A110 מול A200 מול XTREMAER - כל מה שרציתם לדעת
שלום לכולם,
ברשותי 3 סטרימרים A-110 , A-200 ו XTREAMER
החלטתי לעזור לכל מי שמחפש מזרים מדיה להשוות ולדרג את המזרימים לפי נושאים שונים:
יציבות:
1. A110
2, XTREAMER
3. A200 - פשוט לא יציב
מהירות עבודה ותגובה
1. XTREAMER
2. A200 - שהוא לא נתקע...
3. A110 - איטי אבל תמיד עובד.
איכות תמונה:
1. XTREAMER - כיול מצויין
2. A110/A200 לדעתי פחות איכותי אבל לא משמעותי.
תמיכה בפורמטים חדשים:
1. XTREAMER/A-110
2/ A-200 יש לו המון באגים בעיקר עם תמיכה ב HD-AUDIO
שלט:
1. A-200 שלט משודרג.
2. A-110
3. XTREAMER - חסרון אדיר לדעתי.
שליטה מתקדמת במהלך הסרט:
1. A-200/A-110
2/ XTREAMER - יותר פשוט אבל מאוד מוגבל.
קלות שימוש ותפריטים:
1. XTREMAER בענק.
תוכנות צד שלישי + קהילה:
1. A110
2. A200
3. Xtreamer
עדכונים מהיצרן:
1. Xtreamer
2. A110
3. A200
עבודה ברשת:
1. XTREAMER - עובד פשוט וחלק - בגירסא 2.4 יש באג בעבודה מול כונן רשת עם המון קבצים !
2. A110 - איטי מאוד אבל יציב
3. A200 - מתנתק וסובל מהמון באגים. - יש לשנות הגדרות רשת ל 10/100 על מנת לקבל ביצועים טובים יותר.
חום:
1. Xtreamer כנראה בגלל דיסק קטן יותר וקרור פסיבי
2. A-200/A-110 פשוט תנור
MOVIE JUKE BOX
1. Xtreamer - קל נוח אבל מוגבל (יחסית איטי).
2. A110/A200 יש פתרונות אבל מסורבל ודורש התעסקות.
אינטגרציה עם שירותי רשת
1. XTREAMER - מאוד פשוטה.
2. A110/A200 איטי ומסורבל.
אחסון:
1. A110/A200 דיסק 3.5
2. Xtreamer דיסק 2.5
אודיו
קשה להשוות כי אף אחד לא מציאה גדולה - למרות שיש ל Xtreamer יתרון בניגון FLAC.
מסקנה:
Xtreamer נותן תמורה מצויינת לכסף והוא מנצח פה ביתרון קל.
A-110 למי שמתעקש על NMT - סוס עבודה.
A-200 לדעתי מדובר באכזבה גדולה למרות התמיכה ב BD-MENU (שבד"כ לא עובד)...
המוצר סובל מהמון בעיות וחוסר תאימות. אני מקווה שפופקורן יצדיקו את הקניה הזאת.
כרגע אני לא ממליץ על רכישה של A-200.
וממליץ על A-110 או XT Sidewinder עם יתרון קל ל XT.
ברשותי 3 סטרימרים A-110 , A-200 ו XTREAMER
החלטתי לעזור לכל מי שמחפש מזרים מדיה להשוות ולדרג את המזרימים לפי נושאים שונים:
יציבות:
1. A110
2, XTREAMER
3. A200 - פשוט לא יציב
מהירות עבודה ותגובה
1. XTREAMER
2. A200 - שהוא לא נתקע...
3. A110 - איטי אבל תמיד עובד.
איכות תמונה:
1. XTREAMER - כיול מצויין
2. A110/A200 לדעתי פחות איכותי אבל לא משמעותי.
תמיכה בפורמטים חדשים:
1. XTREAMER/A-110
2/ A-200 יש לו המון באגים בעיקר עם תמיכה ב HD-AUDIO
שלט:
1. A-200 שלט משודרג.
2. A-110
3. XTREAMER - חסרון אדיר לדעתי.
שליטה מתקדמת במהלך הסרט:
1. A-200/A-110
2/ XTREAMER - יותר פשוט אבל מאוד מוגבל.
קלות שימוש ותפריטים:
1. XTREMAER בענק.
תוכנות צד שלישי + קהילה:
1. A110
2. A200
3. Xtreamer
עדכונים מהיצרן:
1. Xtreamer
2. A110
3. A200
עבודה ברשת:
1. XTREAMER - עובד פשוט וחלק - בגירסא 2.4 יש באג בעבודה מול כונן רשת עם המון קבצים !
2. A110 - איטי מאוד אבל יציב
3. A200 - מתנתק וסובל מהמון באגים. - יש לשנות הגדרות רשת ל 10/100 על מנת לקבל ביצועים טובים יותר.
חום:
1. Xtreamer כנראה בגלל דיסק קטן יותר וקרור פסיבי
2. A-200/A-110 פשוט תנור
MOVIE JUKE BOX
1. Xtreamer - קל נוח אבל מוגבל (יחסית איטי).
2. A110/A200 יש פתרונות אבל מסורבל ודורש התעסקות.
אינטגרציה עם שירותי רשת
1. XTREAMER - מאוד פשוטה.
2. A110/A200 איטי ומסורבל.
אחסון:
1. A110/A200 דיסק 3.5
2. Xtreamer דיסק 2.5
אודיו
קשה להשוות כי אף אחד לא מציאה גדולה - למרות שיש ל Xtreamer יתרון בניגון FLAC.
מסקנה:
Xtreamer נותן תמורה מצויינת לכסף והוא מנצח פה ביתרון קל.
A-110 למי שמתעקש על NMT - סוס עבודה.
A-200 לדעתי מדובר באכזבה גדולה למרות התמיכה ב BD-MENU (שבד"כ לא עובד)...
המוצר סובל מהמון בעיות וחוסר תאימות. אני מקווה שפופקורן יצדיקו את הקניה הזאת.
כרגע אני לא ממליץ על רכישה של A-200.
וממליץ על A-110 או XT Sidewinder עם יתרון קל ל XT.
