מי אמר שלפאנסוניק אין סקארט
-
frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
היי חברים לאחר בירורים ארוכים בהם חיפשתי מסך לחדר השינה סוף סוף התחדשתי , חיפשתי מסך 42' פלזמה fhd עם חיבור סקארט כי אני לי מתכוון לשלם ליס על עוד ממיר HD להפתעתי דור מ future סידר לי מסך של פנאסוניק 42 מדגם S10 שכולל חיבורים סקארט דור לא יצא לנו לדבר שוב אבל תודה על הכל ואגב התמונה ב׳RGB פשוט מדהימה תודה לכולם
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
frankymfrankym כתב:היי חברים לאחר בירורים ארוכים בהם חיפשתי מסך לחדר השינה סוף סוף התחדשתי , חיפשתי מסך 42' פלזמה fhd עם חיבור סקארט כי אני לי מתכוון לשלם ליס על עוד ממיר HD להפתעתי דור מ future סידר לי מסך של פנאסוניק 42 מדגם S10 שכולל חיבורים סקארט דור לא יצא לנו לדבר שוב אבל תודה על הכל ואגב התמונה ב׳RGB פשוט מדהימה תודה לכולם...
ישנן כמה יחידות בודדות של דגם S-10 בגודל 42 אינצ' הכוללות כניסות סקרט .כנראה איזה עסקה קטנה שיורוקום ביצעה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- דור-Future
- עוסק בתחום

- תגובות: 123
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
תתחדש...frankym כתב:היי חברים לאחר בירורים ארוכים בהם חיפשתי מסך לחדר השינה סוף סוף התחדשתי , חיפשתי מסך 42' פלזמה fhd עם חיבור סקארט כי אני לי מתכוון לשלם ליס על עוד ממיר HD להפתעתי דור מ future סידר לי מסך של פנאסוניק 42 מדגם S10 שכולל חיבורים סקארט דור לא יצא לנו לדבר שוב אבל תודה על הכל ואגב התמונה ב׳RGB פשוט מדהימה תודה לכולם...