המלצה בבחירת סאב וופר
הי לכולם,
לא מזמן רכשתי זוג רמקולים רצפתיים של פרדיים (סדרת מוניטור 9), סנטר, ושני רמקולים אחוריים. רסיבר של פיוניר. כמובן שחסר לי סאב וופר. האם מישהו יכול להמליץ לי על סאב טוב, לא מעצבן, כזה שעושה את העבודה אבל לא מציק. האם הסאב וופר של פרדיים 10 נראה לכם כבחירה טובה. התקציב הוא 1500-2200 ש"ח. בשאיפה לכמה שיותר זול אך ללא התפשרות על איכות. רוצה סאב וופר אמיתי (כזה שמשמיע את הנמוכים).
אשמח להמלצות.
תודה מראש,
שרון
לא מזמן רכשתי זוג רמקולים רצפתיים של פרדיים (סדרת מוניטור 9), סנטר, ושני רמקולים אחוריים. רסיבר של פיוניר. כמובן שחסר לי סאב וופר. האם מישהו יכול להמליץ לי על סאב טוב, לא מעצבן, כזה שעושה את העבודה אבל לא מציק. האם הסאב וופר של פרדיים 10 נראה לכם כבחירה טובה. התקציב הוא 1500-2200 ש"ח. בשאיפה לכמה שיותר זול אך ללא התפשרות על איכות. רוצה סאב וופר אמיתי (כזה שמשמיע את הנמוכים).
אשמח להמלצות.
תודה מראש,
שרון
המוניטור 9 הם רמקולים טובים אז חבל "להרוס" עם סאב פשוט. אני בכיף הייתי מכפיל את התקציב או מחכה עם זה.sharom36 כתב:הכוונה היא שאני לא מחפשת רולס רויס אבל גם לא סוסיתא. משהו טוב באמצע. אם אין חיה כזו בטווח המחירים הנ"ל (+/-), אז אני אסיק את המסקנות. אבל קודם רציתי לדעת אם יש משהו טוב בטווח המחירים שציינתי....
מצד שני כל אחד והדרישות שלו. אני ממליץ קודם ללכת ולהאזין למספר סאבים בתקציב/מחוץ לתקציב להחליט אז.
בתור הדיוטה, אשמח לדעת מה עושה סאב וופר לטוב יותר או פחות. בבחירת הרמקולים הבחירה היתה לי יותר קלה- האזנתי למספר לא מבוטל של רמקולים ונדלקתי על הפרדיים. עם הסאב- האמת, קשה לי להחליט מהאזנה.
האם לסאב וופר, להבדיל מרמקולים, הנתונים היבשים לא מעידים על איכותו?
אשמח על המלצה ממוקדת על כמה סאבים שמתאימים למערכת שיש לי.
תודה
שרון
האם לסאב וופר, להבדיל מרמקולים, הנתונים היבשים לא מעידים על איכותו?
אשמח על המלצה ממוקדת על כמה סאבים שמתאימים למערכת שיש לי.
תודה
שרון
שום רמקול לא רוכשים על בסיס הנתונים היבשים בלבד. עם סאבים זה אפשרי לרכוש על בסיס מדידות בלבד אבל
צריך תמיד לזכור שהחדר מאד משפיע על הבסים שמקבלים בחדר ככה שסאב שנשמע אחלה בחדר אחד לא בהכרח
יהיה טוב באותה המידה בחדר אחר.
אני ממליץ לא להתעצל, לקפוץ לחדר הדגמה ולעשות כמה השוואות.
צריך תמיד לזכור שהחדר מאד משפיע על הבסים שמקבלים בחדר ככה שסאב שנשמע אחלה בחדר אחד לא בהכרח
אני ממליץ לא להתעצל, לקפוץ לחדר הדגמה ולעשות כמה השוואות.
HazooM כתב:שום רמקול לא רוכשים על בסיס הנתונים היבשים בלבד. עם סאבים זה אפשרי לרכוש על בסיס מדידות בלבד אבל
אני ממליץ לא להתעצל, לקפוץ לחדר הדגמה ולעשות כמה השוואות....
זהו בדיוק, שהייתי.. אבל לא ממש יכולה להחליט על סמך האזנה קצרה. לכן רציתי לשמוע המלצות. ממה להיזהר, אל מה לשים דגש, גודל וכיו"ב.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אל תדבר יותר מידי ואל תחשוב יותר מידי - רוץ לקנות. סאב מדהים! מנסיון!ארז_וחני כתב:קצת יותר יקר מהתקציב שלך אבל לא בהרבה:
http://www.hifimusic.co.il/b%26amp%3Bw- ... t3486.html
ארז...
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"