נערך לאחרונה על ידי alanby ב 25/08/2010 23:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מאוד מאוד לא מדויק
כל אחד רואה את זה אחרת, אבל בתור אחד שיש לו A200 C200 ואקסטרימר, כל כך הרבה אי דיוקים...
קודם כל, בוא נתחיל מהעובדה שמספר אתרים מאוד מכובדים ומוכרים בחנו את המכשירים הנ"ל ומספר פעמים קבעו חד משמעית שהפופקורנים טובים יותר, כולל מול סטרימרים יקרים בהרבה, איך זה מסתדר עם התוצאה שלך?
איך אתה רושם שה-JB של האקסטרימר טוב יותר, כשהוא עדיין נמצא בגרסת בטא, לא תומך בסדרות, אין לחברה הסכם עם IMDB (בניגוד לפופקורן), לכן התוכנה נשענת על מקור פחות מעודכן, ובפורום יש אינספור תלונות על אי יציבות ועל תקלות.
איך אתה רושם שמבחינת פורמטים חדשים לאקסטרימר יש יתרון, כשבפועל התמיכה מוצגת רק בגרסת בטא ועוד לא שוחררה למשתמשים בצורה רשמית...כשבפופקורנים יש תמיכה בפורמטים האלה כבר מעל שנה ובמקרה של ה-A200 ישירות מהקופסה.
מה לגבי העובדה, שהפופקורנים תומכים בתוכן בלו-ריי שהאקסטרימר לא מסוגל להציג כלל, והדבר מתבטא בהזרמה טובה הרבה יותר של תוכן ברשת.
איך אתה רושם שלאקסטרימר יש קצב עדכונים טוב יותר, כשבפועל כל המוצרים שלהם מהדור החדש עוד לא קיבלו את התמיכה המובטחת בפורמטי האודיו החדשים וב-JB, ועדיין מתרוצצות גרסאות בטא עם הרבה בעיות.
למה אתה לא מזכיר את העובדה שלפופקורן יש תמיכה טובה יותר בקטעי מוזיקה, במיוחד כשמדובר על קטעי מוזיקה רציפים (שהאקסטרימר לא תומך בהם).
תגיד, קראת את תוצאות ה-SHOOTOUT של הסטרימרים שזיו הציג לפני כמה חודשים?
תקרא עוד כמה דברים של מישהו שכל המכשירים עברו אצלו בדיקה קצת יותר רצינית:
קודם כל, בוא נתחיל מהעובדה שמספר אתרים מאוד מכובדים ומוכרים בחנו את המכשירים הנ"ל ומספר פעמים קבעו חד משמעית שהפופקורנים טובים יותר, כולל מול סטרימרים יקרים בהרבה, איך זה מסתדר עם התוצאה שלך?
איך אתה רושם שה-JB של האקסטרימר טוב יותר, כשהוא עדיין נמצא בגרסת בטא, לא תומך בסדרות, אין לחברה הסכם עם IMDB (בניגוד לפופקורן), לכן התוכנה נשענת על מקור פחות מעודכן, ובפורום יש אינספור תלונות על אי יציבות ועל תקלות.
איך אתה רושם שמבחינת פורמטים חדשים לאקסטרימר יש יתרון, כשבפועל התמיכה מוצגת רק בגרסת בטא ועוד לא שוחררה למשתמשים בצורה רשמית...כשבפופקורנים יש תמיכה בפורמטים האלה כבר מעל שנה ובמקרה של ה-A200 ישירות מהקופסה.
מה לגבי העובדה, שהפופקורנים תומכים בתוכן בלו-ריי שהאקסטרימר לא מסוגל להציג כלל, והדבר מתבטא בהזרמה טובה הרבה יותר של תוכן ברשת.
איך אתה רושם שלאקסטרימר יש קצב עדכונים טוב יותר, כשבפועל כל המוצרים שלהם מהדור החדש עוד לא קיבלו את התמיכה המובטחת בפורמטי האודיו החדשים וב-JB, ועדיין מתרוצצות גרסאות בטא עם הרבה בעיות.
למה אתה לא מזכיר את העובדה שלפופקורן יש תמיכה טובה יותר בקטעי מוזיקה, במיוחד כשמדובר על קטעי מוזיקה רציפים (שהאקסטרימר לא תומך בהם).
תגיד, קראת את תוצאות ה-SHOOTOUT של הסטרימרים שזיו הציג לפני כמה חודשים?
תקרא עוד כמה דברים של מישהו שכל המכשירים עברו אצלו בדיקה קצת יותר רצינית:
ziv_r כתב:מידי פעם עולים רשמים בפורום כי מזרימדיה מסויים יותר יציב ממזרימדיה אחר.
חשוב מאוד לבדוק את הנושא הזה כאשר המכשירים המדוברים מנגנים אותם תכנים. בנוסף, אם מזרימדיה מסויים מבצע אתחול בכל פעם שהוא עולה, ראוי כי גם המזרימדיה השני יעבור אתחול דומה טרם הבחינה.
השרשור הזה נפתח מכיוון שראיתי הרבה איזכורים כי דגמי ה Xtreamer יציבים יותר מאלו של ה A-200/C-200. בדקתי את נושא היציבות בעצמי לפי 2 הכללים שהזכרתי בתחילת ההודעה, היציבות זהה לחלוטין....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 70#1112370ziv_r כתב:ה Xtreamer בעל יכולות Movie JukeBox ידידותיות יותר (דרך עדכון בטא שמתרוצץ ברשת), אך פחות גמיש מבחינת התאמת סקינים ותמיכה בעברית לסקין נכון להיום.
לחבורת ה NMT יכולות Movie JukeBox הרבה יותר גמישות, אינספור סקינים ומראה טוב יותר של ה Movie JukeBox, גם עבודה מהירה יותר בניווט.
חבורת ה NMT בעלי יכולות הזרמה טובות יותר מהרשת. זה מגיע לידי ביטוי בניגון תכני Blu-ray בעלי קצב נתונים גבוה.
