מחפש אוזניות איכותיות במחיר של עד 200$
כיום יש לי את ה-PORTA PRO שלדעתי הם אוזניות טובות בהמחיר שלהם אך אני מרגיש שאני מוכן לעלות לשלב הבא.
יש באפשרותי להביא את האוזניות מארה"ב.
אני מחפש אוזניות שישמעו טוב בלי מגבר אלא אם כן מדובר במגבר קטן כמו ה-FiiO E5.
האוזניות ישמשו אותי לכמעט כל השימושים האפשריים: סרטים, משחקים, ומוזיקה. איכות שמע היא השיקול המרכזי שלי, לא משנה לי אם האוזניות פתוחות או סגורות.
השאלה שלי קודם כל היא האם ,בהתחשב בכסף שאני מוכן להשקיע, אני אשמע הבדל דרמטי בין PORTA PRO והאוזניות החדשות?
מודל אחד שלדעתי עונה על הדרישות הוא ה-ATH-M50S של Audio-Technica ב-98$ באיביי.
אשמח לשמוע את דעות משתתפי הפורום.
תודה
יש באפשרותי להביא את האוזניות מארה"ב.
אני מחפש אוזניות שישמעו טוב בלי מגבר אלא אם כן מדובר במגבר קטן כמו ה-FiiO E5.
האוזניות ישמשו אותי לכמעט כל השימושים האפשריים: סרטים, משחקים, ומוזיקה. איכות שמע היא השיקול המרכזי שלי, לא משנה לי אם האוזניות פתוחות או סגורות.
השאלה שלי קודם כל היא האם ,בהתחשב בכסף שאני מוכן להשקיע, אני אשמע הבדל דרמטי בין PORTA PRO והאוזניות החדשות?
מודל אחד שלדעתי עונה על הדרישות הוא ה-ATH-M50S של Audio-Technica ב-98$ באיביי.
אשמח לשמוע את דעות משתתפי הפורום.
תודה
אם אתה מוכן ללכת עד קצה התקציב יהיה חכם מאוד להשקיע במקור/מגבר כדי לשפר את איכות הסאונד לצד אוזניות פול-סייז.
כל מצב אחר ייצור צוואר בקבוק שיוצא מהמחשב. גם מגבר לבד לא יעזור - רק יגביר את האות הלא איכותי.
איזה כרטיס קול יושב לך במחשב עכשיו?
כל מצב אחר ייצור צוואר בקבוק שיוצא מהמחשב. גם מגבר לבד לא יעזור - רק יגביר את האות הלא איכותי.
איזה כרטיס קול יושב לך במחשב עכשיו?
אז בתור התחלה כדאי לך יחד עם אוזניות חדשות לרכוש כרטיס קול, גם אחד פשוט כמו זה: http://cgi.ebay.com/AUDIOTRAK-MAYA-5-1- ... 19bc5a88da
שיהיה סוג של יישור קו בין האיכות שיוצאת מהמחשב לאיכות האוזניות.
לגבי אוזניות ספציפיות, לשימוש כמו שלך עדיף לרוב אוזניות פתוחות ולא סגורות. המקבילות הפתוחות של ה-M50 הן ה-AD700. שוות בדיקה.
שיהיה סוג של יישור קו בין האיכות שיוצאת מהמחשב לאיכות האוזניות.
לגבי אוזניות ספציפיות, לשימוש כמו שלך עדיף לרוב אוזניות פתוחות ולא סגורות. המקבילות הפתוחות של ה-M50 הן ה-AD700. שוות בדיקה.