המלצה למטחנה
שלום לכולם
לאחר לא מעט לבטים ועם המון עזרה מהפורום הזה וחבריו, החלטתי לקנות ECM CHLLINI.
שאלתי עכשיו היא איזו מטחנה כדאי לקנות, בהתחשב כמובן באילוצי תקציב.
אני הייתי מעוניין במטחנה טובה בסביבות ה-1,000 ש"ח בערך (שאף סכום זה הוא חריגה מתקציב). אני לא בטוח שטווח המחירים הזה ריאלי ולכן אני שואל.
כרגע דרך אגב יש לי מטחנה קטנה של נמוקס...
האם יש מטחנה איכותית ב- 1,000 ש"ח בערך, שתביא את הצ'ליני לתוצאות מקסימליות?
אני קראתי שהקומפק K3 מאוד מומלצת, עם זאת הבנתי שהיא עולה בסביבות ה-1,500 ש"ח שזה המון...
אשמח לשמוע דעתכם.
תודה.
לאחר לא מעט לבטים ועם המון עזרה מהפורום הזה וחבריו, החלטתי לקנות ECM CHLLINI.
שאלתי עכשיו היא איזו מטחנה כדאי לקנות, בהתחשב כמובן באילוצי תקציב.
אני הייתי מעוניין במטחנה טובה בסביבות ה-1,000 ש"ח בערך (שאף סכום זה הוא חריגה מתקציב). אני לא בטוח שטווח המחירים הזה ריאלי ולכן אני שואל.
כרגע דרך אגב יש לי מטחנה קטנה של נמוקס...
האם יש מטחנה איכותית ב- 1,000 ש"ח בערך, שתביא את הצ'ליני לתוצאות מקסימליות?
אני קראתי שהקומפק K3 מאוד מומלצת, עם זאת הבנתי שהיא עולה בסביבות ה-1,500 ש"ח שזה המון...
אשמח לשמוע דעתכם.
תודה.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
המטחנה היחידה הזולה יותר שאני יכול להמליץ עליה היא הלליט. אבל אתה לא תחסוך הרבה מול ה-K3, והטחינה זהה ללוקס.
למרות זאת, הלליט בליגה אחרת לגמרי מבחינת נוחות ההפעלה, מול הלוקס (וה-K3 בליגה אחרת לגמרי מול הלליט).
חשוב שתפנים שמטחנה חשובה לפחות, אם לא יותר, מהמכונה עצמה. אל תחסוך על זה.
למרות זאת, הלליט בליגה אחרת לגמרי מבחינת נוחות ההפעלה, מול הלוקס (וה-K3 בליגה אחרת לגמרי מול הלליט).
חשוב שתפנים שמטחנה חשובה לפחות, אם לא יותר, מהמכונה עצמה. אל תחסוך על זה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
אל תמהר. אם אין לך כרגע 1600 ש"ח לשים על K3, פשוט תמתין עם זה כרגע.
הלוקס לא מטחנה גרועה, ממש לא, ומבחינת איכות הטחינה היא בסדר גמור. נכון שיש קפיצת מדרגה במעבר לK3 והלאה, אבל בינתיים חבל על הכסף ואתה בהחלט תהנה גם עם הלוקס לבינתיים.
הלוקס לא מטחנה גרועה, ממש לא, ומבחינת איכות הטחינה היא בסדר גמור. נכון שיש קפיצת מדרגה במעבר לK3 והלאה, אבל בינתיים חבל על הכסף ואתה בהחלט תהנה גם עם הלוקס לבינתיים.
רוקי היא לא שדרוג כדאי מהלוקס לדעתי.. השדרוג לרוקי יתבטא בעיקר בנוחות ההפעלה ואמינות המטחנה. איכות הטחינה לא תשתפר מהותית (אם בכלל), ופשוט חבל לקנות מטחנה ב1000 ש"ח, כשהשדרוג למטחנה ב1600 ש"ח כ"כ הרבה יותר מהותי.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
לדעתי למצוא K3 ביד שניה יהיה לך קשה מאוד.
אם אתה ממש לחוץ במזומנים, אז דווקא נראה לי שרוקי יד שניה ב-900 ש"ח זה פתרון מצויין.
רק קח בחשבון שיש סיכוי שתצטרך להחליף סכינים, בעלות של כ-50$ אם מזמינים מחו"ל (אני לא יודע כמה הן עולות בארץ).
אם אתה ממש לחוץ במזומנים, אז דווקא נראה לי שרוקי יד שניה ב-900 ש"ח זה פתרון מצויין.
רק קח בחשבון שיש סיכוי שתצטרך להחליף סכינים, בעלות של כ-50$ אם מזמינים מחו"ל (אני לא יודע כמה הן עולות בארץ).
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
אוקי...
נראה לי שהדבר הנכון לעשות הוא לקנות מטחנה חדשה ואיכותית כדוגמת הK3... "אם כבר אז כבר"..
תוכלו לתת לי כמה דגמים מומלצים (חוץ מהK3) כך שאוכל לערוך השוואה בין חנויות שונות ואנסה להשיג את המחיר הטוב ביותר?
אגב, אני מבין שגם בתחום המטחנות, מדובר באותן חנויות המוכרות מכונות: קדמה, קופי דיפו, אמיגו, קאסטלו.. יש עוד מקום? קראתי בפורום זה על קפה רות..
מת כבר להפסיק לדבר ולהתחיל לשתות...
נראה לי שהדבר הנכון לעשות הוא לקנות מטחנה חדשה ואיכותית כדוגמת הK3... "אם כבר אז כבר"..
תוכלו לתת לי כמה דגמים מומלצים (חוץ מהK3) כך שאוכל לערוך השוואה בין חנויות שונות ואנסה להשיג את המחיר הטוב ביותר?
אגב, אני מבין שגם בתחום המטחנות, מדובר באותן חנויות המוכרות מכונות: קדמה, קופי דיפו, אמיגו, קאסטלו.. יש עוד מקום? קראתי בפורום זה על קפה רות..
מת כבר להפסיק לדבר ולהתחיל לשתות...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מתחת ל K3 יש את הרוקי, נובה סימונלי גרינטה. יש גם את ה obel שלה פבוריטה מוכרים שבאה עם מחלק מנות.
מעל K3 במחיר יש את המאקאפ M4 ומאצר מיני , heycafe ועוד.
מי שמוכר גם זה קופיטיים, אינטרפרק, לה פבוריטה, קפה רות מוכר קומפאק k3 ו K6.
K6 אפשר לקנות גם בקפה מילאנו יבואני wega.
גסטרוליין מוכרים לה ספאציאלה, אבגי מוכר פיורנצאטו...
אתה יכול לקנות גם מטחנה מסחרית משומשת ב 1000 ש"ח כמו ה obel הגדולה שזילבר קנה בקופיקס בבינמינה.
מעל K3 במחיר יש את המאקאפ M4 ומאצר מיני , heycafe ועוד.
מי שמוכר גם זה קופיטיים, אינטרפרק, לה פבוריטה, קפה רות מוכר קומפאק k3 ו K6.
K6 אפשר לקנות גם בקפה מילאנו יבואני wega.
גסטרוליין מוכרים לה ספאציאלה, אבגי מוכר פיורנצאטו...
אתה יכול לקנות גם מטחנה מסחרית משומשת ב 1000 ש"ח כמו ה obel הגדולה שזילבר קנה בקופיקס בבינמינה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אין מה להשוות מטחנת דיסקיות קוניות פשוטה 38 מ"מ ל K3. מה גם שיש לך נמוקס לוקס שזאת אותה מטחנה רק לא סטפלס.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)