האם זה יהיה הטבלט-מחשב-קורא ספרים הטוב ביקום? (לדעתי כן)

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #1 

קדימון:
מי שהצליח לצלוח את השרשור חדשות האנדרואיד היום יומיות (אנחנו כולה בדף השני שם)....בטח מתחיל להבין שמעבר לזה שהעולם נמצא עמוק בתוך מהפכת האנדרואיד, הנושא הכי In בעולם ה smart devices זה הטבלטים...אנחנו בקרוב הולכים "לטבוע" באוסף אין סופי של טבלטים מכל סוג, מין, צורה, מערכת הפעלה ומחיר....האייפד התחיל את המהפכה הזאת (או שיותר נכון יהיה להגיד שהוא נכנס לנישה הזאת ראשון)....אבל לא ששאר החברות נחות על המשמר ויתרה מכך חלקן יוציאו מכשירים, שלפחות על הנייר, האייפד לעומתם יראה מכשיר פשוט ומיושן.....אחד מהחברות האלה נקראת....Notion Ink

האם זה הטבלט הטוב מכולם?!
לחברה קוראים Notion Ink (אל תדאגו, את השם הזה עוד כולנו נכיר) ולטבלט הלא פחות ממדהים שצריך לצאת לקראת סוף השנה קוראים Adam (ההשקה נדחתה לסוף השנה)

שימו לב על איזה מפלצת אנחנו מדברים:
-טבלט בגודל 10.1 אינצ'
-רזולוציה 1024×600
-מכיל SoC של NVidia Tegra-2
-מעבד Dual-Core ARM CORTEX -A9 MPCORE
-יכולת לנגן תכני 1080p!
-יציאת HDMI
-מצלמה 3MP (ניתנת להזזה 180 מעלות...ראיון יפה)
-סוללה שתחזיק 16 שעות עבודה (במצב שהתאורה האחורית כבויה)
-תמיכה בדור 3 (מתאים לארץ)
-יכולת של RF (לא יודע למה הכוונה?!)
-מסך LCD Pixel Qi’s low-power, dual-mode display
-802.11n
-ambient light sensor
-proximity sensor
-accelerometer
-BW Mode (לקריאת תכנים)
-תמיכה ב Flash 10.1
-תמיכה (חלקית כרגע) ב HTML5

והדבר הכי מרשים לדעתי
לטבלט הזה תהיה תמיכה בשלוש מערכת הפעלה שונות!!...אנדרואיד, כרום OS, ואבונטו (לינוקס).......
פשוט לא יאמן כי יסופר.......

מחירים (גם פה לא תמצאו את הקאטצ'):
-$498 ליחידה שכוללת WiFi, 3G, GPS, and a Tegra 2 system-on-chip powering things
-$449 ליחידה שכוללת if you exclude either the 3G or Pixel Qi display option
-399$ ליחדה שכוללת drop 3G&Pixel Qi display and make do with a WiFi-only LCD-based

אם זה לא עושה לכם את זה...אז אני לא יודע מה כן!!! (אני עם העיינים חזק על המכשיר הזה לכשיצא)

הנה מה שה CEO של החברה אמר על המכשיר שלו:
[left]For us tablets are more than just a media consuming devices. They will rep-lace every individual object we see around, your computer, your table, everything.[/left]
...
[img2=550x412]http://tabletpc-reviews.net/wp-content/ ... sh05-1.jpg[/img2]

תמונה

תמונה

קבלו השוואה של המכשיר למכשיר האייפד הנוכחי (האם יש פה בכלל שאלה מי טוב יותר?!)
תמונה

אתר החברה:
http://www.notionink.in/

ראיון עם ה CEO של החברה:
http://androidheadlines.com/2010/06/int ... n-ink.html
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 24/12/2010 18:36, נערך 6 פעמים בסך הכל.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #2 

לא שיכנע אתכם עדיין?! ראו את הדברים הבאים:

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #3 

תסלחו על ההתלהבות שלי מהמפלצת הזאת...שגרמה לי לחשש שאני מפספס פה משהו במכשיר הזה. אז אחרי קריאה קצת ברשת הבנתי שהמכשיר הזה באמת מייצר הד וציפייה עצומה ונחשב ע"י רבים למכשיר טבלט הטוב ביותר שאמור לצאת אלינו עד סוף השנה. טכנולוגיה חדשה שהולכת להיות במכשיר הזה הוא המסך של Pixel Qi . החברה מציגה טכנולוגיה חדשה של Dual mode display (אתר החברה http://www.pixelqi.com )....זה פעם ראשונה שאני שומע על Dual mode display. אולי עופר יוכל יפרט קצת על היכולת הדואלית הזאת במסך (גם מסך LCD מלא, גם התמודדות של המסך בתצוגה מול אור השמש וגם מוד חסכוני בחשמל):
[left]Like standard backlit LCD displays, Pixel Qi displays renders quality full-color images, full-motion video, and high screen brightness. However, in environments with high ambient light levels, the 3Qi's reflective mode contributes to the image, allowing the backlight to be turned down or off. This unique capability delivers significant power savings, an attractive screen and a comfortable reading experience, with very high resolution. Outdoors, Pixel Qi's Transflective 2.0 technology comes into play - each pixel is mainly reflective, but has about the same transmissive efficiency as a standard LCD, enabling the user to experience a crisp image with excellent contrast and *brightness* in any light. This highly "green" LCD consumes 80 percent less power in reflective mode, yet delivers a better contrast ratio and equivalent reflectance typical of the best electrophoretic displays.[/left]
...

עוד קצת תמונות:
תמונה

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #4 

כן, יש המון מכשירים ש"על הנייר" הרבה יותר טובים מהאייפד... :roll:

קודם שיצאו לשוק, נראה מה מהיכולות התיאורטיות עבר למציאות, ואז נחליט מי יותר טוב.

Batnun

.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #5 

Batnun כתב:כן, יש המון מכשירים ש"על הנייר" הרבה יותר טובים מהאייפד... :roll:

קודם שיצאו לשוק, נראה מה מהיכולות התיאורטיות עבר למציאות, ואז נחליט מי יותר טוב.

Batnun

.
...
אני מבין שאתה לא קורא בשרשור הספורט ולא מכיר את אריה.
את הגביע מעניקים לפני המשחק . :wink:

בכל מקרה, על הנייר זה נראה אחלה דבר.
יש לזה מינוס אחד שהוא גם מינוס של האייפאד רק שפה הוא קצת יותר - המשקל.
אם יצליחו לחתוך חזק במשקל של הדברים הללו זה יהיה דבר אדיר.
צריך שיהיה לזה משקל של ספר בכריכה רכה, ולא אלבום כריכה קשה. זה עושה את כל ההבדל בשימוש בשכיבה.
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #6 

משה,
אכן אחת תכונות האופי שלי זה התלהבות (לטעמי, יש לי מספר לא מבוטל של תכונות שליליות דווקא זאת, אני חושב, היא לא אחת מהן)...ההתלהבות שלי יכולה להיות בעקבות איזה גול מדהים של מסי או שזה יכול להגיע בעקבות מכשיר טבלט כזה שמגיע מהודו הרחוקה ופותח ע"י 2 אנשים והגיע לקרוא תיגר בזירה המרכזית במשקל הכי כבד כיום בעולם ההיטק וזה כנגד כל, אבל כל החברות הגדולות בעולם (גוגל, אפל, מיקרוסופט, מוטורלה, דל, HTC, אייסר, סמסונג, HP ועוד הרבה הרבה גדולות). עצם זה שהם הוציאו פרוטוטייפ של מכשיר עובד אשר מציג ספק שכיום שום מכשיר טבלט דומה שיצא או צריך לצאת בעתיד לא מתקרב אליו ועצם זה שהמכשיר הזה מסקרן את האתרים הגדולים ואת המבקרים הגדולים כיום בתחום הזה, זה הישג עצום בעיני....ייתכן שהמכשיר בסוף ייכשל לספק את הדברים שהובטחו על הנייר...אבל עד אז תרשו לי לבחור את החצי המלא של הכוס (המתלהב) ולא את החצי הריק של הכוס (עדיין על הנייר).....אני אהיה "השמח באדם" (משה, אל תפתח את המשפט הזה) אם הם יצליחו עם המכשיר הזה ולא רק כדי להראות לנו שעדיין יש מקום לחברות הסטרפ-אפ האלה שבאים משום מקום ועושים את הבלתי יאמן רק בגלל שהטכנולוגיה טובה יותר ולא בגלל שיש לך יותר כסף (בדיוק כמו שגוגל נכנסו לעולם הזה) אלא גם כדי שלכולנו יהיו מכשירים טובים יותר מאייפד, "גוגלפד" "ומיקורפד"

