סכנת צריבת פלזמה בערוצי HOT

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
michaels פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 379
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב

לפני מספר ימים רכשתי פלזמה ודי מהר ניתקלתי בבעיית הצריבה. ישנם ערוצים ב-HOT שבהם ישנו תוכן אינטראקטיבי (הופ, ג'טיקס) שמופיע בצורת לוגו מאד בהיר וחזק על המסך. לאחר שילדי צפו בערוץ מספר שעות כאשר הלוגו היה על המסך נשאר סימן צריבה :( . האם ניתן לבטל את האפשרות להצגת התוכן הזה? האם זו באמת צריבה?

אלי777
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 582
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

אין אפשרות לבטל זאת בעיה כאבת וצורבת . נעשו כמה ניסיונות והוצעו מספר ראיונות כמו לדוגמה שינוי מיקום הלוגו
אך עדין לא נימצא פיתרון

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

ב-100 שעות הראשונות של הפלאזמה, הצריבה היא מאוד מהירה כי ירידת התפוקה של הפיקסלים היא מאוד מהירה ואח"כ זה דיי מתייצב.
זו אחת הסיבות שאנחנו ממליצים לבצע הרצה בשעות הראשונות כדי שלפחות הירידה הזו בבהירות תהייה אחידה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

unsound_methods
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563

לוגואים וצריבת פלזמות

שליחה #4 

הסיפור נשמע כואב (ומעלה חששות לרוכש עתידי של פלזמה הצופה הרבה טלויזיה, כמוני).

מאידך, שמתי לב שהלוגואים של רשתות הטלויזיה האמריקאיות (לדוגמה abc ו- nbc) הם כמעט שקופים (בעלי opaque מינימלי ביותר המאפשר הבחנה בלוגו) וצבעם/בהירותם משתנים עם הרקע.
איני יודע מה הסיבה לכך (אך אני זוכר שלפני כמה שנים הלוגואים בוודאות לא היו שקופים) - אולי בארה"ב בה הצריכה של טלויזיות HD ובפרט פלאזמות היא רבה, מודעים לבעיה הזו של הצרכנים.

השאלה המתבקשת היא: מה כוחם הצרכני של חברי ומנהלי hometheater.co.il ? האם יש ביכולתנו להשפיע על חברות ענק כגון יס ו-הוט (שלא להזכיר ערוצי ברודקסט כגון ערוץ 2) להחליף את הלוגואים לשקופים?

ושאלה נוספת, למרטין - כיצד מבצעים הרצה? מה התוכן שצריך להיות מוצג ? לכמה זמן ?

michaels פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 379

שליחה #5 

הצריבה נראית לעין רק כאשר האיזור בהיר במיוחד ולכן זה לא נורא כל כך (אלא אם כן מפתחים אובססיה לנושא). אני מקווה שבעתיד זה יהיה ניראה לעין מעט פחות (לאחר ההרצה). האם הרצה בקונטרסט ובהירות נמוכים (20%) במאה השעות הראשונות זה מספיק?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78837
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5387 פעמים

שליחה #6 

unsound_methods

לפני זמן מה נפתח שרשור על נושא זה והיתה לנו ישיבה עם סמנכ"ל יס וזה אחד הנושאים שעלו.

אחד התוצאות של הישיבה היתה שינוי הלוגו של ערוץ YES+ אשר הוא יותר שקוף כיום.

מקווה שהמגמה תמשיך, זה בהחלט הפידבק שאנחנו מקבלים מהם. לגבי HOT, אין לנו לצערי קשר ישיר איתם ולכן אין לנו דרך לקדם יוזמות מסוג זה ב-HOT.

unsound_methods
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563

שליחה #7 

אני חדש ואני ב- lag מטורף... כל רעיון שאני מעלה פה כבר שורשר עליו מזמן... :)
עם זאת ח"ח על הישיבה עם יס ותוצאותיה (אכן שמתי לב לפני כמה ימים בשינוי לוגו יס-פלוס. נעים לדעת שמקור השינוי מכאן).
המשיכו כך.
אחלה אתר.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”