חבורת ה NMT מותאמת יותר לניגון כותרי Blu-ray. זה בא לידי ביטוי על ידי תמיכה בקצב נתונים גבוה יותר כפי שנאמר בסעיף קודם, יכולת תפריטים עבור AVCHD & HDMV וניגון נכון יותר של Blu-ray Rips. ה Xtreamer נכשל בניגון הרבה כותרים....
Irus, תתייחס גם לחסרונות של A-200 שהוא ציין, ולא רק לחסרונות של ה XTREAMER.
- Irus
- חבר מביא חבר

חיסרון שהוא לא ציין, זה הצגת שמות הקבצים בפופקורנים בעברית הפוכה (בטיפול), מעבר לזה הוא זקף כל מיני יכולות לאקסטרימר, כשהן אפילו עוד לא שוחררו בעדכון רשמי...
מעבר לזה, הוא הגיע לכל מיני מסקנות תלושות מן המציאות, אבל בפועל לפופקורנים יש כמה יתרונות משמעותיים, אם זה שימושי לכל אחד, זה כבר סיפור אחר.
בניגון MKV שלושת המכשירים יציבים ועושים את העבודה, אבל לבחון את הפופקורן עם קבצים שהאקסטרימר בכלל לא יודע לנגן ולהשוות לאקסטרימר, ממש חוכמה גדולה...
מעבר לזה, הוא הגיע לכל מיני מסקנות תלושות מן המציאות, אבל בפועל לפופקורנים יש כמה יתרונות משמעותיים, אם זה שימושי לכל אחד, זה כבר סיפור אחר.
בניגון MKV שלושת המכשירים יציבים ועושים את העבודה, אבל לבחון את הפופקורן עם קבצים שהאקסטרימר בכלל לא יודע לנגן ולהשוות לאקסטרימר, ממש חוכמה גדולה...
Irus,
מה שאתה אומר לבחור זה בעצם - מבקרים כבר בדקו והשוו - וקיבלו תוצאות אחרות.
אז מה לעשות, עם כל הכבוד לכל המבקרים, הבחור פה התרשם אחרת, ובתור מי שהחזיק בעבר ב A100, ומחזיק היום בXT וגם ב C200 (שמבחינת היכולות מאוד דומה ל A200) אני שותך לרובןהמוחלט של הקביעות שלו. אז אנחנו חושבים הפוך מהמבקרים. מה לעשות? לתת לנו קנס?
אגב, מספיק כבר לומר שהXT לא תומך בבלו ריי. זה דיסאינפורמציה. אני צפיתי בלא מעט סרטי בלו ריי דרך ה XT. לוקחים את ה M2TS, מצמידים תרגום וזה עובד.
נכון, אין SIMPLE BD כמו שיש לA-200, אבל, וזה אבל גדול מאוד, בימים האחרונים גיליתי שכשמשתמשים בSIMPLE BD בבפופקורן *אין* תמיכה בפורמטי אודיו חדשים! והרי זו הביקורת הכי גדולה שיש לעדת הפופקורן נגד ה XT.
ועוד משהו, תעיין בפורמים של פופקורן ותקרא הודעות של משתמשים, הפופקורן מפוצץ בבאגים בכל הקשור לניגון סרטי BD.
עם כל הכבוד, אין להתייחס לדבר המבקרים כשדבר אלוהים חיים. דוגמא מתחום מעט שונה:
יש לנוקיה טלפון נייד מדגם N-97. הטלפון הזה נחשב לכשלון חרוץ, גם מנכל החברה הודה בכך.
שים לב לביקורת באתר CNET, אתר מאוד מכובד, שאם אינני טועה גם החמיא מאוד לדגמי פופקורן.
http://reviews.cnet.com/smartphones/nok ... 21200.html
הטלפון קיבל שלושה וחצי כוכבים עם כיתוב "VERY GOOD".
ביקורות ברשת, של משתמשים ומומחים כאחד, נגועות באלף ואחד סוגי הטיות. יש ביקורות של משתמשים שסובלים מדיסוננס קוגניטיבי, וישבחו כל מוצר שקנו. יש ביקורות של מומחים שמושפעות ממי בדיוק מממן את האתר שלהם (למען הסר ספק - אני ממש לא מתייחס לאתר HT), יש ביקורו שתולות באתרים כמו ZAP, שכתובות לכאורה על ידי משתמשים, אבל בפועל עומדים מאחוריהן גורמים מסחריים.
אני נכנס לעיתים לאתר TOMS HARDWARE, אתר שנחשב לתנך של הביקורות בכל הקשור לחומרה. מרוב פרסומות שם, כבר אי אפשר לדעת אם אפשר לסמוך עליהם, ואני מנסה רק להסתכל שם על BENCHMARKS.
מה שאתה אומר לבחור זה בעצם - מבקרים כבר בדקו והשוו - וקיבלו תוצאות אחרות.
אז מה לעשות, עם כל הכבוד לכל המבקרים, הבחור פה התרשם אחרת, ובתור מי שהחזיק בעבר ב A100, ומחזיק היום בXT וגם ב C200 (שמבחינת היכולות מאוד דומה ל A200) אני שותך לרובןהמוחלט של הקביעות שלו. אז אנחנו חושבים הפוך מהמבקרים. מה לעשות? לתת לנו קנס?
אגב, מספיק כבר לומר שהXT לא תומך בבלו ריי. זה דיסאינפורמציה. אני צפיתי בלא מעט סרטי בלו ריי דרך ה XT. לוקחים את ה M2TS, מצמידים תרגום וזה עובד.
נכון, אין SIMPLE BD כמו שיש לA-200, אבל, וזה אבל גדול מאוד, בימים האחרונים גיליתי שכשמשתמשים בSIMPLE BD בבפופקורן *אין* תמיכה בפורמטי אודיו חדשים! והרי זו הביקורת הכי גדולה שיש לעדת הפופקורן נגד ה XT.
ועוד משהו, תעיין בפורמים של פופקורן ותקרא הודעות של משתמשים, הפופקורן מפוצץ בבאגים בכל הקשור לניגון סרטי BD.
