סמסונג C550 עידכון
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
sufasufa כתב:שלום לכולם
היום התקשרתי לסמליין לברר זמן הגעה למסך נאמר לי
שהמסך יהיה זמין בתחילת חודש הבא.
לגבי מחיר 8700 לצרכן.
חברים תפסיקו לזרוק מחיר של 6500 שח ולהטעות את האנשים.
אני מאמין שהמסך יגיע המחיר יהיה נמוך יותר מ 8700 החגים בדרך....
אף אחד לא זורק מחירים באוויר .......... ימכר ב 6800 ש"ח . עזוב אותנו מהמחירים הרשמיים של מיני ליין .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 23/08/2010 13:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- ronyhr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
ל-sufa,
לצטט את המחיר הרשמי של היבואן זה קל, אבל המחיר יהיה גבוה מאוד מן הסתם
תבדוק מחיר שוק, באחת מהחנויות המוזכרות מידי פעם בפורום זה (למשל בסלון להט, בו אני בדקתי בשעתו) - ותוכל לבשר לנו על מחיר יותר ידידותי...
לצטט את המחיר הרשמי של היבואן זה קל, אבל המחיר יהיה גבוה מאוד מן הסתם
תבדוק מחיר שוק, באחת מהחנויות המוזכרות מידי פעם בפורום זה (למשל בסלון להט, בו אני בדקתי בשעתו) - ותוכל לבשר לנו על מחיר יותר ידידותי...
צהוב עולה 
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
sufasufa כתב:אתה זורק מחיר באויר לא אני.
תשיג לי מסך במחיר הזה אני קונה עכשיו.![]()
תעשה בדיקה לפני שאתה רושם....
אתה משתמש חדש באתר ......... ואני מבין שאתה מעוניין בהמלצות נכונות .
המחירים הרשמיים של מיני ליין לא רלוונטיים לאף חנות . גם ברשת אלמ מקבלים 18 אחוז הנחה שזה נחשב למחיר לא טוב .
כנס לחנויות מתמחות ושתהיה רציני תראה שתקבל מחיר לעניין .
לפתוח פו דיון ללא שום בסיס זה לעניין שעדיין המסך לא נמצא בשוק למכירה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
6500 ש"ח אצל אבי סופר באלנבי תל אביב (יבוא רשמי).9000es כתב:sufasufa כתב:אתה זורק מחיר באויר לא אני.
תשיג לי מסך במחיר הזה אני קונה עכשיו.![]()
תעשה בדיקה לפני שאתה רושם....
אתה משתמש חדש באתר ......... ואני מבין שאתה מעוניין בהמלצות נכונות .
המחירים הרשמיים של מיני ליין לא רלוונטיים לאף חנות . גם ברשת אלמ מקבלים 18 אחוז הנחה שזה נחשב למחיר לא טוב .
כנס לחנויות מתמחות ושתהיה רציני תראה שתקבל מחיר לעניין .
לפתוח פו דיון ללא שום בסיס זה לעניין שעדיין המסך לא נמצא בשוק למכירה ....
בדקתי היום רק בשביל לראות איזה מחיר יתנו לי באלמ ובאלם המחיר הלמכירה הוא 7180 ליבוא סמליין ללא התקנה וללא הובלה ונאמר לי שרק בעוד חודש הוא יגיע (הם רוצים על הC430 מחיר של 6800) ויש את המסך בתצוגה רק באלמ הרצליה וגם את הC7000
ד"א את הC8000 ראיתי בXBOX בנס ציונה
אני הזמנתי לפני שבועיים בסלון להט במחיר של 6500 ונאמר לי שזה יבוא רשמי למרות שזה ממש לא משנה לי
אני צריך לקבל את הפלזמה השבוע ואני יעדכן האם זה מיבוא רשמי או מקבילי אבל אכן זה המחיר שקיבלתי
ד"א את הC8000 ראיתי בXBOX בנס ציונה
אני הזמנתי לפני שבועיים בסלון להט במחיר של 6500 ונאמר לי שזה יבוא רשמי למרות שזה ממש לא משנה לי
אני צריך לקבל את הפלזמה השבוע ואני יעדכן האם זה מיבוא רשמי או מקבילי אבל אכן זה המחיר שקיבלתי
לא, יש חנות אלמ חדשה בהרצליה פיתוח שהיא גם אולם התצוגה של סמסונג, קרוב לאולם התצוגה של סוני.amitgv1 כתב:איפה החנות בהרצליה של אלמ שיש את המסך?
לא ראיתי אלמ בהרצליה. הכוונה לחנות בסוקולוב 49 רמת השרון ?...
השבוע קניתי את המסך
6700 ש"ח לא כולל הובלה והרכבה (חנות בבאר שבע)
המסך נמצא כבר ובארץ ונמסר לי שמחכים לאישור של מכון התקנים
המסך אמור להגיע בתחילת שבוע הבא
המסך נמצא כבר ובארץ ונמסר לי שמחכים לאישור של מכון התקנים
המסך אמור להגיע בתחילת שבוע הבא
טוב עידכון נוסף
אני מחר מקבל את הפלזמה של סמסונג PS50C550 שרשמתי כבר קודם שקניתי במחיר של 6500 ש"ח
וכן היא עם אחריות של סמליין
אז ככה המחיר הוא לא סתם מחיר באויר וכן הם הגיעו ושוחררו מהמכס וממכון התקנים כבר (היום).
טוב אז מחר היא תגיע ואני מבטיח תמונות והיתרשמות ראשונית מימנה כי כניראה אני הראשון מהיבוא הרשמי של סמליין אז כבר ניראה את ההבדלים בדגמים.
ועכשיו יש לי גם שאלה:
מכיוון שזה מיבוא רשמי אז כניראה שSCART לא יהיה לי ובינתיים עוד אין לי את הממיר של YES HD ולכן אני בינתיים אחבר את הממיר עם כבל SCART לcomposite
והשאלה היא עד כמה גרוע זה הולך להיות?
דווקא כבל SCART ל component אני לא הכנתי מראש
אני מחר מקבל את הפלזמה של סמסונג PS50C550 שרשמתי כבר קודם שקניתי במחיר של 6500 ש"ח
וכן היא עם אחריות של סמליין
אז ככה המחיר הוא לא סתם מחיר באויר וכן הם הגיעו ושוחררו מהמכס וממכון התקנים כבר (היום).
טוב אז מחר היא תגיע ואני מבטיח תמונות והיתרשמות ראשונית מימנה כי כניראה אני הראשון מהיבוא הרשמי של סמליין אז כבר ניראה את ההבדלים בדגמים.
ועכשיו יש לי גם שאלה:
מכיוון שזה מיבוא רשמי אז כניראה שSCART לא יהיה לי ובינתיים עוד אין לי את הממיר של YES HD ולכן אני בינתיים אחבר את הממיר עם כבל SCART לcomposite
והשאלה היא עד כמה גרוע זה הולך להיות?
דווקא כבל SCART ל component אני לא הכנתי מראש