NZBGet ב A-200 מוריד לאט!
עד כה השתמשתי במחשב בתוכנת NewsLeecher תחת שירותי NEWS של SUPERNEWS
הקו בבית הוא 15 מגה וכמעט ב99 אחוז מההורדות (ואני מוריד המון) קצב ההורדה הוא 1.7Mbs
כעת הגדרתי את הNZBGet בpopcorn וקצב ההורדה לא עולה על 500Kbs ... כלומר ממש שליש...
הגדרתי 30 CONNECTIONS ואיתחלתי את המכשיר, הגדרתי 60 CONNECTIONS למרות שיש לי רק 30 מSUPERNEWS
מה יכול להיות??
הקו בבית הוא 15 מגה וכמעט ב99 אחוז מההורדות (ואני מוריד המון) קצב ההורדה הוא 1.7Mbs
כעת הגדרתי את הNZBGet בpopcorn וקצב ההורדה לא עולה על 500Kbs ... כלומר ממש שליש...
הגדרתי 30 CONNECTIONS ואיתחלתי את המכשיר, הגדרתי 60 CONNECTIONS למרות שיש לי רק 30 מSUPERNEWS
מה יכול להיות??
- shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אני נתקלתי, במידה מסויימת.
יש לי חיבור 4MB. דרך הסטרימר אני מגיע לאותה מהירות כמו שאני מגיע דרך המחשב, בסביבות ה-480 קילו בייט.
יותר מזה לא עברתי למרות שהחיבור מסוגל ליותר, לא היה לי כוח להתקטנן על 30 קילו בייט עם הספקית.
שמתי לב שלפעמים ה-A200 מוריד לאט יותר ממה שהמחשב מסוגל, אבל כאמור, לא התעמקתי עם זה.
טיפ שאני יכול לתת לך - אל תעבור את ה-10-15 חיבורים על הסטרימר.
כל חיבור שאתה מוסיף ליוזנט מוסיף עוד פרוסס שרץ לך על המכשיר - והוא חונק ומאיט אותו. זה לא מחשב על, זאת מכונה פשוטה עם מעבד חלש.
טיפ נוסף - בחיים אל תגדיר יותר קונקשנים ממה שספק היוזנט שלך מאפשר לך. אתה רק חונק את המחשב, חונק את החיבור, ומציף את ספק היוזנט שלך. לא תקבל מזה אפילו קילו בייט יותר, אבל להאיט אותך זה בטוח יכול.
ניסית להוריד דרך המחשב ביוזנט ולראות מה המהירות?
אני ממליץ לך לחפש בפורום של networkedmediatank.com על אנשים שהיו להם את אותה בעיה, בטוח היו עוד. סה"כ בעיות מהירות ביוזנט זה דבר שקורה.
ואני שוב אומר, קודם תחפש ותקרע את התחת שלך בחיפושים, ורק אחרי שהתייאשת תחפש עוד קצת, ואם לא מצאת תפתח שרשור חדש בפורום המתאים ותראה אם הם מסוגלים לעזור לך.
יש לי חיבור 4MB. דרך הסטרימר אני מגיע לאותה מהירות כמו שאני מגיע דרך המחשב, בסביבות ה-480 קילו בייט.
יותר מזה לא עברתי למרות שהחיבור מסוגל ליותר, לא היה לי כוח להתקטנן על 30 קילו בייט עם הספקית.
שמתי לב שלפעמים ה-A200 מוריד לאט יותר ממה שהמחשב מסוגל, אבל כאמור, לא התעמקתי עם זה.
טיפ שאני יכול לתת לך - אל תעבור את ה-10-15 חיבורים על הסטרימר.
כל חיבור שאתה מוסיף ליוזנט מוסיף עוד פרוסס שרץ לך על המכשיר - והוא חונק ומאיט אותו. זה לא מחשב על, זאת מכונה פשוטה עם מעבד חלש.
טיפ נוסף - בחיים אל תגדיר יותר קונקשנים ממה שספק היוזנט שלך מאפשר לך. אתה רק חונק את המחשב, חונק את החיבור, ומציף את ספק היוזנט שלך. לא תקבל מזה אפילו קילו בייט יותר, אבל להאיט אותך זה בטוח יכול.
ניסית להוריד דרך המחשב ביוזנט ולראות מה המהירות?
אני ממליץ לך לחפש בפורום של networkedmediatank.com על אנשים שהיו להם את אותה בעיה, בטוח היו עוד. סה"כ בעיות מהירות ביוזנט זה דבר שקורה.
ואני שוב אומר, קודם תחפש ותקרע את התחת שלך בחיפושים, ורק אחרי שהתייאשת תחפש עוד קצת, ואם לא מצאת תפתח שרשור חדש בפורום המתאים ותראה אם הם מסוגלים לעזור לך.
- shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

אם אתה לא מבצע כיבוי מלא למכשיר (לחיצה של 5 שניות על כפתור הכיבוי) אז ה-A200 שלך נשאר דולק בכל מקרה.haim512 כתב:אני אישית מוריד למחשב דרך NEWBIN PRO לא ניראה לי שאני רוצה להשאיר את הA-200 דלוק שעות להורדות....
אני כבר מעדיף להוריד דרך הפופקורן ושכל הסרטים יחכו לי מוכנים מאשר להתעסק בעצמי עם הורדות והעברות, במיוחד כשהמכשיר דלוק כבר בכל מקרה.
זהו שאני כן עושה כיבוי מלא. אחרי הכל זה לא שאני רואה סרט כל שנייה.shlomki כתב:אם אתה לא מבצע כיבוי מלא למכשיר (לחיצה של 5 שניות על כפתור הכיבוי) אז ה-A200 שלך נשאר דולק בכל מקרה.haim512 כתב:אני אישית מוריד למחשב דרך NEWBIN PRO לא ניראה לי שאני רוצה להשאיר את הA-200 דלוק שעות להורדות....
אני כבר מעדיף להוריד דרך הפופקורן ושכל הסרטים יחכו לי מוכנים מאשר להתעסק בעצמי עם הורדות והעברות, במיוחד כשהמכשיר דלוק כבר בכל מקרה....
שמע, אצלי המערכת וכל המכשירים והמחשב באותו חדר (יעודי) אז לא נורא כל כך.
יש לי HD פנימי הורדתי מהמחשב ואני מעביר אל המכשיר לא תורה גדולה.
- shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

בכיף, אם זה נוח לך, איש איש וסטרימרו לוhaim512 כתב:זהו שאני כן עושה כיבוי מלא. אחרי הכל זה לא שאני רואה סרט כל שנייה.shlomki כתב:אם אתה לא מבצע כיבוי מלא למכשיר (לחיצה של 5 שניות על כפתור הכיבוי) אז ה-A200 שלך נשאר דולק בכל מקרה.haim512 כתב:אני אישית מוריד למחשב דרך NEWBIN PRO לא ניראה לי שאני רוצה להשאיר את הA-200 דלוק שעות להורדות....
אני כבר מעדיף להוריד דרך הפופקורן ושכל הסרטים יחכו לי מוכנים מאשר להתעסק בעצמי עם הורדות והעברות, במיוחד כשהמכשיר דלוק כבר בכל מקרה....
שמע, אצלי המערכת וכל המכשירים והמחשב באותו חדר (יעודי) אז לא נורא כל כך.
יש לי HD פנימי הורדתי מהמחשב ואני מעביר אל המכשיר לא תורה גדולה....