קצב ה Upload בהוט ניתן לניצול טוב יותר מבבזק
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ה Upload בקו האינטרנט משמש גם לשליחת אישורים בזמן הורדה של מידע.
גודל כל אישור (TCP ACK) כזה הוא 24 בתים.
ברשת הוט (ללא חייגן) האישור נשלח כפי שהוא וצורך 24 בתים.
(כותרת ה Ethernet אינה נספרת כחלק מה Upload בהוט)
ברשת בזק מתווספת לאישור כותרת ה PPPoE שמוסיפה לו 8 בתים, וגם כותרת ה Ethernet שמוספיה עוד 14 בתים.
האישור צורך 46 בתים.
כמעט כפול מברשת הוט !
לכן בזמן שאנו מורידים קבצים ברשת בזק, לא נשאר כמעט רוחב פס להעלאה. לעומת זאת אותו Upload ברשת הוט נשאר ברובו פנוי.
כל המידע נכון לחיבור ללא חייגן בהוט בלבד.
ברשת בזק מתווספת לאישור כותרת ה PPPoE שמוסיפה לו 8 בתים, וגם כותרת ה Ethernet שמוספיה עוד 14 בתים.
האישור צורך 46 בתים.
כמעט כפול מברשת הוט !
לכן בזמן שאנו מורידים קבצים ברשת בזק, לא נשאר כמעט רוחב פס להעלאה. לעומת זאת אותו Upload ברשת הוט נשאר ברובו פנוי.
כל המידע נכון לחיבור ללא חייגן בהוט בלבד.
יש לי משהו להוסיף שלא בידיוק קשור לזה אבל קשור לUPLOAD
אצלי באורנג' אני תמיד מוריד טורנטים במהירות מקסימלית אבל UPLOAD כימעט ולא קיים ולרוב לא מגיע למקסימום
כשניסיתי USER של בזק כמעט ולא הייתה מהירות הורדה אבל הUPLOAD תמיד היה גבוה משמעותית מאשר באורנג'
012 אותו דבר כמו בזק
ואני לא מדבר על הורדה ו UPLOAD בו זמני כמובן שאחד מעיט את השני במקסימום
אלה הורדה ואז בסוף ההורדה UPLOAD
אצלי באורנג' אני תמיד מוריד טורנטים במהירות מקסימלית אבל UPLOAD כימעט ולא קיים ולרוב לא מגיע למקסימום
כשניסיתי USER של בזק כמעט ולא הייתה מהירות הורדה אבל הUPLOAD תמיד היה גבוה משמעותית מאשר באורנג'
012 אותו דבר כמו בזק
ואני לא מדבר על הורדה ו UPLOAD בו זמני כמובן שאחד מעיט את השני במקסימום
אלה הורדה ואז בסוף ההורדה UPLOAD
-
jpost
- חבר מביא חבר

- נטוויזין נותנים חיבור ללא חייגן לכולם. הם משתמשים בחיבור "גוניפר" שמאפשר הזדהות דרך ממשק הדפדפן בפעם הראשונה.OKftw כתב:כל זה יפה מאוד, אבל בשטח אין היום ספקית שתתן לך חיבור בלי חייגן....
- בזק בין לאומי עדיין נותנים חיבור ללא חייגן למי שצריך.
- 012 נותנים חיבור ללא חייגן מ 12 מגה, וגם למי שמבקש.
מבזק בינלאומי התנתקתי כי הם לא הסכימו לתת לי חייגן. אמרו שמעל 2.5 מגה הם לא נותנים יותר חיבורים בלי חייגן.
ההחלטה לעזוב אותם ולהצטרף לCCC היתה אחת הטובות שלי... גם שם זה עם חייגן, אבל בינתיים עושה רושם שאין שום חסימות, אין התחייבות והמחיר זול.
ההחלטה לעזוב אותם ולהצטרף לCCC היתה אחת הטובות שלי... גם שם זה עם חייגן, אבל בינתיים עושה רושם שאין שום חסימות, אין התחייבות והמחיר זול.