עם כל הכבוד, אין להתייחס לדבר המבקרים כשדבר אלוהים חיים. דוגמא מתחום מעט שונה:
יש לנוקיה טלפון נייד מדגם N-97. הטלפון הזה נחשב לכשלון חרוץ, גם מנכל החברה הודה בכך.
שים לב לביקורת באתר CNET, אתר מאוד מכובד, שאם אינני טועה גם החמיא מאוד לדגמי פופקורן.
http://reviews.cnet.com/smartphones/nok ... 21200.html
הטלפון קיבל שלושה וחצי כוכבים עם כיתוב "VERY GOOD".
ביקורות ברשת, של משתמשים ומומחים כאחד, נגועות באלף ואחד סוגי הטיות. יש ביקורות של משתמשים שסובלים מדיסוננס קוגניטיבי, וישבחו כל מוצר שקנו. יש ביקורות של מומחים שמושפעות ממי בדיוק מממן את האתר שלהם (למען הסר ספק - אני ממש לא מתייחס לאתר HT), יש ביקורו שתולות באתרים כמו ZAP, שכתובות לכאורה על ידי משתמשים, אבל בפועל עומדים מאחוריהן גורמים מסחריים.
אני נכנס לעיתים לאתר TOMS HARDWARE, אתר שנחשב לתנך של הביקורות בכל הקשור לחומרה. מרוב פרסומות שם, כבר אי אפשר לדעת אם אפשר לסמוך עליהם, ואני מנסה רק להסתכל שם על BENCHMARKS.
נערך לאחרונה על ידי nir11 ב 23/08/2010 14:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
אגב, Irus, אמרת שתמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים באקסטרימר יש רק בגרסאות בטא. אז הנה, היום יצאה הגרסה הרשמית הכוללת את התמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים, ואפילו תמיכה בפורמטי האודיו דרך קונטיינר MKV. אם אני זוכר נכון (ותקן אותי אם אני טועה), הפופקורנים לא תומכים בזה.
אז מבחינת פורמטי אודיו, כבר אין לפופקורנים שום יתרון, והם אפילו בעמדת חסרון הודות לתמיכה של האקסטרימר ב MKV.
אז מבחינת פורמטי אודיו, כבר אין לפופקורנים שום יתרון, והם אפילו בעמדת חסרון הודות לתמיכה של האקסטרימר ב MKV.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
alanby,
יופי של השוואה.
יש לי מספר הערות. אם יש מישהו שחשוב לו שלט, Trickplay ותוכנות צד שלישי, מוצרי ה NMT יתאימו לו (אתה גם הכתרת אותם במקום ראשון בקטגוריות אלו) ואילו בסיכום אתה רושם שאתה לא ממליץ עליהם. יותר הגיוני שאנשים יראו את את המקום שלקח כל מכשיר בכל קטגוריה ואז יבחרו את המתאים ביותר לפי הצרכים שלהם, לא שלך.
מעבר לכך, למוצרי NMT יש הרבה יותר סקינים ואפשרויות MovieJukeBox מכל מזרימדיה אחר. ל Xtreamer כיום אין פתרון עבור סדרות או מוזיקה. ייתכן וההתרשמות השלילית שלך נובעת מחוסר הבנה כיצד להתקין את פתרון ה MovieJukeBox. אני מסכים כי ב Xtreamer ההתקנה יותר פשוטה, אבל הרבה יותר מוגבלת וחלקית.
היה אולי יותר נכון לחלק את הפרק למספר תתי-פרקים, כמו למי יש MovieJukeBox מובנה, למי יש יותר סקינים, למי יש פתרונות עבור סדרות, היכן ניתן לבצע יותר התאמה אישית ועוד.
כמעט בכל סעיף בהשואה נדמה שלא ניתנו נתונים מספקים כיצד הגעת לתוצאות. כיצד למשל אתה מכתיר מזרימדיה לפי "עדכונים מהיצרן"? לפי מספר העדכונים? עדכוני בטא? Public? כמות השינויים? מהות השינויים?
ניתן לשנות לגמרי את המיקום של כל מוצר בכל קטגוריה אם מחשבים כל פעם נתון אחר ממה שנכתב למעלה.
אחרון, ה Xtreamer לא מתאים בצורה מסויימת לניגון ריפים של Blu-ray. פרטתי על כך בפרק מתאים בביקורת על ה Xtreamer Pro. להגיד שהוא מתאים מכיוון שנוגנו מספר כותרים רב זוהי הצהרה מאוד שטחית.
אני לא מצפה שתעדכן את את השרשור שלך, זה ידרוש המון זמן וחוות דעת הרבה יותר נרחבת, אך רצוי לציין שהדברים כאן נאמרו על סמך נסיון אישי אשר ייתכן וחלקו נובע בשל אי הכרות מספקת עם המוצרים השונים.
אם היה אפשר להכניס כאן את ה TViX S1 או ה TViX N1, התוצאות היו הרבה יותר מעניינות.
ds123,
קיימת תמיכה ב HD Audio מעל מעטפת MKV בסדרת ה 200 באמצעות קושחת בטא. בשאיפה עד סוף שבוע היא אצלנו.
יופי של השוואה.
יש לי מספר הערות. אם יש מישהו שחשוב לו שלט, Trickplay ותוכנות צד שלישי, מוצרי ה NMT יתאימו לו (אתה גם הכתרת אותם במקום ראשון בקטגוריות אלו) ואילו בסיכום אתה רושם שאתה לא ממליץ עליהם. יותר הגיוני שאנשים יראו את את המקום שלקח כל מכשיר בכל קטגוריה ואז יבחרו את המתאים ביותר לפי הצרכים שלהם, לא שלך.
מעבר לכך, למוצרי NMT יש הרבה יותר סקינים ואפשרויות MovieJukeBox מכל מזרימדיה אחר. ל Xtreamer כיום אין פתרון עבור סדרות או מוזיקה. ייתכן וההתרשמות השלילית שלך נובעת מחוסר הבנה כיצד להתקין את פתרון ה MovieJukeBox. אני מסכים כי ב Xtreamer ההתקנה יותר פשוטה, אבל הרבה יותר מוגבלת וחלקית.
