שלום אנשים.
בקרוב אהיה בויאטנם. ביררו לי שם ואייפון 4 פתוח עולה 700 דולר. כמה שאלות ברשותכם:
1. האם זה המחיר לאייפון ללא התחייבות?
2. איך מוודאים במאת האחוזים שזה אייפון וא חיקוי סיני?
3. איך מוודאים שזה סימפרי?
4. יש משהו שצריך לשים לב לגביו?
קניית אייפון בויאטנם
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73269
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
זה אמור להיות המחיר לאייפון 4. יש נמוכים יותר.
כדי לבדוק אם חיקוי או לא, הייתי דבר ראשון בודק תמונות של אייפון אמיתי ומשווה מבחינה חיצונית. לסינים יש נטייה "לשדרג" יותר את המכשירים שלהם, להוסיף מצלמה, סוללה נשלפת, חריץ הרחבה וכו'. אלו דברים שכבר יצביעו על חיקוי.
מבחינת תוכנה - לא יודע אם עבדת עם אייפון בעבר אבל פשוט תשחק קצת עם מערכת ההפעלה, תזיז אייקונים, מסכים, נסה למחוק (אייקונים רועדים) ותראה אם אתה רואה שינוי במסכים. תוכל ללכת גם למסך ההגדרות ולבדוק את גרסת התוכנה.
הייתי מנסה להיכנס לאפל סטור ולהוריד ולהתקין תוכנה חופשית. אם אתה מצליח, סביר להניח שזה מכשיר אמיתי.
לגבי סים פרי - פשוט דחוף סים שלך מהבית ותבדוק אם הוא מקבל אותו. נסה להתקשר למישהו או לשלוח SMS.
מלבד זאת, בלי קשר הייתי בודק קישוריות WIFI ו- BT אם עובדים וכמובן שבודק סים שלי.
בדוק גם כיבוי והדלקה של המכשיר ולראות שהמכשיר עולה כמו שצריך ולא זקוק לפריצה נוספת למשל.
כדי לבדוק אם חיקוי או לא, הייתי דבר ראשון בודק תמונות של אייפון אמיתי ומשווה מבחינה חיצונית. לסינים יש נטייה "לשדרג" יותר את המכשירים שלהם, להוסיף מצלמה, סוללה נשלפת, חריץ הרחבה וכו'. אלו דברים שכבר יצביעו על חיקוי.
מבחינת תוכנה - לא יודע אם עבדת עם אייפון בעבר אבל פשוט תשחק קצת עם מערכת ההפעלה, תזיז אייקונים, מסכים, נסה למחוק (אייקונים רועדים) ותראה אם אתה רואה שינוי במסכים. תוכל ללכת גם למסך ההגדרות ולבדוק את גרסת התוכנה.
הייתי מנסה להיכנס לאפל סטור ולהוריד ולהתקין תוכנה חופשית. אם אתה מצליח, סביר להניח שזה מכשיר אמיתי.
לגבי סים פרי - פשוט דחוף סים שלך מהבית ותבדוק אם הוא מקבל אותו. נסה להתקשר למישהו או לשלוח SMS.
מלבד זאת, בלי קשר הייתי בודק קישוריות WIFI ו- BT אם עובדים וכמובן שבודק סים שלי.
בדוק גם כיבוי והדלקה של המכשיר ולראות שהמכשיר עולה כמו שצריך ולא זקוק לפריצה נוספת למשל.
אלי חבוש
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73269
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
לא ראיתי אייפון 4 מעבר לתמונות ככה שאני לא חושב שלהסתמך על מראה יהיה נכון.
אז אתה אומר להתחבר לאפסטור ולהוריד ישום? וזה מבטיח מקוריות?
מה הכוונה ב"לראות שהמכשיר עולה כמו שצריך ולא זקוק לפריצה נוספת למשל"? איזו פריצה? אם הוא מגיע סימפרי למה שיהיה פרוץ?
מה הכוונה ב"לראות שהמכשיר עולה כמו שצריך ולא זקוק לפריצה נוספת למשל"? איזו פריצה? אם הוא מגיע סימפרי למה שיהיה פרוץ?
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
בגרסאות קודמות יותר, היתה פריצה שחייבה פריצה נוספת בכל פעם שהיית מכבה את המכשיר או שהסוללה היתה נגמרת. האמת שמשום שאתה מדבר על גרסה 4, גם ככה זה לא יקרה.בכל מקרה כיבוי והדלקה זה משהו שהייתי מכניס לסבב הבדיקות כדי לראות שהכל תקין.Huber כתב:לא ראיתי אייפון 4 מעבר לתמונות ככה שאני לא חושב שלהסתמך על מראה יהיה נכון.
מה הכוונה ב"לראות שהמכשיר עולה כמו שצריך ולא זקוק לפריצה נוספת למשל"? איזו פריצה? אם הוא מגיע סימפרי למה שיהיה פרוץ?...
אם אתה מצליח להוריד מאפסטור יישום ולהתקין אותו במכשיר - אז כן, זה מכשיר של אפל. אתה כמובן צריך שם משתמש לאפסטור (עשה לך אחד או קח ממישהו).
לגבי המראה - פשוט מאוד, זכור שלאייפון 4 (או לכל אייפון) אין חריץ הרחבה, אין כניסות USB, הסוללה אינה ניתקת כלל ואין תוספת של כפתורים מלבד.
בדיקה נוספת - צילום סטילס ווידאו + בדיקת המצלמה הקדמית.
ואם אתה אומר שאתה לא מכיר מכשיר אייפון, הייתי שואל מחבר או אפילו משחק במכשיר כזה (לא חייב אייפון 4) כדי להרגיש את המערכת ולהשוות.
אלי חבוש