ומשה,
אם אתה קורא לי Google fanboy (או Apple hateboy) אז Batnun בטח ייכנס לקטגוריה של Apple fanboy ולדעתי (אני מניח ש Batnun לא יסכים איתי) שאם למכשיר הזה קוראים iAdam הוא כבר היה מבצע PreOrder שלו ברשת :wink:

כמובן שאתם יכולים להגיב לדברים שלי אבל במטוטה לא להסיט יותר מידי את נושא השרשור לאפל נגד גוגל ולאייפון נגד אנדרואיד...... :)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #7 

אריה,
אני מקווה לא פחות ממך שהמכשיר הזה יהיה שוס אדיר.
תתפלא, אבל אני גם מאוד אוהב את ההתלהבות שלך. היא פשוט תהיה הרבה יותר מתאימה (כהתלהבות, לא כדיווח) כאשר זה יהיה ממשי. (בדיוק כמו בכדורגל, יש לך עצירות כבר מרוב כובעים :-) )

אגב, צריך מאוד להיזהר מהשוואות של ספקים (specs) בדיוק כמו עם מכשירי אודיו ווידיאו.
לא מדובר במחשבים אישיים שם המפרט זה כמעט הכל מבחינת מה שאת מקבל, אלא בappliances לכל דבר. המשקל של החוויה הסופית הכוללת הרבה יותר קריטי מסעיף זה או אחר בנפרד.
לדוגמא, מולטיטסקינג (שאני חושב שנכנס גם לגרסה הבאה של iOS לאייפאד) נשמע כמו משהו חשוב והוא אכן משהו חשוב במחשבים אישיים, אבל לטבלטים הוא לא באמת משנה.
כנ"ל כל החיבורים למכשיר.
אני חושב שזה שאפל ידעו לוותר על כל הדברים הללו זו הייתה תובנה חשובה. זה לא רק עיניין של להוריד במשקל, במחיר ולהאריך את זמן הסוללה.
משה

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

קודם כל, אני חושב שהסופרלטיבים בהם אתה משתמש קצת מוגזמים למוצר שעדיין לא נמצא בשוק.
דבר שני, הטבלה המסכמת שהצגת לא חד משמעית לטובת ה ADAM ויש בה כמה דברים חסרים (למשל בשורת ה Other, לא ברור לי למה לא כתוב כלום עבור ה iPad).

דבר אחרון, גם אני נופל לדעת רבים לקטגוריה של Apple Fanboy אבל אני בהחלט בעד הגדלת שוק הטבלטים - תחרות תעשה רק טוב לנו כמשתמשים.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #9 

אורי ומשה,
שוב אני אחזור, זה לא שרשור ביקורת, זה לא הודעה שמתיימרת להיות אוביקטיבית (אם אפל היו הבעלים של המכשיר הזה , הייתי מתלהב הרבה פחות וכנראה לא אני הייתי מדווח על כך, אפילו אם הייתי פוגש את הידיעה ראשון). כמו שאתם רואים, זה נכתב בשרשור אנדרואיד כי אני נוטה לעולם הזה (לפחות אני אחד מאלה שמודה בזה)....זאת סה"כ דעתי (המתלהבת) מהמכשיר והחברה הזאת שעל מעטי מעטים כמוה אני שומע. חברה אשר מנסה להיכנס משום מקום לזירה המרכזית בתחום הזה. מה שכן, אני מנסה לפחות להציג את הסיבות להתלהבות שלי (הספק, הוידאו, הראיונות, הביקורות וכו), התלהבות שאיתה אתם לא מסכימים עד הסוף, אבל שוב כנראה זה הבדל בינינו...