היה אולי יותר נכון לחלק את הפרק למספר תתי-פרקים, כמו למי יש MovieJukeBox מובנה, למי יש יותר סקינים, למי יש פתרונות עבור סדרות, היכן ניתן לבצע יותר התאמה אישית ועוד.
כמעט בכל סעיף בהשואה נדמה שלא ניתנו נתונים מספקים כיצד הגעת לתוצאות. כיצד למשל אתה מכתיר מזרימדיה לפי "עדכונים מהיצרן"? לפי מספר העדכונים? עדכוני בטא? Public? כמות השינויים? מהות השינויים?
ניתן לשנות לגמרי את המיקום של כל מוצר בכל קטגוריה אם מחשבים כל פעם נתון אחר ממה שנכתב למעלה.
אחרון, ה Xtreamer לא מתאים בצורה מסויימת לניגון ריפים של Blu-ray. פרטתי על כך בפרק מתאים בביקורת על ה Xtreamer Pro. להגיד שהוא מתאים מכיוון שנוגנו מספר כותרים רב זוהי הצהרה מאוד שטחית.
אני לא מצפה שתעדכן את את השרשור שלך, זה ידרוש המון זמן וחוות דעת הרבה יותר נרחבת, אך רצוי לציין שהדברים כאן נאמרו על סמך נסיון אישי אשר ייתכן וחלקו נובע בשל אי הכרות מספקת עם המוצרים השונים.
אם היה אפשר להכניס כאן את ה TViX S1 או ה TViX N1, התוצאות היו הרבה יותר מעניינות.
ds123,
קיימת תמיכה ב HD Audio מעל מעטפת MKV בסדרת ה 200 באמצעות קושחת בטא. בשאיפה עד סוף שבוע היא אצלנו.
כמה הערות - בד"כ הביקורות מבוססות על שימוש של שבועיים עד חודש , אני משתמש במוצרים מעל לחצי שנה על בסיס יום יומי (את ה 110 יש לי שנתיים.) . אין לי את אפקט ההתלהבות ולא את אפקט ה WOW של מבקר מוצרים.
חשוב לי להדגיש - זאת ביקורת אישית אני לא מוכר ולא מייצג אף אחד.
אני באמת חושב ש A-200 הוא מוצר גרוע שסובל מהמון בעיות , הייתי מצפה מהיצרן שיתקן אותם ולא יעבוד על ממשק מדהים... זה לא באמת עוזר כאשר דברים בסיסיים לא עובדים.
זה פשוט בושה שמוצר ישן (A110) לוקח את ה A-200 כמעט בכל פרמטר. (נכון שיש ל 200 מעבד חזק אבל זה
לא נותן לי כלום בשימוש יום יומי עם כל התקלות מסביב).
לגבי תוכנות צד שלישי נכון שזה יתרון של NMT אבל רובם גרועות ולא יציבות - אז כדאי להדגיש את זה.
ה Xstreamer לא מושלם אבל יש לו יותר יתרונות מחסרונות והמחיר שלו מנצח.
חשוב לי להדגיש - זאת ביקורת אישית אני לא מוכר ולא מייצג אף אחד.
אני באמת חושב ש A-200 הוא מוצר גרוע שסובל מהמון בעיות , הייתי מצפה מהיצרן שיתקן אותם ולא יעבוד על ממשק מדהים... זה לא באמת עוזר כאשר דברים בסיסיים לא עובדים.
זה פשוט בושה שמוצר ישן (A110) לוקח את ה A-200 כמעט בכל פרמטר. (נכון שיש ל 200 מעבד חזק אבל זה
לא נותן לי כלום בשימוש יום יומי עם כל התקלות מסביב).
לגבי תוכנות צד שלישי נכון שזה יתרון של NMT אבל רובם גרועות ולא יציבות - אז כדאי להדגיש את זה.
ה Xstreamer לא מושלם אבל יש לו יותר יתרונות מחסרונות והמחיר שלו מנצח.
- Irus
- חבר מביא חבר

nir11
אתה שוכח פרט קטן...מעבר לבודקים של CNET, יש גם באתר הזה וגם באתרים נחשבים אחרים, בודקים רציניים מאוד שמחזיקים בכל המכשירים והגיעו לתוצאות אחרות לחלוטין, אני נוטה לסמוך עליהם קצת יותר...
יש עוד פורום קטן ונחמד שמצא את ה-A200 כטוב ביותר שמשלבים מחיר/מותג/פיצ'רים, כשהבאתי אותו כדוגמה, רשמו לי שזה לא פייר כי הם לא אוהבים את חברת אקסטרימר...
ds123
אה, באמת? היום יצא העדכון הרשמי... תקרא מה רשום ב"ביקורת" שנעשתה פה ותבין כמה היא לא רצינית...
תמיכה טובה יותר בפורמטים החדשים...תמיכה טובה יותר ב-JB - אם העדכון הרשמי שוחרר רק היום, ועד עכשיו היו גרסאות בטא מלאות בבאגים (לפי מה שמשתמשי אקסטרימר רשמו פה בפורום), מתי היה אפשר לבצע בדיקה רצינית ולהגיע למסקנות האלה???
ואתה יודע מה, גם אם יש מסקנות כלשהן, תסביר כיצד ניתן להגיע למסקנות כל כך עקומות, שבעצם גורעות מכל ההשוואה הזאת? עד אתמול ה-JB של האקסטרימר לא שוחרר בכלל, והוא בכל מקרה לא תומך בסדרות, לא מושך מידע מ-IMDB ואיטי יותר מאלה של הפופקורן... אז איך התקבלה המסקנה המפוקפקת שהוא טוב יותר???
אתה שוכח פרט קטן...מעבר לבודקים של CNET, יש גם באתר הזה וגם באתרים נחשבים אחרים, בודקים רציניים מאוד שמחזיקים בכל המכשירים והגיעו לתוצאות אחרות לחלוטין, אני נוטה לסמוך עליהם קצת יותר...
יש עוד פורום קטן ונחמד שמצא את ה-A200 כטוב ביותר שמשלבים מחיר/מותג/פיצ'רים, כשהבאתי אותו כדוגמה, רשמו לי שזה לא פייר כי הם לא אוהבים את חברת אקסטרימר...
ds123
אה, באמת? היום יצא העדכון הרשמי... תקרא מה רשום ב"ביקורת" שנעשתה פה ותבין כמה היא לא רצינית...
