שאלה כללית
- Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
כרטיס טלויזיה אמור לעלות יותר, גם זה שהם רושמים שהוא הטוב והמתקדם מסוגו זה לא אמין - מזכיר את המוכרים ששמים מודעה על מחשב סופר דופר לגיימינג ב-1500 ש"ח עם מעבד של אינטל!
אם זה לא מדליק לך נורה אדומה, אז תחשוב שאתה הולך לקנות רכב, מציעים לך אותו בחצי ממחיר שאמור לעלות ועוד ואומרים שהוא מתקדם והטוב מסוגו, היית קונה?
תקח כרטיס של hauppauge PVR 150 או Avermedia Speedy PCI-E , הם לפחות יודעים מה הם עושים (עולה סה"כ 100 ש"ח יותר).
גם Gigabyte P8000 אופציה טובה (וזולה משני הקודמות).
אם זה לא מדליק לך נורה אדומה, אז תחשוב שאתה הולך לקנות רכב, מציעים לך אותו בחצי ממחיר שאמור לעלות ועוד ואומרים שהוא מתקדם והטוב מסוגו, היית קונה?
תקח כרטיס של hauppauge PVR 150 או Avermedia Speedy PCI-E , הם לפחות יודעים מה הם עושים (עולה סה"כ 100 ש"ח יותר).
גם Gigabyte P8000 אופציה טובה (וזולה משני הקודמות).
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
חברים...
AMIRSD18, גם אני לא מכיר את החברה וכנראה שעוד אנשים לא אחרת היו רושמים,
אם תעשה סקר קל תראה שיש כמה חברות שהשוק מתחלק ביניהן כמו Hauppauge או AVER GIGABYTE.
זה רמז שכדאי להתחשב בו.
בדוק את ה Hauppauge150 שאני חושב שזה הכרטיס הנמכר ביותר הוא כנראה הכי שווה את הכסף.
אין הרבה סוגים ורוב מה שיש לכולם הם לא כרטיסים מקצועיים.
AMIRSD18, גם אני לא מכיר את החברה וכנראה שעוד אנשים לא אחרת היו רושמים,
אם תעשה סקר קל תראה שיש כמה חברות שהשוק מתחלק ביניהן כמו Hauppauge או AVER GIGABYTE.
זה רמז שכדאי להתחשב בו.
בדוק את ה Hauppauge150 שאני חושב שזה הכרטיס הנמכר ביותר הוא כנראה הכי שווה את הכסף.
אין הרבה סוגים ורוב מה שיש לכולם הם לא כרטיסים מקצועיים.
נערך לאחרונה על ידי agent__smith ב 23/08/2010 18:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני לא התנסיתי בו.
תרגע.
הכרטיס הזה מתיימר לעשות בדיוק את מה שהאחרים עושים (והם לא מקצועיים ולא בטיח) - הם גם לא יגרמו לך לפשוט רגל.
היקרים "מסוגו" עולים 500-600 ש"ח ועליהם לא המלצתי, המלצתי על 250-350 שזה סכום סביר בשביל החומרה הזו.
רוצה כרטיס מקצועי שיגרום לך לפשוט רגל? בבקשה:
http://www.pandas.co.il/product_info.ph ... s_id=14545
אתה לא חייב לשמוע לעצה שלי, אם החיסכון הזה עומד לפני הסיפוק שלך מהמוצר, אז תקנה את הזול.
תרגע.
הכרטיס הזה מתיימר לעשות בדיוק את מה שהאחרים עושים (והם לא מקצועיים ולא בטיח) - הם גם לא יגרמו לך לפשוט רגל.
היקרים "מסוגו" עולים 500-600 ש"ח ועליהם לא המלצתי, המלצתי על 250-350 שזה סכום סביר בשביל החומרה הזו.
רוצה כרטיס מקצועי שיגרום לך לפשוט רגל? בבקשה:
http://www.pandas.co.il/product_info.ph ... s_id=14545
אתה לא חייב לשמוע לעצה שלי, אם החיסכון הזה עומד לפני הסיפוק שלך מהמוצר, אז תקנה את הזול.