ממיר מתח ל-100V (יפן)
תודה עלל ההתיחסות יאיר.
1. בשורה אחת (לפחות
) מה ההבדל בין ממיר כזה לשנאי?
2. המגבר מקבל רק 100V למיטב ידיעתי, 115V ישירות (אם לכך התכוונת) לא יהיה בריא לטווח הארוך לדעתי...
3. לגבי המרה ל-230V הנה קישור לכמה תמונות פנימיות, לא רואה איזכור ל-230V איפשהוא.
1. בשורה אחת (לפחות
2. המגבר מקבל רק 100V למיטב ידיעתי, 115V ישירות (אם לכך התכוונת) לא יהיה בריא לטווח הארוך לדעתי...
3. לגבי המרה ל-230V הנה קישור לכמה תמונות פנימיות, לא רואה איזכור ל-230V איפשהוא.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
לפי העמוד הזה: http://www.head-fi.org/forum/thread/492 ... -changable יש דגם שנקרא P1 עם שנאי בעל כמה כניסות. זה הדגם שיש לך? נכתב גם שהדגם הזה נמכר בהונג-קונג באופן רשמי.
אם זה לא הדגם שלך, הייתי מחפש מפיץ של החברה בהונג-קונג ומבקש לקנות דרכו שנאי מקורי. אם זה לא יילך, צריך למצוא שנאי תחליפי (אולי שניים).
אם זה לא הדגם שלך, הייתי מחפש מפיץ של החברה בהונג-קונג ומבקש לקנות דרכו שנאי מקורי. אם זה לא יילך, צריך למצוא שנאי תחליפי (אולי שניים).
התמונות בקישור שציינתי הן של המגבר האקטואלי, אתה רואה שם הכנה לכניסת 230V? אני לא איש טכני בעצמי אבל אני חושב שזה היה צריך להיותמ מסומן אם המתח היה ניתן לשינוי. מה שכן, בתמונה הלפני האחרונה כתוב ליד הפיוז 125V, כך שאולי בכ"ז הוא יכול להתמודד עם 115V ישירות. אני אשלח מייל ליצרן.