רמקולים acoustic energy evo 1
שלום,
אקדים לומר שאני לא מבין ברמקולים. ביקרתי היום בחנות טובה לקנות זוג רמקולי מדף לא יקרים במיוחד. שמעתי כמה והמוכר הציע לי מתצוגה רמקולי AE EVO 1. הם נשמעו ממש טוב, טובים מאחרים, הוא אמר שהמחיר מעולה 1,100 ש'ח, נראה לי בסדר וקניתי. הגעתי הבייתה ונגשתי לחפש קצת מידע על החברה והרמקולים וקיבלתי תחושה שהם מין משהו לא מוכר בארצנו. אז אני תוהה, האם עבדו עלי, האם קניתי סתם מין רמקולים יתומים בלי הורים בישראל, איך אדע אם המחיר אכן סביר?
אשמח לכל מידע שיכול להאיר את עיני לגבי זה.
תודה
אקדים לומר שאני לא מבין ברמקולים. ביקרתי היום בחנות טובה לקנות זוג רמקולי מדף לא יקרים במיוחד. שמעתי כמה והמוכר הציע לי מתצוגה רמקולי AE EVO 1. הם נשמעו ממש טוב, טובים מאחרים, הוא אמר שהמחיר מעולה 1,100 ש'ח, נראה לי בסדר וקניתי. הגעתי הבייתה ונגשתי לחפש קצת מידע על החברה והרמקולים וקיבלתי תחושה שהם מין משהו לא מוכר בארצנו. אז אני תוהה, האם עבדו עלי, האם קניתי סתם מין רמקולים יתומים בלי הורים בישראל, איך אדע אם המחיר אכן סביר?
אשמח לכל מידע שיכול להאיר את עיני לגבי זה.
תודה
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
הרמקולים רמקולים מצוינים והמחיר בסדר גמור!
מה שאר המערכת שלך?
מה שאר המערכת שלך?
תודה, נרגעתי מעט. יש לי מגבר בן 15 שנים Yamaha EMX120CD. מקווה שהוא מספיק טוב בשבילם. ראיתי פה שמיעצים להרחיק ת'רמקולים מהקיר, אין לי אפשרות לזה, כמה זה חשוב? משנה אם הם תלויים או עומדים על מדף?
בכל מקרה הרבה תודה על העדכון.
ביי.
בכל מקרה הרבה תודה על העדכון.
ביי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
דרור כבר קיבלת תשובה לשם מה החיזוקים???ofir-harlev כתב:הרמקולים רמקולים מצוינים והמחיר בסדר גמור!
מה שאר המערכת שלך?...
חשובה האוזן שלך,ואם הם נשמעו לך טוב
מה אכפת לך מה דעתנו
נערך לאחרונה על ידי Soli ב 25/08/2010 19:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: