עזרה בבחירת סטריימיר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
matan147 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

שלום רב
ברצוני לקנות סטריימיר האם הסטריימיר משפר את איכות התמונה בסרטים?
עם זה עדיף מלחבר מחשב נייד לטלווזיה?
ואיזה דגם ממולץ בתקצב של 1500-2000
והאם זה באמת משתלם?
בנתאים אני מזרים סרטי בלו ריי דרך המחשב ולא כול כך מרוצה
תודה לעונים

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

הכל תלוי בחומרה שיש לך על המחשב, כמובן כשמדובר על מחשב נייד, בדרך כלל, מדובר על חומרה מוגבלת יותר.

יש מחשבי HTPC שייתנו לך תמורה מלאה, תמיכה מקיפה, ואף יכולות מתקדמות יותר מסטרימר, בטח כשמדובר על גלישה ועל תכנים מקוונים.

אני, באופו אישי, חושב שסטרימר הוא הפיתרון הטוב ביותר כאשר מעוניינים לצפות בתכנים על המסך, הוא פחות מסורבל, לא דורש התקנות רבות, התעסקות עם דריברים וכו'.

בתקציב שאתה מדבר עליו, בטח כשמדובר על תמיכה בתכני בלו-ריי ובהזרמה טובה, הפופקורן C200 הכי מתאים לך, אפשר לקחת גם את ה-DUNE בחשבון, אבל מדובר על מחיר יקר משמעותית.

בתקציב של כ-800 ש"ח, תוכל למצוא את האקסטרימרים, או את הפופקורן A200 (שייתן לך תמיכה חלקית בתפריטי בלו-ריי).

אם זה משתלם, אתה תחליט...

matan147 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

אוקי והפוקפורן C200
יתן לי תאיכות הכי טובה לתקציב שלי?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

אני מאוד מרוצה ממנו. הוא הסטרימר עם התמיכה הטובה ביותר בתכני בלו-ריי, הוא תומך בפורמטי האודיו החדשים, הוא מזרים טוב, יש לו מספר פתרונות JB, יש לו שלט RF, הוא מאוד גמיש, ניתן להתקין עליו גם כונן BD וגם דיסק קשיח, בנפרד או יחדיו, יש הרבה תוספים שניתן להתקיו עליו וכו'. ברמת המחיר שלו, אין סטרימר שמתקרב אליו ביכולות ובפיצ'רים.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #5 

קח רק בחשבון שצתטרך להפעיל אותו מחדש לעיתים קרובות, וזו לא פעולה מהירה במיוחד.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

nir11

יש לי גם מכשירים אחרים, ואני חייב להגיד לך שאתחול הוא לא פעולה מהירה באף אחד מהם...ההבדל הוא שיש כאלה שמבצעים אתחול בכל הפעלה, ויש כאלה (כמו הפופקורן) שניתן להשאיר אותם במצב סטנד-ביי מבלי לבצע אתחול כל פעם.

ללא כל קשר, מומלץ לבצע אתחול מלא מדי פעם, השאלה כמובן באילו תכנים אתה משתמש, מה מחובר אל המכשיר ועוד.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

האתחול בC200 אינו המלצה, אלה כורח המציאות - אחרי שהוא נתקע.
יש מכשירים אחרים, שבאמת מבצעים איתחול אמיתי, רק שכמובן שהוא יותר מהיר.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #8 

מתן, מבחינת איכות תמונה, ההבדל בין המזרימדיות מזעריים, בתכני HD כמובן. היתרון הגדול הוא שלא תצטרך כל הזמן לחבר את המחשב (אלא אם יש לך מחשב ייעודי), לנתק אותו, לשנות הגדרות במידת הצורך וכד'.

אם אתה רוצה לבדוק את הנוחות של מזרימדיות, ההבדלים בינהם ועוד - תסתכל בחתימה שלי. יש לנו קורס בדיוק בעוד מספר ימים ;).
שבוע טוב

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14362
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1221 פעמים

שליחה #9 

matan147

לך לקורס מזרימדיות. הוא יעשה לך המון "סדר בראש".
מומלץ מאוד. (Y)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46419
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #10 

רצוי לומר כי בעיות בהם ה C-200 לא מגיב בניגון Blu-ray Rips נובעות לרוב בשל Region לא נכון. ברוב המקרים הבעיה מסתדרת לאחר שינוי ה Region. לא תמיד קיימת בכותר עצמו הודעה של Region שגוי.

matan147,
1. מבחינת איכות תמונה, כל המזרימי מדיה זהים.
2. איך לבחור מזרימדיה?

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

ziv_r כתב:רצוי לומר כי בעיות בהם ה C-200 לא מגיב בניגון Blu-ray Rips נובעות לרוב בשל Region לא נכון. ברוב המקרים הבעיה מסתדרת לאחר שינוי ה Region. לא תמיד קיימת בכותר עצמו הודעה של Region שגוי.
[/url]
...

הדגש צריך לעניות דעתי להיות על המילה "רוב", וגם זה בערבון מוגבל, לפחות מההתנסות האישית שלי.

מתוך release note של גרסת בטא מתאריך 1 ביוני 2010, גרסא שעדיין לא יצאה כמובן לציבור:

"now able to playback some BD titles e.g. Pirate of Carribean, Avatar"

אלה הסרטים (בין השאר) בהם אני נתקל בבעיה החמורה הזו, ולפחות לפי פופקורן הבעיה היא באג.
ייתכן שבסרטים אחרים יש בעיות REGION לא נכון, כל הנסיונות שלי לפחות, לשנות REGION בסרטים (אחרים) לא פתרו את בעית התקיעה וחוסר האפשרות לנגן, ולכן המסקנה שלי היא שלגבי הסרטים האלה - הבעיה היא באג.

הבעיה חמורה יותר מכפי שאפשר לחשוב: מכיוון שניגון עם תפריטים מלאים לא נתמך, צריך לנגן כ SIMPLE BD, אבל במצב זה אין תמיכה בפורמאטי האודיו החדשים! (גם בעיה זו אמורה להבנתי להפתר בעדכון התוכנה הקרוב).

ייתכן שניגון על ידי בחירה במצב FILE BROWSING ואז בחירת ה M2TS המתאים מאפשר ניגון פורמאטי אודיו חדשים, לא ניסיתי, אבל גם זה לא פתרון מלא, כי לא תמיד כל הסרט נמצא על קובץ אחד.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”