לה פבוריטה ידנית
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
שבוע שעבר קפצתי ל zylber כי הייתי צריך עזרה בשיפוץ לה פפינה והקרבל שקניתי.
על הדרך ניסינו את הלה פבוריטה שהוא משפץ.
כל מה שקשור בדוד מבחינת אטמים ואבנית הוא סידר (יש הרבה צנרת...)
גם את הראש הוא שיפץ למעט עוד אטם אחד.
את הפנלים הוא ניקה וסידר אבל הם דורשים אולי ציפוי\צביעה.
בכל מקרה - קפה אפשר להוציא.
קצת קשה לדעת איך עובדים עם מכונה כזאת. יש לה קפיץ אבל יש לו נעילה כך שאפשר להוריד את המנוף לפרה-אינפיוז'ן והיא תישאר שם. הבוכנה שם ממש גדולה והמכונה יכולה להזרים המון מים כשמשחררים את המנוף.
אחרי כמה ניסיונות מצאנו שבטחינה דומה לאיזומק שלו עם דחיסה חזקה רגילה אפשר לעשות פרה אינפיוז'ן של 10 שניות ולשחרר את המנוף.
קיבלנו ריסטרטו+ ממש טוב.
צריך לשחק עוד למצוא כמה פרה-איפיוז'ן צריך לכפול מלא עם דרגת טחינה מתאימה אבל בכל מקרה זה נראה מבטיח.
הסטימר שם כל כך חזק שאפשר לחבר אותו לנחיריים של פרה ולהקציף את כולה תוך דקה...
על הדרך ניסינו את הלה פבוריטה שהוא משפץ.
כל מה שקשור בדוד מבחינת אטמים ואבנית הוא סידר (יש הרבה צנרת...)
גם את הראש הוא שיפץ למעט עוד אטם אחד.
את הפנלים הוא ניקה וסידר אבל הם דורשים אולי ציפוי\צביעה.
בכל מקרה - קפה אפשר להוציא.
קצת קשה לדעת איך עובדים עם מכונה כזאת. יש לה קפיץ אבל יש לו נעילה כך שאפשר להוריד את המנוף לפרה-אינפיוז'ן והיא תישאר שם. הבוכנה שם ממש גדולה והמכונה יכולה להזרים המון מים כשמשחררים את המנוף.
אחרי כמה ניסיונות מצאנו שבטחינה דומה לאיזומק שלו עם דחיסה חזקה רגילה אפשר לעשות פרה אינפיוז'ן של 10 שניות ולשחרר את המנוף.
קיבלנו ריסטרטו+ ממש טוב.
צריך לשחק עוד למצוא כמה פרה-איפיוז'ן צריך לכפול מלא עם דרגת טחינה מתאימה אבל בכל מקרה זה נראה מבטיח.
הסטימר שם כל כך חזק שאפשר לחבר אותו לנחיריים של פרה ולהקציף את כולה תוך דקה...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
סוף סוף קפה מהמכונה אה זילבר? סחטיין עליך, ידעתי שתצליח.
הסטימר באמת חזק בטירוף - למעשה כ"כ חזק שאני מתקשה להקציף נורמלי בלי לקבל מלא קצף... כנראה מיועד לכמויות גדולות מכוס אחת
הסטימר באמת חזק בטירוף - למעשה כ"כ חזק שאני מתקשה להקציף נורמלי בלי לקבל מלא קצף... כנראה מיועד לכמויות גדולות מכוס אחת