תמיכה טובה יותר בפורמטים החדשים...תמיכה טובה יותר ב-JB - אם העדכון הרשמי שוחרר רק היום, ועד עכשיו היו גרסאות בטא מלאות בבאגים (לפי מה שמשתמשי אקסטרימר רשמו פה בפורום), מתי היה אפשר לבצע בדיקה רצינית ולהגיע למסקנות האלה???
ואתה יודע מה, גם אם יש מסקנות כלשהן, תסביר כיצד ניתן להגיע למסקנות כל כך עקומות, שבעצם גורעות מכל ההשוואה הזאת? עד אתמול ה-JB של האקסטרימר לא שוחרר בכלל, והוא בכל מקרה לא תומך בסדרות, לא מושך מידע מ-IMDB ואיטי יותר מאלה של הפופקורן... אז איך התקבלה המסקנה המפוקפקת שהוא טוב יותר???
איך לעזעזל A-200 הוא מוצר טוב אם הוא מתרסק, מתנתק וסובל מאוסף בעיות (שלא נדבר על התאימות של קהילת NMT ל A-200 )Irus כתב:nir11
ds123
ואתה יודע מה, גם אם יש מסקנות כלשהן, תסביר כיצד ניתן להגיע למסקנות כל כך עקומות, שבעצם גורעות מכל ההשוואה הזאת? עד אתמול ה-JB של האקסטרימר לא שוחרר בכלל, והוא בכל מקרה לא תומך בסדרות, לא מושך מידע מ-IMDB ואיטי יותר מאלה של הפופקורן... אז איך התקבלה המסקנה המפוקפקת שהוא טוב יותר???...
כל המבקרים יושבים כמה שעות מול המכשיר - את הבעיות מגלים בשימוש יום יומי.
כאשר ה BD-MENU - נתקע כל הזמן
כאשר מעתיקים קבצים הפופקורן פשוט מתנתק מהרשת, שלא נדבר על בעיות תאימות עם רשת 1000/100
כאשר אדם קונה מוצר משודרג הוא מצפה לשיפור או תמורה טוב יותר. ה A-200 גרוע מ A-110 בכל פרמטר אפשרי
חוץ מהשלט
כמו שחזרתי אני בדקתי את כולם מול מסכים שונים ומאות סרטים במשך תקופה מאוד ארוכה
A-200 זה פשוט מוצר גרוע . לא יציב , תוכנה גרועה , בעיות רשת. ואין מה לטאטא את זה.
לגבי ה JB ישבת פעם וספרת כמה זמן שרפת בשביל שהוא יעבוד לך כמו שצריך ? או כמה פעמים היית צריך לאפס אותו כי הוא התחרפן ? אני בטוח שלא. אתה משווה יכולות נכון ה NMT נותן יותר אבל באיכות ירודה אז לדעתי זה לא שווה את זה.
נערך לאחרונה על ידי alanby ב 23/08/2010 16:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

alanby,
על איזה מבקרים אתה מדבר? היית נוכח בזמן הבדיקות שלהם שאתה יודע כיצד הם בודקים?
על איזה מבקרים אתה מדבר? היית נוכח בזמן הבדיקות שלהם שאתה יודע כיצד הם בודקים?
אני מכיר את עבודת המבקרים בצורה מצויינת - ואני מוכן לחתום לך שרובם לא בודקים את המוצר לאורך זמן
יש הבדל בין בדיקת FEATURE SET לבדיקת יציבות ועבודה לאורך זמן.
בממוצע - מוצר יוצא , נותנים קופסא למבקר לתקופה מוגבלת , הוא בד"כ לחוץ עם לו"ז , מכין ביקורת ומחזיר את הקופסא.
את הבעיות בד"כ מגלים אחרי שימוש של חודש+
יש הבדל בין בדיקת FEATURE SET לבדיקת יציבות ועבודה לאורך זמן.
בממוצע - מוצר יוצא , נותנים קופסא למבקר לתקופה מוגבלת , הוא בד"כ לחוץ עם לו"ז , מכין ביקורת ומחזיר את הקופסא.
את הבעיות בד"כ מגלים אחרי שימוש של חודש+
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

alanby,
אני מאמין שאני מכיר את עבודת המבקרים באתר קצת יותר טוב ממך, במיוחד כאשר אני אחד מהם.
אם אנחנו מדברים על אתרים אחרים, אין לי מושג יותר מידי גדול, אך זה נראה שאתה מנסה לצייר אותם בצורה שלילית על סמך השערות שיש לך ומכיוון שהם סותרים את המסקנות האישיות שלך.
אני מאמין שאני מכיר את עבודת המבקרים באתר קצת יותר טוב ממך, במיוחד כאשר אני אחד מהם.
אם אנחנו מדברים על אתרים אחרים, אין לי מושג יותר מידי גדול, אך זה נראה שאתה מנסה לצייר אותם בצורה שלילית על סמך השערות שיש לך ומכיוון שהם סותרים את המסקנות האישיות שלך.
- Irus
- חבר מביא חבר

alanby,
את דעתך אמרת, אני לחלוטין לא מסכים, בנוסף לעוד כמה, שיש להם קצת ניסיון, והגיעו למסקנות אחרות לגמרי...
דרך אגב, ה-A110 אכן מוצר מצוין, והוא כבר עושה מעל לשנה דברים שהאקסטרימר לא יודע לעשות עד היום.
עכשיו, כמו שאתה נכנסת לתכונות ויכולות שלא שוחררו באופן רשמי (וחלקן שוחררו רק היום), אני גם יכול לטעון על יכולות עתידיות אשר יקחו את המוצרים של פופקורן עוד כמה צעדים קדימה...