אתה רק צריך לקחת בחשבון שהגבלות ה-Upload על התשתית של בזק גבוהות יותר מהחבילה שהלקוח משלם עליה, ולכן למעשה, ה-overhead של ה-ppoe לא נספר/נצרך מהחבילה עליה הלקוח משלם.jpost כתב:ה Upload בקו האינטרנט משמש גם לשליחת אישורים בזמן הורדה של מידע.
האישור צורך 46 בתים.
כמעט כפול מברשת הוט !
כל המידע נכון לחיבור ללא חייגן בהוט בלבד....
במילים אחרות:
השימוש ב-pppoe בבזק מביא לירידה בנצילות של התווך בשיעור של X אחוזים בממוצע, ולכן בזק מגדירה חבילות שגדולות ב-X אחוזים ממה שהיא מוכרת ללקוח.
יתרה מזאת, בפעם האחרונה שבדקתי (שהיתה אמנם די מזמן) ה-accounting בבזק נעשה ב-pppoe AC, לאחר הקילוף של כל ה-headrים
You are never fully dressed without a smile
-
jpost
- חבר מביא חבר

קרמריקה, התחברתי לבזק בין לאומי לפני שבוע וקיבלתי חיבור ללא חייגן. הוט פשוט לא תומכים בחייגן במהירויות הגבוהות.
Shed, ה Overhead ב ACK הוא של כמעט 100%.
בשביל לספק ב ADSL קצב של 800k טהור, בזק היו צריכים לספק Uplaod של כמעט 2 מגה (תוספת של ה ATM ב PPPoEoA). ברור שזה לא אפשרי ב ADSL.
אני לא נכנס להיכן נעשית ההגבלה, אבל בפועל בבזק מקבלים ב VDSL2 בחבילת ה 30/1 קצב Upload של 1 מגה, אשר בהגבלה שלו כלול ה Overhead.
המשמעות היא שבזמן שמורידים קובץ בקצב מלא, אין בכלל Upload פנוי בבזק.
הנתונים הן מבדיקות שביצעתי בימים האחרונים. אני עדיין מחובר גם לבזק וגם להוט.
Shed, ה Overhead ב ACK הוא של כמעט 100%.
בשביל לספק ב ADSL קצב של 800k טהור, בזק היו צריכים לספק Uplaod של כמעט 2 מגה (תוספת של ה ATM ב PPPoEoA). ברור שזה לא אפשרי ב ADSL.
אני לא נכנס להיכן נעשית ההגבלה, אבל בפועל בבזק מקבלים ב VDSL2 בחבילת ה 30/1 קצב Upload של 1 מגה, אשר בהגבלה שלו כלול ה Overhead.
המשמעות היא שבזמן שמורידים קובץ בקצב מלא, אין בכלל Upload פנוי בבזק.
הנתונים הן מבדיקות שביצעתי בימים האחרונים. אני עדיין מחובר גם לבזק וגם להוט.
בבזק מהירות העלאה שאני מקבל מ800KBIT היא במקס' 90KBYTE, האם יש קשר בין זה לבין הPPPoEoA?
בנוסף, אני מגביל את הטורנטים ל20קילובייט העלאה בזמן הורדה.
ואני מקבל מהירות של 1.6-1.7מגה לשניה.(בחבילה של 15)
אם אני אגביל את ההעלאה ל0.1קילובייט, יש סיכוי שזה ירד במקס'?(1.8-1.9?)
ד"א מה נסגר עם ה100MBIT קיבלת אותו כבר?
בנוסף, אני מגביל את הטורנטים ל20קילובייט העלאה בזמן הורדה.
ואני מקבל מהירות של 1.6-1.7מגה לשניה.(בחבילה של 15)
אם אני אגביל את ההעלאה ל0.1קילובייט, יש סיכוי שזה ירד במקס'?(1.8-1.9?)
ד"א מה נסגר עם ה100MBIT קיבלת אותו כבר?
