איזה מערכת לקנות?
אהלן חברה
אני לא מבין במערכות בשיט! היתה לי מערכת של akai משהו ברמה לא גבוהה ואני מחפש להחליף אותה..
אני מחפש מערכת לחדר שלי.. החדר שלי הוא 4x3 מטר ויש לי פלאזמה 42 אינץ של LG
אני מחפש מערכת קולנוע ביתית עד מחיר של 2000.. במיוחד לסרטים! אני אשמח שתעזרו לי =)
נ'ב ראיתי מערכת PROSOUND דגם SX-4000.
ב600 שקלים! ואמרו לי שהיא אחלה מערכת..
אין לי בעיה להשקיע,השאלה אם היא די איכותית..?...
אני לא מבין במערכות בשיט! היתה לי מערכת של akai משהו ברמה לא גבוהה ואני מחפש להחליף אותה..
אני מחפש מערכת לחדר שלי.. החדר שלי הוא 4x3 מטר ויש לי פלאזמה 42 אינץ של LG
אני מחפש מערכת קולנוע ביתית עד מחיר של 2000.. במיוחד לסרטים! אני אשמח שתעזרו לי =)
נ'ב ראיתי מערכת PROSOUND דגם SX-4000.
ב600 שקלים! ואמרו לי שהיא אחלה מערכת..
אין לי בעיה להשקיע,השאלה אם היא די איכותית..?...
שלום לך,
התשובה לשאלה שלך פשוטה - קנה את המערכת הזולה ביותר שנשמעת לך מספקת את צרכיך.
היות ואת צרכיך רק אתה יודע אז אף אחד אחר לא יכול להתיימר להחליט עבורך.
מה שכן, היות וציינת את המערכת של פרוסאונד כאופציה אז מציע לך לשכוח את השם הזה....לא מדובר סתם במערכת זולה.
מעניין מי אמר לך שזו "אחלה" מערכת...האם מדובר במישהו "חף מאינטרסים"?
מציע לך לקפוץ לחנות מתמחה, לשמוע באוזניים ולבדוק טוב טוב שיש למערכת את כל החיבורים שאתה צריך בשביל לחבר את הציוד שלך. כבר היו לא מעט מקרים שאנשים קנו ולאחר מכן נוכחו שאין את החיבורים הנדרשים בשביל לחבר את מה שהם רוצים.
שתף אותנו מה שמעת, מה מצא חן בעיניך ומה לא ונוכל להזהיר אותך מ"אחלה" מערכות כמו הפרוסאונד...
ארז
התשובה לשאלה שלך פשוטה - קנה את המערכת הזולה ביותר שנשמעת לך מספקת את צרכיך.
היות ואת צרכיך רק אתה יודע אז אף אחד אחר לא יכול להתיימר להחליט עבורך.
מה שכן, היות וציינת את המערכת של פרוסאונד כאופציה אז מציע לך לשכוח את השם הזה....לא מדובר סתם במערכת זולה.
מעניין מי אמר לך שזו "אחלה" מערכת...האם מדובר במישהו "חף מאינטרסים"?
מציע לך לקפוץ לחנות מתמחה, לשמוע באוזניים ולבדוק טוב טוב שיש למערכת את כל החיבורים שאתה צריך בשביל לחבר את הציוד שלך. כבר היו לא מעט מקרים שאנשים קנו ולאחר מכן נוכחו שאין את החיבורים הנדרשים בשביל לחבר את מה שהם רוצים.
שתף אותנו מה שמעת, מה מצא חן בעיניך ומה לא ונוכל להזהיר אותך מ"אחלה" מערכות כמו הפרוסאונד...
ארז
ארז קודם כל אני מודה לך על "ההזהרה" כמו שאמרתי מערכות זה לא התחום שלי..
אין לי הרבה זמן ללכת לחנויות ולבדוק .. יש לי עוד מעט מילואים חודש! ואני כל יום עובד עד מאוחר כך שאין לי יותר מדי זמן.
כפי שצינתי אני חובב סרטים מושבע! בעיקרון אני אשתמש במערכת בעיקר לסרטים וקצת מוזיקה, אז אני אשמח שתמליץ לי על מערכת הכי טובה שאתה יכול למצוא לי עד 2000 שקלים
תודה מראש =)
אין לי הרבה זמן ללכת לחנויות ולבדוק .. יש לי עוד מעט מילואים חודש! ואני כל יום עובד עד מאוחר כך שאין לי יותר מדי זמן.
כפי שצינתי אני חובב סרטים מושבע! בעיקרון אני אשתמש במערכת בעיקר לסרטים וקצת מוזיקה, אז אני אשמח שתמליץ לי על מערכת הכי טובה שאתה יכול למצוא לי עד 2000 שקלים
תודה מראש =)
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
מצטרף להמלצה לשמוע בחנות... חבל שתתחרט אחרי זה.
ומומלץ לקחת סרט שאתה מכיר בעל פה ולבדוק על פיו.
ומומלץ לקחת סרט שאתה מכיר בעל פה ולבדוק על פיו.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
agent__smith כתב:מצטרף להמלצה לשמוע בחנות... חבל שתתחרט אחרי זה.
ומומלץ לקחת סרט שאתה מכיר בעל פה ולבדוק על פיו....
עדיף לקחת דיסק של מוזיקה שאתה מכיר היטב.
רמקולים שיספקו אותך במוזיקה יהיו מספקים גם בק"ב. ההיפך זה לא עובד...
ארז
תודה לכם על העצות!
לגבי המערכת Logitech Z-5500 קראתי עליה בכל פורום אפשרי שהיא מערכת מדהימה והיא שווה ערך ואף לא פחות טובה מהרבה מערכות קולנוע ביתיות!
השאלה היא אם אני יוציא ממנה את המקסימום האפשרי מבחינת סראונד וכל הפונקציות [ ראיתי אחד שרשם שצריך מינימום כרטיס קול עם פונקציות כאלה ואחרות ואם אין את זה אז זה לא שווה לקנות את המערכת הזאת] .
אשמח אם תביאו לי פרטים בנוגע לכרטיס קול במחשב.,.
תודה מראש יפתח!
לגבי המערכת Logitech Z-5500 קראתי עליה בכל פורום אפשרי שהיא מערכת מדהימה והיא שווה ערך ואף לא פחות טובה מהרבה מערכות קולנוע ביתיות!
השאלה היא אם אני יוציא ממנה את המקסימום האפשרי מבחינת סראונד וכל הפונקציות [ ראיתי אחד שרשם שצריך מינימום כרטיס קול עם פונקציות כאלה ואחרות ואם אין את זה אז זה לא שווה לקנות את המערכת הזאת] .
אשמח אם תביאו לי פרטים בנוגע לכרטיס קול במחשב.,.
תודה מראש יפתח!
מה עדיף?!.
אהלן חבריה. תודה רבה לכל מי שעזר לי .. עכשיו לפני שאני רוכש אני צריך עוד עצה קטנה
איזו מערכת איכותית יותר?..
SONY DAV-DZ330 או ה -logitech 5500 ?... אשמח גם לפירוט... =)
איזו מערכת איכותית יותר?..
אהלן חבריה.. איזו מערכת יותר איכותית??..
אשמח גם לפירוט בתודה מראש!
אשמח גם לפירוט בתודה מראש!