזנייה הימנית כי גרד לי באוזן, אגב - לאחרונה קורה לי הרבה והתחלתי לשאול את עצמי האם זה בגלל האזניות? אולי בפעם הבאה אני לא אקנה in Ear?
בכל מקרה, הוצאתי את האזנייה או יותר נכון חשבתי שהוצאתי. נשארה לי ביד רק חצי מהאזנייה. הקשת שמסביב לאזן, וחלק פלסטיק שעליו מולבש הגומי.

נלחצתי פעמיים:
פעם ראשונה: מסיבה בריאותית, פשוט לא הצלחתי להוציא את האזנייה עצמה מהאזן. ניסתי והיה נראה כאילו היא תקועה לי שם. פאדיחה, מה אני יבקש מהדיילת שתוציא לי את זה עם פינצטה? בסוף יצא איזה מזל!
פעם שנייה: פתאום הבנתי - לא אזניות ולא נגן... אוי לא!

רק המחשבה שאחת הטיסות הקרובות הן: מיאמי -> צ'ילה ואז שבוע לאחר מכן חזרה הביתה... טיסות ארוכות מאוד הכניסה אותי ללחץ. הטיסה מברזיל לתל אביב זה 15 שעות שומו שמיים...

איכשהו עברתי אותם...

הא כן, בטיסה עצמה הביתה, נשבר לי גם המפצל לאזניות (מאחד - ל שני יציאות). אביזר חובה לטיסות.
וכמו כן אזנית הבלוטות שלי התחילה לזייף, אבל את זה נשאיר לשרשור אחר.

כל זה כאמור בנסיעה אחת, במשך שבועיים!

עכשיו נשאר לבדוק עם באג לגבי תיקון המכשיר וקניית אזניות חדשות ופה ההתלבטות. כנראה נפתח שירשור אחר לזה :)

שיהיה לכולם שבוע טוב!
בברכה קובי כהן

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #2 

מלחיץ הקטע עם האוזניות, אף פעם לא חשבתי על מה שיכול לקרות אם הן נשברות באוזן.

למה מפצל לאוזניות הוא "אביזר חובה לטיסות"?
שחר

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #3 

Talk about bad luck

jaksirak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1397
שם מלא: קובי כהן
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #4 

spacedude כתב:מלחיץ הקטע עם האוזניות, אף פעם לא חשבתי על מה שיכול לקרות אם הן נשברות באוזן.

למה מפצל לאוזניות הוא "אביזר חובה לטיסות"?
...
תלוי בחברת תעופה ו / או דגם המטוס, יש כאלה שיש להם כניסה אחת (הפין הרגיל) ויש כאלה עם 2 - לשם כך נועד המפצל. ללא זה, לא תוכל להשתמש באוזניות שלך לראות סרטים. הידעתם? איכות הסאונד בחלק מן מערכות ה VOD לא רעות בכלל, כל עוד אתה משתמש באוזניות איכותיות כמובן...
בברכה קובי כהן

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #5 

נשמע כאילו מרפי הוציא עליך חוזה 8)

jaksirak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש