מי אמר שלפאנסוניק אין סקארט

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #1 

היי חברים לאחר בירורים ארוכים בהם חיפשתי מסך לחדר השינה סוף סוף התחדשתי , חיפשתי מסך 42' פלזמה fhd עם חיבור סקארט כי אני לי מתכוון לשלם ליס על עוד ממיר HD להפתעתי דור מ future סידר לי מסך של פנאסוניק 42 מדגם S10 שכולל חיבורים סקארט דור לא יצא לנו לדבר שוב אבל תודה על הכל ואגב התמונה ב׳RGB פשוט מדהימה תודה לכולם

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

frankym כתב:היי חברים לאחר בירורים ארוכים בהם חיפשתי מסך לחדר השינה סוף סוף התחדשתי , חיפשתי מסך 42' פלזמה fhd עם חיבור סקארט כי אני לי מתכוון לשלם ליס על עוד ממיר HD להפתעתי דור מ future סידר לי מסך של פנאסוניק 42 מדגם S10 שכולל חיבורים סקארט דור לא יצא לנו לדבר שוב אבל תודה על הכל ואגב התמונה ב׳RGB פשוט מדהימה תודה לכולם
...
frankym

ישנן כמה יחידות בודדות של דגם S-10 בגודל 42 אינצ' הכוללות כניסות סקרט .כנראה איזה עסקה קטנה שיורוקום ביצעה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

דור-Future
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 123
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #3 

frankym כתב:היי חברים לאחר בירורים ארוכים בהם חיפשתי מסך לחדר השינה סוף סוף התחדשתי , חיפשתי מסך 42' פלזמה fhd עם חיבור סקארט כי אני לי מתכוון לשלם ליס על עוד ממיר HD להפתעתי דור מ future סידר לי מסך של פנאסוניק 42 מדגם S10 שכולל חיבורים סקארט דור לא יצא לנו לדבר שוב אבל תודה על הכל ואגב התמונה ב׳RGB פשוט מדהימה תודה לכולם
...
תתחדש... (Y)

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #4 

העיקר שאני הרווחתי :wink: תודה על הפירגון חברים האמת שהתחדשתי בעוד כמה דברים אבל לזה כבר צריך לעשות פוסט מסודר עם תמונות עוד קצת ואני סוגר את הפינה הזו פשוט עסוק לאללה בתקופה האחרונה

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1727
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #5 

תתחדש !

אתה עדיין חייב פוסט על B&W... או שזה לא אתה ואני מתבלבל.....?
איציק

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”