נכון לעכשיו, יש כמה יתרונות שהתעלמת מהם, אך הם קיימים ועובדים טוב בכל הפופקורנים, אבל, מה לעשות, אתה מקבל אותם כמובנים מאליהם במכשירי ה-NMT ולכן פחות מייחס להם חשיבות, או לחלופין, כמו שזיו רמז (ואני ראיתי את זה אצל מספר משתמשים פה בפורום), אתה פשוט לא מודע לחלק מהתכונות.
בכל מקרה, הזמן יעשה את שלו, נראה לי שלאחר שישוחרר הממשק החדש עם כל התוספות, אתה תסתכל אחרת לגמרי על ה-A200 שלך, וניר יסתכל אחרת לגמרי על ה-C200 שלו...
את דעתך אמרת, אני לחלוטין לא מסכים, בנוסף לעוד כמה, שיש להם קצת ניסיון, והגיעו למסקנות אחרות לגמרי...
דרך אגב, ה-A110 אכן מוצר מצוין, והוא כבר עושה מעל לשנה דברים שהאקסטרימר לא יודע לעשות עד היום.
עכשיו, כמו שאתה נכנסת לתכונות ויכולות שלא שוחררו באופן רשמי (וחלקן שוחררו רק היום), אני גם יכול לטעון על יכולות עתידיות אשר יקחו את המוצרים של פופקורן עוד כמה צעדים קדימה...
נכון לעכשיו, יש כמה יתרונות שהתעלמת מהם, אך הם קיימים ועובדים טוב בכל הפופקורנים, אבל, מה לעשות, אתה מקבל אותם כמובנים מאליהם במכשירי ה-NMT ולכן פחות מייחס להם חשיבות, או לחלופין, כמו שזיו רמז (ואני ראיתי את זה אצל מספר משתמשים פה בפורום), אתה פשוט לא מודע לחלק מהתכונות.
בכל מקרה, הזמן יעשה את שלו, נראה לי שלאחר שישוחרר הממשק החדש עם כל התוספות, אתה תסתכל אחרת לגמרי על ה-A200 שלך, וניר יסתכל אחרת לגמרי על ה-C200 שלו...
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
מה שצריך לקחת בחשבון כשבאים לנתח השוואות בין מוצרים, זו העובדה שלא כל תכונה רלוונטית לכל אחד, ואם נניח משווים 20 פרמטרים, ומוצר אחד לוקח
ב15 מתוך ה20, אבל לי כמשתמש בודד דווקא חשובים 5 התכונות האחרות, אז המסקנה שלי תהיה שונה.
יש משתמשים מתוחכמים ומתוחכמים יותר, ולא כל FEATURE חשוב לכל אחד.
יש לי חבר שמשתמש באקסטרימר כבר חצי שנה ללא בעיות וללא כל עידכוני קושחה. מבחינתו זה מוצר מנצח למרות כל מה שנאמר פה על הבאגים וגרסאות קושחה לא יציבות. הוא לא נתקל בבעיות שאחרים אולי כן נתקלו כי אופן השימוש שלהם מן הסתם שונה משלו.
בסופו של דבר נסיון אישי של אנשים הרבה פעמים נותן מסקנה שונה מתוצאות של סקירה מקצועית כזו או אחרת.
ב15 מתוך ה20, אבל לי כמשתמש בודד דווקא חשובים 5 התכונות האחרות, אז המסקנה שלי תהיה שונה.
יש משתמשים מתוחכמים ומתוחכמים יותר, ולא כל FEATURE חשוב לכל אחד.
יש לי חבר שמשתמש באקסטרימר כבר חצי שנה ללא בעיות וללא כל עידכוני קושחה. מבחינתו זה מוצר מנצח למרות כל מה שנאמר פה על הבאגים וגרסאות קושחה לא יציבות. הוא לא נתקל בבעיות שאחרים אולי כן נתקלו כי אופן השימוש שלהם מן הסתם שונה משלו.
בסופו של דבר נסיון אישי של אנשים הרבה פעמים נותן מסקנה שונה מתוצאות של סקירה מקצועית כזו או אחרת.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
Kalda ברמת מסויימת אני מסכים איתך, אבל הסיבה שיש ביקורות מקצועיות היא, שככה אתה מקבל את התמונה המלאה, כלומר הבודק מנסה כל סוג תוכן אפשרי שיש בערך, כולל תכנים שהוא מכיר שעשו בעיות במזרימדיה אחר.
שים לב איך זיו בביקורות מציין למשל סרטי בלו ריי מלאים שלא מצליחים לרוץ במזרימדיה זה או אחר בגלל המבנה המיוחד שלו ודרך הפתרון של אותה חברה לנגן אותו.
עכשיו מישהו שבא ונותן כאן ביקורת, אבל לא מציין למשל, אם הוא מנגן ברשת, מה סוג התכנים שעשו לו בעיות וכד', חבל שיבוא מישהו שלא מבין, יגיד לעצמו - הנה השוואה - יקנה את המוצר ואז יתבאס כי הוא מחפש משהו אחר לגמריי.
אולי הבעייה היא בכלל בתכנים? אולי הבעייה היא בשיטת ההעברה? או סתם ציפייה מוגזמת?
שים לב איך זיו בביקורות מציין למשל סרטי בלו ריי מלאים שלא מצליחים לרוץ במזרימדיה זה או אחר בגלל המבנה המיוחד שלו ודרך הפתרון של אותה חברה לנגן אותו.
עכשיו מישהו שבא ונותן כאן ביקורת, אבל לא מציין למשל, אם הוא מנגן ברשת, מה סוג התכנים שעשו לו בעיות וכד', חבל שיבוא מישהו שלא מבין, יגיד לעצמו - הנה השוואה - יקנה את המוצר ואז יתבאס כי הוא מחפש משהו אחר לגמריי.
אולי הבעייה היא בכלל בתכנים? אולי הבעייה היא בשיטת ההעברה? או סתם ציפייה מוגזמת?
יש לי את הפופקורן A200 ולדעתי הוא מכשיר מעולה אפילו שלא יצא לי להשתמש במכשירים האחרים, במשך בזמן שיש לי אותו(בערך חודש +) חביתי רק פעם אחת שהמכשיר נתקע, ונכון להיום יש לי ג'קבוקס פנימי באנגלית ולא חיצוני בעברית מכיוון שבאמת לא הצלחתי להתקין אותם, אבל אני עדיין לא חושב שזה אומר שהג'קבוקס באקסטרימר יותר טוב מבפופקורן, והג'ק בוקס שיש לי עובד מצויין, ואני לא צריך בנתיים יותר, ואני לא רואה איזשהו היתרון גדול עם האקסטרימר בג'קבוקס.
