כל מה שרציתם לדעת על Bi-Wire/Bi-Amp והתבישתם לשאול.

oferlaor כתב:כל התייחסות לביקורת לא עניינית הוסרה.
חברים - אם יש לכם בעיה עם הכתוב, פרטו מה הבעיה. אם יש לכם בעיה עם הכותב, תשמרו זאת לעצמכם....
oferlaor כתב:כל התייחסות לביקורת לא עניינית הוסרה.
חברים - אם יש לכם בעיה עם הכתוב, פרטו מה הבעיה. אם יש לכם בעיה עם הכותב, תשמרו זאת לעצמכם....

מה שזה בעיקר נותן זה פשוט הרבה יותר כח.טלHD כתב:לפי המאמר BI-AMP "פסיבי" אינו תורם מאומה לאיכות ו/או עוצמת ההגברה ו/או הסאונד.
מבחינה הגיונית פרופר, קשה לי הסכים או להבין את הקביעה הזו מ3 סיבות עקריות.
1. הרוב המכריע של מהמשתמשים שחיברו בצורה הזו דיווחו על שיפור כל שהוא. אחד יותר ואחד פחות, אבל שיפור.
2. הרוב המכריע של יצרני הרסיברים המובילים בעולם מציינים בפירוש במניואל שלהם כי החיבור הזה תורם לשיפור.
3. הרוב המכריע של יצרני הרמקולים מהמובילים בעולם מציינים בפירוש במניואל שלהם כי החיבור הזה תורם לשיפור....

כמו שכבר אמרתי אני לא יכול לחלוק עליך, כאשר אתה טוען שזה שיפר את הסאונד - אין לי מושג כיצד בצעת את החיבור ואיזה השפעות אתה מושפע, וכיצד בניסוי שלך הוכחת שאין השפעה סוגסטיבית.Adix כתב:בדקתי את הנושא אצלי בעבר ובהווה מספר פעמים והתוצאות מדברות בעד עצמן.
חבל שהכותב לא ציין אם הוא ביצע בדיקה כזו או לא ומה היו התוצאות.
יתרה מכך, לאחר השרשור הקודם, הפצרתי מיוסי לבצע את הבדיקה.
אשמח לתגובה ויותר לשמוע מיוסי שהוא בדק קונפיגורציה כזו.
חבל שמאמר כזה ימנע מחובבים כאלו ואחרים לנסות הגברה כזו בבית ואולי להנות יותר מהציוד שברשותם.
עדי...

התכוונתי ברסיברים.HazooM כתב:תודה, מאמר קצת יוצא דופן לשם שינוי![]()
מדוע נרשם שבחסרונות של פתרון אקטיבי "לא קיימים עדיין פתרונות דיגיטליים"? הרי ניתן לרכוש היום קרוס דיגיטלי.
לגבי bi amp פאסיבי - אם משתמשים בשני מגברים נפרדים עדיין מקבלים יתרונות מסוימים וזה לא לגמרי חסר משמעות.
אמנם הפילטרים עדיין פאסיבים אבל כל דרייבר מופרד מהשני בהגברה שלו....

הנקודה העיקרית של השיכוך היא למגבר הספק תהיה עכבה של כמה מליאום (ל- 608 מדדתי מעל 10 ) וכל כא"מ שמתעורר בדרייבר אמור להתקצר דרך העכבה הזו.urisavor כתב:יוסי: נהניתי לקרוא, להבין ולהסכים
הערה/שאלה: התכוונת מן הסתם לdamping במקום dumping - שיכוך ולא השלכה/זריקה. ויותר עינייני:
בחיבור אקטיבי, נותרנו עדיין עם עכבת הדרייבר עצמו, שבנוי מסליל, ולכן היא השראית ברובה. בחיבור רגיל יש את עכבת הקרוס, שמורכבת מצד השראי וצד קיבולי מחוברים במקביל, ובנוסף, את סלילי הדרייברים. לדעתי הניתוח של הנושא פשטני מידי - ויש בכלל דיעה שכל מדד שיכוך מעל כמה עשרות הוא חסר משמעות....

למכור ולעזאזל עם העובדות?טלHD כתב:לפי המאמר BI-AMP "פסיבי" אינו תורם מאומה לאיכות ו/או עוצמת ההגברה ו/או הסאונד.
מבחינה הגיונית פרופר, קשה לי הסכים או להבין את הקביעה הזו מ3 סיבות עקריות.
1. הרוב המכריע של מהמשתמשים שחיברו בצורה הזו דיווחו על שיפור כל שהוא. אחד יותר ואחד פחות, אבל שיפור.
2. הרוב המכריע של יצרני הרסיברים המובילים בעולם מציינים בפירוש במניואל שלהם כי החיבור הזה תורם לשיפור.
3. הרוב המכריע של יצרני הרמקולים מהמובילים בעולם מציינים בפירוש במניואל שלהם כי החיבור הזה תורם לשיפור....