עזרה בבחירת סטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
shkop פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #1 

היי
אני יודע שהנושא נטחן עד דק אבל כמובן שכל אחד והמקרה הפרטי שלו ואשמח לשמוע את חוות דעתכם במקרה שלי.
עד כה הייתי מבצע STREAMING תוך שימוש בכבל רשת דרך המחשב (תוכנת PS3 MEDIA STREAMER) ל-PS3. (יש לו יכולת אלחוטית מאוד מוגבלת).
זה פתרון מסורבל ומוגבל מכיוון שאי אפשר להעביר קדימה ואחורה כי זה משבש את כל ה-STREAMING.
כמובן שה-PS3 לא תומך ב-MKV או M2TS ולא ב- NTFS כך שאי אפשר לחבר אליו כונן חיצוני אלא רק DISK ON KEY עם פורמטים נתמכים (ואין כאלו של HD).
הדבר שכן אהבתי זה את היכולת לחלק את הסרט לפרקי זמן קבועים כשאז מקבלים תמונת תצוגה של אחת לאותו פרק זמן, דבר המאפשר להתמצא בסרט ולעבור לנקודות זמן שונות בו. (משמעותי כשמדובר בקובץ אחד ארוך) ואשמח לדעת אם יש מזרימדיה עם יכולת דומה.
לעניינינו - החלטתי לעבור לסטרימר אמיתי.
הוא צריך להיות עמיד בתנאים של חוסר אוורור יחסי, כי הוא יישב בארונית לא מאוד מאווררת. (רק מקדימה). אני לא מתכוון לשדך לו כונן פנימי אלא חיצוני בלבד.
הבנתי שאף סטרימר לא מתמודד עם תכני HD באופן אלחוטי אז אני יכול להסתפק בחיבור כונן חיצוני.
פענוח אודיו לא משמעותי מכיוון שיש לי רסיבר חדש יחסית ואני אעשה BYPASS אליו.
יש לי שלט הארמוני של לוג'יטק וארצה שתהיה תאימות של המכשיר אליו.
התקציב הוא עד 1000 ₪.
כרגע המועמדים המובילים הם XTREAMER SIDEWINDER או A200 ואשמח לשמוע את דעתכם והתנסותכם וגם על אופציות אחרות אם יש כאלו ודברים שכדאי לי לקחת בחשבון. (לא תמיד מבינים את הפוטנציאל של FEATURES מסוימים בעת הקנייה).

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”