IRUS,Irus כתב:nir11
ds123...
קודם כל יש בתשובות שלך נימה מזלזלת ("אה באמת") שאני חושב שאין לה מקום. לך ולי (ולאחרים) יש דעות שונות, ולא צריך להתייחס בצורה כזאת, לדעתי.
לגבי הרמיזה שלך לפורום הזה (אם קלטתי נכון), יש באמת אנשים בפורום הזה שחושבים שלא אוהבים את חברת אקסטרימר. אולי זו דעה שלא אוהבים אותה, אבל היא לגיטימית.
לגבי CNET, הם לא נחשבים בעיני לסמכות, הבאתי אותם בתור דוגמא ( ואני יכול להביא עוד עשרות כאלה, גם כאלה שגרמו לי לרכוש מכשירים שאחר כך התחרטי על הרכישה שלהם, באמת בעיקר בתחום הסלולר) לביקורת שיטחית ולא ממצה.
ההערה של אלנבי באמת נכונה, מבקרים (באופן כללי, אני בכלל לא מדבר על זיו, הוא לא הנושא כאן מבחינתי) לא יכולים לבצע מבדק של חצי שנה ל20 מכשירים במקביל. זה פשוט גדול על בנאדם אחד.
יש דברים שמתגלים רק לאחר שימוש ארוך מאוד, וזה בהחלט נוגע לבעיות יציבות, שלא תמיד רואים אותם גם אחרי שימוש של שבוע רצוף באותו מכשיר. יש דברים שהמשתמש הרגיל יוכל לתת עליהם חוות דעת טובה יותר מאשר בודק מקצועי, ע"ע N97.
אני אתן שוב את הדוגמה שנתתי קודם: יש לי את ה C200 במשך כחצי שנה, משהו כזה. עד לפני מספר ימים ניגנתי BD באמצעות תפריטים פשוטים (המלאים גרמו לתקיעות...) ולא הבנתי למה אין לי פורמטי אודיו חדשים. בתמימותי חשבתי שכל הריפים שלי לא מכילים אותם. לבסוף ניסיתי לנגן את אחד הסרטים בפורמאט תפריטים מלאים, ולהפתעתי גיליתי שיש בו פורמטי אודיו חדשים. שאלתי כאן באתר, אבל אף אחד לא ענה (לגיטימי כמובן), ורק בחיטוט בפורום של סיבס גיליתי שזה פשוט לא נתמך. זו רק דוגמה, ובהחלט ייתכן שבודק מקצועי היה עולה על זה גם אחרי התנסות של יומיים (אם כי לפחות במקרה הזה נדמה לי שזיו לא דיווח על המגבלה הזו, אולי אני שוגה כאן), אבל הנקודה ברורה.
שים לב שחוסר פורמטי אודיו נתקדמים היא אחת הביקורות הכי קשות על ה XT, ואפילו הייתה שם הטעיה של הציבור.
ומה קיבלנו ב C200? בגלל באג אחר, לא באג שאני המצאתי, אלא אחד שמדווח בפורום של סיבס באופן רשמי - אין פורמטי אודיו. לא פחות חמור. על ה XT יורדים רצח בגלל העדר תמיכה.
אני מאוד מקווה. כמו שכתבתי בעבר, ממשק משתמש סקסי וצעצועים כמו גוקבוקס מעניינים אותי כקליפת האגוז. הם טובים בעיני בעיקר כדי לעשות רושם על אורחים. אני אשמח הרבה יותר עם עדכון ה C200 הבא עלינו לטובה יתקן את בעיות היציבות החמורות שגורמות לי להפעיל מחדש את ה C200 כמעט כל ערב. אני אשמח מאוד אם תהיה תמיכה סוף סוף ברשת גיגה, כי זה חשוב עבורי, אבל ממה שהבנתי מהמאמר של זיו, זה לעולם לא יהיה בחומרה הזו. נסתפק במקום זה בצעצועים.Irus כתב:alanby,
בכל מקרה, הזמן יעשה את שלו, נראה לי שלאחר שישוחרר הממשק החדש עם כל התוספות, אתה תסתכל אחרת לגמרי על ה-A200 שלך, וניר יסתכל אחרת לגמרי על ה-C200 שלו......
חברה, אני משתמש כבד שמכיר טוב טוב את היתרונות והחסרונות, לא סתם אמרתי ש 110 הוא מוצר טוב ואיכותי למי שרוצה NMT .Itay_Pollak כתב:Kalda ברמת מסויימת אני מסכים איתך, אבל הסיבה שיש ביקורות מקצועיות היא, שככה אתה מקבל את התמונה המלאה, כלומר הבודק מנסה כל סוג תוכן אפשרי שיש בערך, כולל תכנים שהוא מכיר שעשו בעיות במזרימדיה אחר.
אולי הבעייה היא בכלל בתכנים? אולי הבעייה היא בשיטת ההעברה? או סתם ציפייה מוגזמת?...
אני מנגן ברשת את כל התכנים : בעיקר M2TS & MKV
ומוסיקה ולצורך הזה ה Xtreamer הנוכחי טוב יותר מהמתחרים.
לגבי איכות של A-200 שאף אחד לא יספר לי פה סיפורים המוצר גרוע וסובל מבעיות בסיסיות.
זה באמת אחד המוצרים הכי גרועים שהיו לי אי פעם ורכשתי אותו על בסיס הביקורות באתר פה...
אגב יש לי חבר עם C-200 והוא כל יום מקלל אותו לפחות פעם אחת...אז תפסיקו להגן על הרכישות שלכם
ותנסו להיות כנים עם עצמכם.
המוצרים האחרונים של POPCORN פשוט לא מוצלחים - אולי בעתיד כן אבל נכון להיום הם סובלים מבעיות קשות.