משה,
בקשר לחוויה שלדעתך זה appliances לכל דבר, אתה דווקא טועה.....זה מחשב לכל דבר שנקרא טבלט שמכיל יכולות משופרות של קורא ספרים ולא להפך (האייפד לא מתיימר להיות מחשב). רוב הרכיבים בטבלט הזה נמצאים בשימוש מכשירים אחרים. לכן, למרות שפיזית לא פגשתי את המכשיר הזה, אני מכיר את הספק החומרתי שלו (בתנאי שהוא יעבוד כמו שצריך ולא יישאר על הנייר) וחשוב מכך אני מכיר את הספק התוכנתי שלו (אנדרואיד ואבונטו) ולכן אני יכול לדמיין מה תהיה חווית המשתמש על המכשיר הזה. אגב, הדבר היחיד שחסר לי במשוואה הזאת זה המסך המיוחד שלו (שללא ספק הוא חלק מהותי מהמכשיר)...אבל הספק שלו אשר מבוסס על OS שמוכר לי מאוד, מספיק לטעמי לקבוע את רמת החוויה שניתן לקבל ממכשיר כזה ביחס לכל מכשיר אחר שהולך לצאות בקרוב (יש לפחות 10 מכשירים ממש מענינים על הקנה שיצאו עד סוף השנה בנוסף לאייפד המצליח)

אורי,
את ההשואה בין האייפד ל ADAM העלתי רק כדי שתהיה תמונה גדולה על שני המכשירים למי שפחות מכיר את הספק של האייפד. אני כחובב אנדרואיד חייב להגיד שלמעט המשקל העודף של ה ADAM לא מצאתי יתרון אחד לאייפון (מה לעשות שעדיין לא שכנעתם אותי שה App Store הוא טוב יותר מהמרקט של גוגל, שלא לדבר על התוכנות ללינוקס שניתן להתקין על ה Adam)....מחיר, מסך, סוללה (אחד היתרונות הגדולים שיש לאייפד), מעבד, GPU, מערכת הפעלה לטבלט (סורי, האייפון OS 4 לדעתי נמצא הרחק מאחורי האנדרואיד כמערכת למכשיר טבלט 10 אינצ'), יציאת HDMI, תמיכה ב 1080p, מצלמה, לא צריך להמשיך........חבר'ה הם בכלל לא קרובים אחד לשני (לאייפד אין אפילו תמיכה ב SD :roll:). אורי, עזוב אותך מההשוואה, תגידו אתם מה היתרונות לדעתכם שיש לאייפד אל מול המכשיר (על הנייר) הזה?

משה,
חוסר במולטיטסקינג זאת אחת הטעויות הגדולות שעשו אפל ואחד היתרונות הגדולים ביותר שיש לאנדרואיד על האייפון OS וזה נכון כשאנחנו מדברים על מכשירי סמרטפון 3.5 אינצ'. לראייה, אפל כבר הוציאה גירסת OS 4 שתומכמת בריבוי משימות (שקיים גם באייפד וגם בחלק מהאייפונים שלה)....אז ברור שטבלט בגודל 10 אינצ' לא רק צריך, אלא חייב יכולת של ריבוי משימות (ומשה ה ADAM הוא מחשב לכל דבר)....אז למה אני ממשיך לקשקש אם לאייפד כבר יש ריבוי משימות?! זה בגלל, שכרגיל, אפל החליטו לממש (לחשוף למפתחים) ריבוי משימות מדומה וסגור (אם זה לא סגור וקינייני זה לא אפל) שרחוק מאוד מהמימוש של זה באנדרואיד (ואפילו בסימביאן המיושן).....

