הפרסוסטט באוסקר כנראה התקלקל. הגוף חימום עובד עוד ועוד
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תבדוק אצל רוני (קפה רות) אם יש לו.
חוצמזה יש באברהמי (משם רוני קונה אם אני לא טועה)
חוצמזה יש באברהמי (משם רוני קונה אם אני לא טועה)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אתה יכול לבדוק בטלפון אם יש להם לפני שאתה הולך.
נסעתי לאברהמי בחולון. הראתי לו את הפרסוסטט
שפרקתי מהאוסקר. זה הפרסוסטט מהסוג ה"ישן" של האוסקר, תוצרת חברת CEME. הוא לתחום לחצים עד 6 באר. המוכר באברהמי הציע לי פרסוסטט אחר, שהוא גם לא הפרסוסטט ה"חדש" של באוסקר מחברת SIRAI, סליחה על שיבוש כל השמות.
הפרסוסטט שהוצע מוות לחץ עד ל 1.5 באר. המוכר טען שזה הלחץ הנדרש ושזה הפרסוסטט האוריגינל ושמה שהבאתי כדוגמה הוא אילתור שעשו בקהולי.
לא מצאתי מידע מה צריך להיות לחץ הדוד באוסקר. קניתי את הפרסוסטט ב 170 ש"ח כולל המע"מ. הפרסוסטט הורכב והכל פועל. ההגיון שלי אמר שצריך להתחבר למגען של הנורמלי- פתוח אבל מסתבר שצריך להתחבר למגען של הנורמלי סגור.
הדוד מתחמם, ומפסיק בזמן. והאספרסו חם וטעים כך שאני מניח שלחץ של 1.5 באר מספיק. כיוונתי את בורג הכיוונון של הפרסוסטט למקסימום.
לפני הביקור באברהמי הייתי במועדון הקפה, במשכנם החדש של חברת פאוזה בגליל ים. שם בחנו את הפרסוסטט שהבאתי ואמרו לי שהפרסוסטט שלהם אחר, יכול להיות שזה הפרסוסטט ה"חדש" של האוסקר. המחסנאי לא היה והתבקשתי לחזור אחה"צ.
כאמור הקניה התבצעה בסוף באברהמי שאליו נסעתי אחרי קיבוץ גליל ים.
נעקוב אחרי טעם הקפה. חסרון נוסף של הפרסוסטט שקניתי הוא שהרגולציה שלו היא של 0.3 באר, בניגוד לפרסוסטט הישן שבו היה בורג כיוונון לרגולציה של 0.1 באר. נראה
הפרסוסטט שהוצע מוות לחץ עד ל 1.5 באר. המוכר טען שזה הלחץ הנדרש ושזה הפרסוסטט האוריגינל ושמה שהבאתי כדוגמה הוא אילתור שעשו בקהולי.
לא מצאתי מידע מה צריך להיות לחץ הדוד באוסקר. קניתי את הפרסוסטט ב 170 ש"ח כולל המע"מ. הפרסוסטט הורכב והכל פועל. ההגיון שלי אמר שצריך להתחבר למגען של הנורמלי- פתוח אבל מסתבר שצריך להתחבר למגען של הנורמלי סגור.
הדוד מתחמם, ומפסיק בזמן. והאספרסו חם וטעים כך שאני מניח שלחץ של 1.5 באר מספיק. כיוונתי את בורג הכיוונון של הפרסוסטט למקסימום.
לפני הביקור באברהמי הייתי במועדון הקפה, במשכנם החדש של חברת פאוזה בגליל ים. שם בחנו את הפרסוסטט שהבאתי ואמרו לי שהפרסוסטט שלהם אחר, יכול להיות שזה הפרסוסטט ה"חדש" של האוסקר. המחסנאי לא היה והתבקשתי לחזור אחה"צ.
כאמור הקניה התבצעה בסוף באברהמי שאליו נסעתי אחרי קיבוץ גליל ים.
נעקוב אחרי טעם הקפה. חסרון נוסף של הפרסוסטט שקניתי הוא שהרגולציה שלו היא של 0.3 באר, בניגוד לפרסוסטט הישן שבו היה בורג כיוונון לרגולציה של 0.1 באר. נראה
נערך לאחרונה על ידי shoki222 ב 24/08/2010 19:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
לכמה אתה מכוון את הלחץ? המוכר בחנות הציע להרכיב T מתחת לפרסוסטט ליד הדוד
benk כתב:כדי לכוון את הלחץ יש צורך לחבר שעון לחץ לצינור ההקצפה...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

התחום שבו מכוונים נע בין 1 ל 1.5. יותר מ 1.5 ותהיה לך טמפרטורה גבוהה בדוד - מעל 120 מעלות.
פרסוסטאט של sirai עולה כפול מהאחרים ונחשב טוב יותר.
פרסוסטאט של sirai עולה כפול מהאחרים ונחשב טוב יותר.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
לדעתי במידה ולא צריך הקצפה ארוכה במיוחד, עדיף להוריד את הלחץ לכיוון ה-1 בר. זה מספיק לקיטור, ויאפשר לך קולינג פלאש קצר יותר.
(רק שים לב שאם הלחץ נמוך מדי, אתה תקבל קפה חמוץ קצת, כי המים דרך ה-HX לא יגיעו לטמפ' אידיאלית).
אצלי המכונה מכוונת על התחום של 1.1 עד 1.3
(רק שים לב שאם הלחץ נמוך מדי, אתה תקבל קפה חמוץ קצת, כי המים דרך ה-HX לא יגיעו לטמפ' אידיאלית).
אצלי המכונה מכוונת על התחום של 1.1 עד 1.3
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -