הכיוון הוא פלזמה של פנסוניק, מרחק הצפייה הוא בערך 3 מטר, כרגע ממיר YES MAX TOTAL וסביר להניח שבעתיד הקרוב MAC Mini בתור HTPC, בכל הבית יש נקודות רשת 1G ,לא הצלחתי להבין בשום אתר או חנות אם החיבורי רשת של הטלוויזיות הם 100 או 1000Mbs? מישהו יודע?
שמתי עין וקראתי אינספור ביקורות על ה 50" V20 של פנסוניק ואני די בכיוון הזה כרגע, ההתלבטות היא בינה לבין ה 58" V10 של פנסוניק, האם יש הבדל משמעותי בין הדגמים? קראתי על שינויים כמו ציפוי מסך חדש ב V20 וחיבור רשת ואפשרויות כיול נרחבות יותר, השאלה אם מישהו עבר את ההתלבטות הזאת או שיש משהו שיכריע בין השניים?
אשתי "רוצה" את ה 58 בגלל שהיא מרשימה,גדולה והמסגרת שחורה ולא אפורה כמו ה V20 (מובן שאכפת לה יותר איך הטלוויזיה נראית כי אין לה כל כך מושג על מה אני מדבר כשאני מנסה להסביר לה דברים כמו מה זה Mhz או למה שידורי SD (הוט או יס בשבילה) יראו מוזר ככל שהמסך גדול יותר)...
אני חושש קצת מה 58 (איכות שידורי SD), אבל כמו שמישהו פה אמר ואני מסכים, אם אקנה 50 אגיד למה לא קניתי את ה 58 (הבדל המחיר נסבל).
מה עם פלזמה של סמסונג או חברה אחרת? אתם חושבים שיש מה לפזול לכיוון ?
אז האם כדאי ללכת על סדרה חדשה יותר (V20) או להגדיל ל 58 אבל להתפשר על סדרה V10...?
דרך אגב אני צריך גם טלוויזיה 42" לחדר שינה במחיר זול (עד 4.5), סביר להניח שרוב הזמן (לפחות כרגע) תקרין שידורי SD (ממיר יס), גם פה אשמח להצעות (אין כרגע העדפה מסויימת)...
אשמח לכל תגובה/עזרה/עצה או אפילו הכי טוב הדגמה (אני מראשון לציון)
תודה לכל העונים...