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #10 

כל היתרונות שאתה מונה לאדם ובפרט יתרונות החומרה (מסך, זמן סוללה וכו׳) הם יתרונות על הנייר.
מבחינתי - כל עוד המוצר לא בשוק אין מה להשוות אותו למוצר קיים, האייפד או כל מוצר אחר.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #11 

אורי,
יפה, אז הנה עוד הבדל בינינו.
אני חושב שאין שום בעייה להשוות בין מוצרים בתנאי שאתה רושם את האמת עליהם ונותן לקורא להחליט עד כמה זה רלוונטי לו. גם מכשיר על הנייר שצריך להשתחרר עוד מספר חודשים לשוק הוא מכשיר שאפשר להשוות אותו היום לאייפד ויותר מכך לשאר המכשירים שחלקם הגדול גם עדיין נמצא על הנייר לפני השקה. הקורא יחליט כמה זה נראה לו אמיתי וכמה נראה לו שכדאי להמתין ולראות האם ההבטחות קוימו (ולא לרכוש בינתיים מכשיר אחר). זאת הסיבה שהרבה אנשים מחכים לדוגמה למכשיר ה Desire HD ולא רוכשים מכשיר אחר (החברה עדיין לא פירסמה באופן רשמי שקיים בכלל מכשיר כזה), זאת הסיבה שהרבה אנשים מחכים ל Xtreamer PRO שאפילו אחרי ההשקה הספק שלו נשאר על הנייר לזמן די ארוך וזאת בדיוק הסיבה למה אנשים מחכים ומתלהבים מה Boxee Box שגם הוא כרגע מכשיר שהספק והיכולות שלו הם על הנייר בלבד. אותו כנ"ל לטבלט החדש שהוצג בשרשור הזה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #12 

osherov כתב: משה,
בקשר לחוויה שלדעתך זה appliances לכל דבר, אתה דווקא טועה.....זה מחשב לכל דבר שנקרא טבלט שמכיל יכולות משופרות של קורא ספרים ולא להפך (האייפד לא מתיימר להיות מחשב). רוב הרכיבים בטבלט הזה נמצאים בשימוש מכשירים אחרים. לכן, למרות שפיזית לא פגשתי את המכשיר הזה, אני מכיר את הספק החומרתי שלו (בתנאי שהוא יעבוד כמו שצריך ולא יישאר על הנייר) וחשוב מכך אני מכיר את הספק התוכנתי שלו (אנדרואיד ואבונטו) ולכן אני יכול לדמיין מה תהיה חווית המשתמש על המכשיר הזה. אגב, הדבר היחיד שחסר לי במשוואה הזאת זה המסך המיוחד שלו (שללא ספק הוא חלק מהותי מהמכשיר)...אבל הספק שלו אשר מבוסס על OS שמוכר לי מאוד, מספיק לטעמי לקבוע את רמת החוויה שניתן לקבל ממכשיר כזה ביחס לכל מכשיר אחר שהולך לצאות בקרוב (יש לפחות 10 מכשירים ממש מענינים על הקנה שיצאו עד סוף השנה בנוסף לאייפד המצליח)
...
אז שנינו מסכימים שהאייפד לא מתיימר להיות מחשב אישי.
אתה טוען, שה Notion Ink זה כן מחשב אישי לכל דבר (לפי הספק אתה צודק).

אז נשאלת השאלה, אם מדובר במוצרים מקטגוריה שונה למה אתה בכלל מזכיר את זה בהקשר של אייפאד ומביא טבלה שמשווה בינהם? :roll:

אני דווקא לא חושב שאפשר להתייחס אליהם כמקטגוריה שונה ושדווקא כן אפשר להשוות בינהם.
המהות של המכשירים זה הform factor שלהם, והשאלה הרלוונטית מכל היא מה השימושים של המכשירים הללו.
לדעתי רוב האנשים לא ירכשו כזה בתור מחשב אישי כי למטרות של מחשב אישי, יש להם..... מחשב אישי. הם ירכשו את זה כמכשיר צריכת מדיה נייד למדי - בשביל לשכב במיטה או לקחת לרכבת. השאלה הנגזרת היא אם (או עד כמה) הם צריכים את מחברי הUSB, ריבוי משימות ושאר הgoodies של מחשב אישי.

אני מדגיש "רוב האנשים" , לא גיקים כמונו. אני התקנתי גם SSH על האייפאד, כדי להתחבר לעבודה במצב שכיבה :D
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #13 

משה,
מצחיק אתה :)
המכשיר על פי דברי מנכ"ל החברה מתיימר להיות לא רק טבלט אל גם מחשב וגם צרכן מדייה מלא
For us tablets are more than just a media consuming devices. They will rep-lace every individual object we see around, your computer, your table, everything.
...
-עכשיו המחיר של המכשיר הזה זול בערך ב 200$-300$ מהאייפד,
-המכשיר הזה, לטעמי על הנייר, מציג יכולות חומרתיות של קריאת ספרים ותכנים טובה יותר משל האייפד (Dual Mode שעם התאורה האחרוית והכינסה למוד שחור לבן במקום צבע)
-המכשיר הזה, על הנייר, מציג יכולות בסדר גודל אחר של גלישה לעומת האייפד (דפדפן כרום מלא, עם יכולות פלאש מלאות ותמיכה גם בפיירופקס)
-מערכת הפעלה לטבלטים של המכשיר הזה טובה לדעתי מזאת של האייפד (האנדרואיד אל מול האייפון OS וזה בלי שמדברים על לינוקס בכלל ועל הכרום OS)
-יכולת ניגון התכנים, על הנייר של המכשיר הזה, טובה מזאת של האייפד (1080p)
-מגוון הכניסות\היציאות של המכשיר הזה על הנייר טובות פי כמה מזה של האייפד (שאין לו כמעט יציאות)
-זמן הסוללה שלו על הנייר מחזיקה יותר
......
......
......
......
כל התכונות שתיארתי קשורות ליכולות טבלט של צרכן מדייה וקורא ספרים (אייפד) וגם שם הוא לטעמי מנצח את האייפד (על הנייר), גם שם במגרש הביתי של האייפד ולכן ברור שהם ברי השוואה (לכל מי שמעוניין במכשיר כמו אייפד כדאי לשקול כאופצייה גם את המכשיר הזה).....זה שאתה מקבל (תחשוב על זה כאילו בחינם) גם יכולות של מחשב מלא! גורמים לך לחשוב שהוא לא בר השוואה לאייפד?! על הנייר הוא עוקף אותו גם מימין, גם משמאל ולכן אפילו אם כל מה שאתה מחפש זה רק את יכולות האייפד (ומחשב לא מעניין אותך), גם שם, ה ADAM נראה לי, על הנייר, אפוצייה זולה וטובה (על הנייר) פי כמה!

*שלא תגידו שלא רשמתי מספיק פעמים את צמד המילים 'על הנייר' :wink:

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #14 

הוא מצחיק, לא אני :twisted:

לא יודע אם הוא בכלל האמין במה שהוא אמר וזה גם לא משנה. העובדות בשטח, מפי כל כל משתמש אייפאד הוא שזה מכשיר לצריכת מדיה (ומכשיר טוב למטרה).
כמעט כל האכזבות מהאייפאד באו מאנשים שחיפשו לראות איך זה מחליף את המחשב שלהם, וזה לא.

אין לי שום בעייה שמכשיר יספק לי גם על הדרך בחינם יכולות נוספות, בתנאי שזה לא בא על חשבון שום דבר מהחוויה. אדרבה, אני יהיה בין אלה שדווקא יוכלו להנות מהדברים הללו. אני לא רואה את התכונות הנוספות כמינוס.

הבעייה היא בעצם זה שאתה מתייחס לתכונות הללו, כפלוס רציני בהשוואה. אם יש תכונות שלא משתמשים בהן אז הן כאילו לא קיימות.
לא חסרים מכשירים עם 20 אלף תכונות שלא משתמשים בהן: מכונות כביסה עם 20 תוכניות, הVCR הזכורים לטוב שאף אחד לא ידע לתכנת, מצלמות P&S שמכל המודים שלהם משתמשים רק במוד אחד, וכו.

ומצד שני תמיד יש דאגה, שקיום התכונות הנוספות כן מוסיף סרבול מסוים בשימוש ולא בעודף אייקונים על המסך.