- קרן_בזק_בינלאומי
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 88
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום לחברי הפורום,
[interest]הודעה פרסומית - מרטין[/interest]
המשך גלישה מהנה
קרן בזק בינלאומי
המשך גלישה מהנה
קרן בזק בינלאומי
קרן נציגת בזק בינלאומי [email protected]
ניתן למצוא אותנו גם ב -
פייסבוק: http://www.facebook.com/BezeqBenleumi?ref=ts
טוויטר: http://twitter.com/BezeqBenleumi
ניתן למצוא אותנו גם ב -
פייסבוק: http://www.facebook.com/BezeqBenleumi?ref=ts
טוויטר: http://twitter.com/BezeqBenleumi
jpost,
אני מקווה שההסבר הטכני שלך לא יבלבל פה קוראים שעוד יחשבו במקרה שבהוט אתה מקבל קצב Upload כפול מזה שאתה מקבל בבזק על אותה חבילה...אתה מדבר סה"כ על גודל חבילת ACK (חבילת TCP מסומנת שמכילה בתוכה את sequence number) שנשלח מהצד המקבל לצד השולח (בלי קשר עם זה Upload או Download)
אני מקווה שההסבר הטכני שלך לא יבלבל פה קוראים שעוד יחשבו במקרה שבהוט אתה מקבל קצב Upload כפול מזה שאתה מקבל בבזק על אותה חבילה...אתה מדבר סה"כ על גודל חבילת ACK (חבילת TCP מסומנת שמכילה בתוכה את sequence number) שנשלח מהצד המקבל לצד השולח (בלי קשר עם זה Upload או Download)
Re: שלום לחברי הפורום,
פחחח איזה בדיחהקרן_בזק_בינלאומי כתב:[interest]הודעה פרסומית - מרטין[/interest]
המשך גלישה מהנה
קרן בזק בינלאומי...
אני פשוט לא מאמין, כמו שאמרתי מקודם, לא משנה כמה התחננתי לבזק בינלאומי לא קיבלתי חיבור ללא חייגן, מאז כבר עברתי לגיימר אז זה לא רלוונטי, והחלפתי ראוטר לאחד שיודע להתמודד עם הL2TP הישראלי.
בכל מקרה, זה מגוחך שרק אחרי שמתלוננים על זה בפורום מקבלים את מה שרוצים, בדיוק כמו העניין שקרה עם הבחור שרצה 100Mb באיזור שיש בו UFI ולא קיבל בהתחלה, אחרי ההודעה בפורום - קיבל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
לא בדיוק קשור לשרשור הזה, אבל נפתחו כבר שלושה פוסטים לגבי תקלות בהורדה מראפידשייר דרך בזק בינלאומי. אם משוטטים פה נציגים, קשה לי להבין איך הם פספסו את זה, אלא אם כן מדובר בפספוס מכוון.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
ואולי בכלל ראפיד מזהים משתמש חינאמי שחופר ומגבילים אותו ?
לא שאני נציג השם ירחם...
אבל על מנת לבוא בטענות כאלה צריך טיפה בדיקות ולא 3 אנשים שחווים את הבעייה.
להגביל תעבורת HTTP זה באמת צעד דרסטי ואם הם עושים ולא מגלים אני חושב שזה פתח לתביעה.
לא שאני נציג השם ירחם...
להגביל תעבורת HTTP זה באמת צעד דרסטי ואם הם עושים ולא מגלים אני חושב שזה פתח לתביעה.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
אל תהיה תמים.agent__smith כתב:ואולי בכלל ראפיד מזהים משתמש חינאמי שחופר ומגבילים אותו ?
לא שאני נציג השם ירחם...![]()
להגביל תעבורת HTTP זה באמת צעד דרסטי ואם הם עושים ולא מגלים אני חושב שזה פתח לתביעה....
דיברתי עם הרבה הרבה לקוחות בזב"ל ולכולם יש את הבעיה הזאת,
בזמן שחבר שלי בנטוויז'ן מוריד כל הזמן על מקסימום.
יש טופיק כזה גם פה וגם בHwzone.
וזה לא במשתמש חינמי, לי יש פרימיום ולעוד לקוחות וגם לנו מגבילים כמעט כל היום.