למה ה- N1 של Dvico נתקע הרבה וגם לא תמיד מנגן

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
shaibn פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קניתי את ה- N1 בעולם הדיגיטלי ברמת השרון... סה"כ חשבתי שזה מכשיר מאוד אמין אבל אני לא בטוח שזה נכון.
עד עכשיו היה לי את TViX 4100SH שחוץ מהעובדה שלאחרונה (בחודשים האחרונים) הוא לא תמיד מנגן את הטרק אודיו של חלק מהקבצים, הוא היה לי למופת למשך השנתיים וחצי האחרונות.

מאז שקניתי את ה- N1 (לפני 10 ימי), אני כבר הפסקתי לספור את כמות הפעמים שאני הייתי צריך לנתק אותו מהחשמל ולהחזיר בגלל שהוא פשוט נתקע. בפעם פעמיים שזה קרה עם ה- TViX, רק הייתי צריך ללחוץ פעמיים על הכפתור הפעלה בשלט, וזה היה עושה Reset למכשיר. עם ה- N1 אני צריך לקום מהספה, ללכת למכשיר ופיזית לנתק אותו מהחשמל כי כל דבר אחר, לא מזיז לו שהוא תקוע.

או שהוא נתקע אחרי שהוא עולה, וכשאני מנסה להיכנס לתפריט הסרטים. או שהוא נתקע בזמן שאני מנסה לנגן סרט.

הוא גם כמה פעמים קירטע לי בזמן ניגון של קבצי וידיאו. אבל זה לא קרה הרבה...

מה שהכי הכי מפריע לי עכשיו זה, שיש לי כמה קבצים שאני מנסה לנגן (והם מנגנים יופי במחשב שלי, ואפילו ה- TViX מצליח לנגן אותם!!!), אבל כשאני מנסה לנגן אותם ב- N1, הוא פשוט מדלק על הקובץ ומפעיל את הקובץ שאחריו. את כל הקבצים שתיקיה הוא מנגן, חוץ מאת זה שאני מנסה.

חשבתי שה- N1 יכול לנגן כל קובץ ולפענח כל קידוד "עלי אדמות" ... כך התרשמתי מהאתר של העולם הדיגיטלי...

מה לעשות עם 1200 ש"ח שהלכו ועכשיו אני צריך להתמודד עם מכשיר שעושה לי רק בעיות?

נ.ב. אני לא זוכר אם אי פעם הייתי כל-כך ביקורתי על מכשיר שקניתי... ממש לא מתאים לי אבל אני מתוסכל אז אולי זה ההסבר.

בנוסף, למרות שציינתי את בית העסק בהודעה הזו, אין ההודעה קשורה כלל לבית העסק. אני בכלל לא מאשים אותם במוצר תקול. ואני עדיין לא יצרתי קשר איתם בכדי לראות איך אני מתמודד עם המכשיר התקול. ההודעה הזו באה לשקף את ההתנסות שלי עם המכשיר, וגם לראות עם עוד אנשים חוו את התופעות שאני מדבר עליהם.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46419
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #2 

shaibn,
ייתכן והבעיה ברשת. נסה לבדוק את הקבצים שוב מניגון מקומי דרך USB ודווח.

shaibn פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

זיו,

קודם כל, תודה על התגובה.

בעבר לכך, למה אתה חושב שבגלל הרשת? זו תופעה מוכרת? וגם, לאיזו משתי בעיות אתה מתייחס? לזו שהמכשיר נתקע או לזו שהמזרים N1 לא מנגן קבצים חדשים שיש לי ולעומת זאת, ה- 4100SH כן מנגן אותם?

לצורך הבדיקה, לקחתי את אחד הקצבים שגן מתנגנים על המזרים הישן (בן השנתיים וחצי) TViX 4100SH והעברתי אותו ל-USB וניסיתי לנגן אותו ב- N1 והוא רושם לי Format not supported. אז מה? ה- N1 לא תומך בקבצים שה- 4100SH בן השנתיים וחצי כן? ואת הקצבים כמובן, אין לי שום בעיה לנגן במחשב כפי שציינתי קודם.

שי

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

shaibn
תתקשר, תגיע, שלח הודעה פרטית אנחנו פה :) וכמו תמיד עומדת בפניך אפשרות החלפה, שידרוג או קבלת זיכוי כספי.
לגופו של עניין ה 4100 וה N1 מבוססים על פלטפורמה שונה לגמרי עם יתרונות וחסרונות שונים, בחנות, אני מצליח לנגן ב N1 מהרשת את כל הקבצים שאני מנגן ב 6600N ללא בעיות מיוחדות כולל גיבויי סרטי בלו רי מלאים. בהחלט יכול להיות מצב שקובץ שנוגן על ה 4100 לא מנוגן על ה 6600N או על ה N1, עוד לא קרה לי אבל אפשרי ... ה N1 מכיל למעשה את אותה התוכנה של ה 6600N בגירסה מותאמת או "חתוכה" שמורידה חלקים לא רלוונטיים, כמו כן כפי שציינתי בפני כל לקוח כדי להוזיל עלויות לN1 אין רשיון ל AVCHD ויש לו 128M RAM במקום 256M RAM ב 6600N, אם אתה מצליח לנגן את אותם קבצים עם דיסק USB מחובר חיצוני כפי שהציע זיו אז צריך להתמקד ברשת וההמלצה היא לעבוד עם תוכנת NETSHARE גירסה אחרונה 2.13 מכאן:
http://demod.dvico.com/down/tvix/TViX_NetShare_2.13.exe
לגבי קבצים שלא מנגנים הייתי שמח לקבל דוגמא ולבדוק, זה שמחשב מסוגל לנגן קובץ אינו אומר שמזרימדיה יוכל לנגן את הקובץ כפי שכבר ראינו בעבר, עוד לא נתקלתי באף מזרימדיה מאף יצרן שמנגן את כל הקבצים כולם. אני סמוך ובטוח שיש קבצים רבים שה 4100 לא מנגן כלל וה N1 ינגן לך.
אגב עשה חיפוש ב GOOGLE עם המשפט: "מנגן כמעט כל קובץ וידאו ואודיו הקיים עלי אדמות."
הדגש הוא על "כמעט"
אריה

shaibn פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

התקדמות מבורכת

שליחה #5 

הורדתי (עכשיו) את גירסא 2.0.5 (היתה לי 2.0.3 עד לפני 5 דק') ולהפתעתי, קובץ שלא ניגן היום בצהריים (כן, קראתי את התגובה שלך רק היום(!) עקב סיבות אישיות) ניגן מצויין.

אני כמובן משתמש במזרים מדיה מידי יום, אז אם יהיו לי עוד בעיות, אני אשמח לעדכן אם זה רלוונטי ואשמח לקבל תגובות נוספות ועזרה.

תודה מראש ותודה על התגובות עד כה,
שי

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”