לפני מספר ימים רכשתי פלזמה ודי מהר ניתקלתי בבעיית הצריבה. ישנם ערוצים ב-HOT שבהם ישנו תוכן אינטראקטיבי (הופ, ג'טיקס) שמופיע בצורת לוגו מאד בהיר וחזק על המסך. לאחר שילדי צפו בערוץ מספר שעות כאשר הלוגו היה על המסך נשאר סימן צריבה
סכנת צריבת פלזמה בערוצי HOT
שלום רב
לפני מספר ימים רכשתי פלזמה ודי מהר ניתקלתי בבעיית הצריבה. ישנם ערוצים ב-HOT שבהם ישנו תוכן אינטראקטיבי (הופ, ג'טיקס) שמופיע בצורת לוגו מאד בהיר וחזק על המסך. לאחר שילדי צפו בערוץ מספר שעות כאשר הלוגו היה על המסך נשאר סימן צריבה
. האם ניתן לבטל את האפשרות להצגת התוכן הזה? האם זו באמת צריבה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לוגואים וצריבת פלזמות
הסיפור נשמע כואב (ומעלה חששות לרוכש עתידי של פלזמה הצופה הרבה טלויזיה, כמוני).
מאידך, שמתי לב שהלוגואים של רשתות הטלויזיה האמריקאיות (לדוגמה abc ו- nbc) הם כמעט שקופים (בעלי opaque מינימלי ביותר המאפשר הבחנה בלוגו) וצבעם/בהירותם משתנים עם הרקע.
איני יודע מה הסיבה לכך (אך אני זוכר שלפני כמה שנים הלוגואים בוודאות לא היו שקופים) - אולי בארה"ב בה הצריכה של טלויזיות HD ובפרט פלאזמות היא רבה, מודעים לבעיה הזו של הצרכנים.
השאלה המתבקשת היא: מה כוחם הצרכני של חברי ומנהלי hometheater.co.il ? האם יש ביכולתנו להשפיע על חברות ענק כגון יס ו-הוט (שלא להזכיר ערוצי ברודקסט כגון ערוץ 2) להחליף את הלוגואים לשקופים?
ושאלה נוספת, למרטין - כיצד מבצעים הרצה? מה התוכן שצריך להיות מוצג ? לכמה זמן ?
מאידך, שמתי לב שהלוגואים של רשתות הטלויזיה האמריקאיות (לדוגמה abc ו- nbc) הם כמעט שקופים (בעלי opaque מינימלי ביותר המאפשר הבחנה בלוגו) וצבעם/בהירותם משתנים עם הרקע.
איני יודע מה הסיבה לכך (אך אני זוכר שלפני כמה שנים הלוגואים בוודאות לא היו שקופים) - אולי בארה"ב בה הצריכה של טלויזיות HD ובפרט פלאזמות היא רבה, מודעים לבעיה הזו של הצרכנים.
השאלה המתבקשת היא: מה כוחם הצרכני של חברי ומנהלי hometheater.co.il ? האם יש ביכולתנו להשפיע על חברות ענק כגון יס ו-הוט (שלא להזכיר ערוצי ברודקסט כגון ערוץ 2) להחליף את הלוגואים לשקופים?
ושאלה נוספת, למרטין - כיצד מבצעים הרצה? מה התוכן שצריך להיות מוצג ? לכמה זמן ?
הצריבה נראית לעין רק כאשר האיזור בהיר במיוחד ולכן זה לא נורא כל כך (אלא אם כן מפתחים אובססיה לנושא). אני מקווה שבעתיד זה יהיה ניראה לעין מעט פחות (לאחר ההרצה). האם הרצה בקונטרסט ובהירות נמוכים (20%) במאה השעות הראשונות זה מספיק?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
unsound_methods
לפני זמן מה נפתח שרשור על נושא זה והיתה לנו ישיבה עם סמנכ"ל יס וזה אחד הנושאים שעלו.
אחד התוצאות של הישיבה היתה שינוי הלוגו של ערוץ YES+ אשר הוא יותר שקוף כיום.
מקווה שהמגמה תמשיך, זה בהחלט הפידבק שאנחנו מקבלים מהם. לגבי HOT, אין לנו לצערי קשר ישיר איתם ולכן אין לנו דרך לקדם יוזמות מסוג זה ב-HOT.
לפני זמן מה נפתח שרשור על נושא זה והיתה לנו ישיבה עם סמנכ"ל יס וזה אחד הנושאים שעלו.
אחד התוצאות של הישיבה היתה שינוי הלוגו של ערוץ YES+ אשר הוא יותר שקוף כיום.
מקווה שהמגמה תמשיך, זה בהחלט הפידבק שאנחנו מקבלים מהם. לגבי HOT, אין לנו לצערי קשר ישיר איתם ולכן אין לנו דרך לקדם יוזמות מסוג זה ב-HOT.
- unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני חדש ואני ב- lag מטורף... כל רעיון שאני מעלה פה כבר שורשר עליו מזמן...
עם זאת ח"ח על הישיבה עם יס ותוצאותיה (אכן שמתי לב לפני כמה ימים בשינוי לוגו יס-פלוס. נעים לדעת שמקור השינוי מכאן).
המשיכו כך.
אחלה אתר.
עם זאת ח"ח על הישיבה עם יס ותוצאותיה (אכן שמתי לב לפני כמה ימים בשינוי לוגו יס-פלוס. נעים לדעת שמקור השינוי מכאן).
המשיכו כך.
אחלה אתר.