בוא אגיד לך איזה מכשיר יכול להכות את האייפאד.
מכשיר יותר זול, יותר קל ובלי הכבילה לאפל (גם בתוכנות וגם בסוללה).
אם ימצאו דרך למנוע את ההשפעה של נגיעות קלות ולא מכוונות במסך - זה גם יהיה פלוס רציני.
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #15 

משה,
עוד פעם תאורייה :roll:
יש לך את כל הספק של המכשיר רשום בשרשור, אתה מוכן להגיד לי את הפונקציות אשר אתה או אנשים אחרים לדעתך לא ישתמשו בטבלט-מחשב הזה? (אחרי שהוא כבר נחת אצלם בסלון). איזה תכונות במכונת הכביסה הטבלטית הזאת שראית כאן נראים לך מיותרים לחלק מהאנשים? (מעבד חזק, דפדן חזק, OS חזק, מצלמה איכותית, יציאת SD, יציאת HDMI, ניגון 1080p, מצב צפייה משולש לחיסכון בזמן סוללה, לצפייה בתכני מדייה ולצפייה בספרים...........)

אגב, שים לב גם שהמכשיר נמכר ב 3 תצורות (גם במחיר) על מנת שיתאים לאוכלוסיות שונות ...(למרות שדי ברור על איזה תצורה אני הייתי הולך)

אגב נוסף, לא הבנתי למי התכוונת שאמרת "הוא מצחיק לא אני"...מי זה הוא?

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #16 

הוא זה המנכ"ל שציטטת.

רשימה של דברים מיותרים לרוב (לא חלק כמו שביקשת) האנשים:
יציאת SD
יציאת HDMI
מצלמה
חיבורי USB
וכמובן multitasking

אל תתחיל להסביר לי למה כל תכונה למעלה טובה, אני יודע לבד.
ב"מיותר" הכוונה שהם (הרוב) פשוט לא ישתמשו בזה.
כמובן, אם הם קיימים בלי שום מחיר (חוויתי, כספי או בפשטות) אז הם לא מזיקים, אבל לא יותר מזה.
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #17 

שאלה קטנה,
ואם אין לך חיבור SD, USB למכשיר אז איך נניח תעביר אליו תמונות, קבצי PDF, מסמכי וורד, סרטים שאתה רוצה לנגן, שירים וכו?
הכל תוריד אליו דרך הענן?

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #18 

osherov כתב:שאלה קטנה,
ואם אין לך חיבור SD, USB למכשיר אז איך נניח תעביר אליו תמונות, קבצי PDF, מסמכי וורד, סרטים שאתה רוצה לנגן, שירים וכו?
הכל תוריד אליו דרך הענן?
...
אתה כנראה לא ראית איך אנשים משתמשים באייפאד לרוב - בפועל, לא בהדגמה.
מכשיר לצריכת מדיה זו הייתה הגזמה.
יותר נכון - זה דפדפן מורחב. (למה מורחב? כי אני לא מתכוון רק לדפדפן ווב אלא לדברים כמו אפליקצית המפות שעל האייפאד).

שירים: בפועל זה לא תחליף לנגן mp3.
סרטים: כנ"ל
קבצי PDF ווורד - מה רע בענן? לוקח שתי שניות.
תמונות - בדרך כלל בהחלט דרך הענן.

אבל עזוב, אני מחזיר לך את אחד משלושת הUSB-ים כדי שלא תגיד לי שמנעתי כל קשר לא-אלחוטי מהעולם :-)
משה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78860
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #19 

מכשיר מעניין אבל העולם מלא במכשירים עם פוטנציאל ענק. המבחן האמיתי יהיה כשהמוצר יצא.

הכי מעניין זה ה pixel qi

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #20 

למי שלא ראה עוד, אני הייתי הולך לכיוון של אנדרואיד :)
http://www.trustedreviews.com/laptops/n ... -Tablet/p1
המכשיר עתיד להיות מוכרז בתקופה הקרובה, מה שבטוח זה שהולך להיות חם :lol:
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”