טל, אכן שאלה מאתגרת ! אנסה לחוות את דעתי האישית (ולא מנקודת מבט מקצועית - אין לי את הכלים לכך ...)
חקרתי בעניין ה C7000 והפנסוניק (למעשה התחלתי עם ה V10 ואח"כ עברתי לV20).
כמו גיסך נושא ה 3D היה בשבילי יותר nice to have מאשר כל דבר אחר.
היה חשוב לי לראות את שני המסכים זה לצד זה. קצת קשה היה לעשות את זה בארץ (לפני כחודשיים) לכן באחת מנסיעותי האחרונות קפצתי לחנות בלונדון שם שני המסכים עמדו זה לצד זה.
ביקשתי להעביר למצב נורמל ולראות אותן עם כל מקורות התוכן האפשריים (שידור SD וHD, בלוריי, ואפילו קובץ DIVX שהיה איתי על DOK).
בשתיהן ראו נפלא ! אך לטעמי ב V20 התמונה הייתה מעימה יותר. נראה היה שהסמסונג בכל מצב הייתה יותר "מוארת" ולא לטובה ... פשוט מעט הציק לי בעין ... לא דרמטי אך בכל זאת....
לעניין ה 3D (כמובן שביקשתי לראות מתוך סקרנות) - טוב הסמסונג לוקחת
זהו - חזרתי לארץ וההמשך ידוע ....
אותי אישית כל ה"מסביב" פחות עניין. עיצוב ממשקים, עיצוב השלט, קישריות לאינטרנט הכל סבבה אבל לי היה יותר חשוב המסך נטו ! וכאן לטעמי האישי היה יתרון קל לפנסוניק.
ובכל זאת התייחסות קצרה לכמה מהנקודות/חסרונות שהזכיר 9000es לגבי ה V20 :
- עיצוב זה באמת עניין של טעם אך לומר על ה V20 מכוער זה לדעתי מוגזם. נשמע כאילו איזה מסך מדבקה ... בחייך
- שלט פשוט. אמת ! אך נוח ועושה את העבודה (ובכלל מי משתמש בשלט חוץ ממני... כולם פה בבית רק עם השלט של ה MAX)
- אפשריות כיול. לדעתי 9000es התייחס ל V10 ולא לV20. לא ממש הבנתי מה חסר שם ... ?
- גרפיקת מסך. בהחלט לא בסיגנון ה iPhone ושות' אך ממש מספק. שוב שים לב ש ה V20 כולל כבר את ה Viera Cast שנראה ממש לא רע.
לסיכום אומר ששני המסכים ודאי שלא יאכזבו !
הסמסונג אכן נראה יותר "היי-טקי" במובן העיצוב הכולל, הממשקים, ושאר צעצועים .... בעוד הפנסוניק יותר "old school"
במובן מסך "נטו" הפנסוניק מנצח בנקודות ולא נוק-אאוט !
כרגיל גיסך ואתה מוזמנים לחקור את ה V20 בסביבה "בייתית" אם תתנו קפיצה למודיעין
בהצלחה