תוכנה טובה לשימוש בdlna server עם פיליפס 8404
שלום לכולם לא מזמן החלטתי לקנות טלויזיה בסביבות ה6K וקראתי הרבה ביקורות והבנתי שאני חייב לקנות את הפיליפס 8404 אך לצערי היא אזלה מהמלאי ומחירה קפץ אם תוכלו להציע לי טלוויזיה אכותית 42" בסביבות ה6 אלף שקל אם חריגה של 500 שקל אם צריך הטלוויזיה תמוקם בסלון במרחק של כ2.5 מטר ותחובר לממיר יס מקס טוטאל.
אני חושב גם על טלוויזיות לד ולא רק LCD רגיל וגם אהבתי את האמובליט שהוא נחמד אך לא חובה ואם יש משהוא טוב ב40" זה גם טוב מבחינתי.
עריכה:
מצאתי את הטלויזיה שרציתי הפיליפס 8404 ב6600 שקל וקניתי
אתם יכולים אולי להציעה לי תוכנה טובה לשימוש בDLNA SERVER?
ואם אפשר תתיתנו גם טיפים לשימוש
תודה לכולם דניאל
אני חושב גם על טלוויזיות לד ולא רק LCD רגיל וגם אהבתי את האמובליט שהוא נחמד אך לא חובה ואם יש משהוא טוב ב40" זה גם טוב מבחינתי.
עריכה:
תודה לכולם דניאל
נערך לאחרונה על ידי danieltrt ב 22/08/2010 21:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
אהלן אחי, סורי שאני נדחף לאשכול אבל אני מחפש כבר חודשיים את ה 8404 מיבואן רשמי של אלקטרהdanieltrt כתב:שלום לכולם לא מזמן החלטתי לקנות טלויזיה בסביבות ה6K וקראתי הרבה ביקורות והבנתי שאני חייב לקנות את הפיליפס 8404 אך לצערי היא אזלה מהמלאי ומחירה קפץ אם תוכלו להציע לי טלוויזיה אכותית 42" בסביבות ה6 אלף שקל אם חריגה של 500 שקל אם צריך הטלוויזיה תמוקם בסלון במרחק של כ2.5 מטר ותחובר לממיר יס מקס טוטאל.
עריכה:
תודה לכולם דניאל...
אתה יכול בבקשה להגיד לי איפה מצאת את הדגם? לינק לאתר שלהם, טלפון, משהו
ותגיד לי בבקשה, אתה נהנה ממנה, איך האיכות של שידור רגיל, איכות HD וכל השאר..
והיה להם אולי את הדגם של 7404?danieltrt כתב:קניתי אותה בשקם אלקטריק בסניף תלפיות היא היתה האחרונה במלאי
עדין לא חיברתי אותה עוד כמה ימים אמורים לבוא להתקין לי אותה על הקיר כשאחבר אותה ארשום פה חוות דעת קצרה
ותודה לnokobik על ההמלצה
תודה דניאל...