שאלה בנוגע תאימות B&W 686 למערכת קיימת
אהלן חברים,
הציוד שלי כרגע הוא:
קדמיים B&W DM303
סנטר B&W DM303
אחוריים JBL SCS260 מסט
סאב Polk Audio PSW110
רסיבר Denon 1910
אני מעוניין לשדרג את הרמקולים האחוריים שלי ל-B&W 686 כי הצלחתי להשיג אותם במחיר ממש טוב .
1. איך השילוב של הרסיבר עם הרמקול הנ"ל?
2. עדיף להשתמש בהם בתור קדמיים עם הסנטר הנוכחי ולהעביר את DM303 שישמשו בתור אחוריים?
3. ההבדל בין ה B&W 686 לבין B&W 685 משמעותי ?
חשוב להזכיר שאין לי כל אפשרות לשמוע אותם ובגלל זה אני מתייעץ איתכם פה מה שבטוח שהם יותר טובים ממה שיש לי כרגע.
תודה רבה !
הציוד שלי כרגע הוא:
קדמיים B&W DM303
סנטר B&W DM303
אחוריים JBL SCS260 מסט
סאב Polk Audio PSW110
רסיבר Denon 1910
אני מעוניין לשדרג את הרמקולים האחוריים שלי ל-B&W 686 כי הצלחתי להשיג אותם במחיר ממש טוב .
2. עדיף להשתמש בהם בתור קדמיים עם הסנטר הנוכחי ולהעביר את DM303 שישמשו בתור אחוריים?
חשוב להזכיר שאין לי כל אפשרות לשמוע אותם ובגלל זה אני מתייעץ איתכם פה מה שבטוח שהם יותר טובים ממה שיש לי כרגע.
תודה רבה !
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
BuzhishBuzhish כתב:אהלן חברים,
הציוד שלי כרגע הוא:
קדמיים B&W DM303
סנטר B&W DM303
אחוריים JBL SCS260 מסט
סאב Polk Audio PSW110
רסיבר Denon 1910
תודה רבה !...
לדעתי הדנון 1910 אין לא יכולת דחיפה מספיק חזקה בכדי לדחוף את ה B&W 686
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
בתור אחוריים יתכן והדנון יספיק עבורם. מדובר ברמקול לא נציל בכלל (84DB) מה שאומר צריך מגבר עם ביצים על מנת לדחוף אותם ולהפיק מהם את המיטב (ביצים הכוונה לאספקת זרם מספקת ולא לוואטים מרובים).Buzhish כתב:אהלן חברים,
הציוד שלי כרגע הוא:
קדמיים B&W DM303
סנטר B&W DM303
אחוריים JBL SCS260 מסט
סאב Polk Audio PSW110
רסיבר Denon 1910
תודה רבה !...
לאור האמור לדעתי הדנון לא יספיק עבורם בשימוש כרמקולים קידמיים.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
Buzhish
1) כל עוד ה-686 יוגדרו אצלך כ-"SMALL" המגבר שלך ידחוף אותם ללא כל בעיה, בטח כשמדובר באחוריים.
2) כן, בטח שעדיף, הם טובים הרבה יותר מהקדמיים שלך. רק זכור שכל עוד שאתה עובד עם הרסיבר הנ"ל להמשיך להגדיר אותם על "SMALL" גם שהם יתפקדו כקדמיים. יש לך סאב חמוד שיעשה את העבודה עד שיהיה לך רסיבר טוב יותר.
3) ההבדל גדול מאוד, בטח אם בכוונתך להשתמש בהם כקדמיים. אז יהיה לך הרבה יותר נפח, גודל ונוכחות בסאונד.
1) כל עוד ה-686 יוגדרו אצלך כ-"SMALL" המגבר שלך ידחוף אותם ללא כל בעיה, בטח כשמדובר באחוריים.
2) כן, בטח שעדיף, הם טובים הרבה יותר מהקדמיים שלך. רק זכור שכל עוד שאתה עובד עם הרסיבר הנ"ל להמשיך להגדיר אותם על "SMALL" גם שהם יתפקדו כקדמיים. יש לך סאב חמוד שיעשה את העבודה עד שיהיה לך רסיבר טוב יותר.
3) ההבדל גדול מאוד, בטח אם בכוונתך להשתמש בהם כקדמיים. אז יהיה לך הרבה יותר נפח, גודל ונוכחות בסאונד.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
אם ההבדל גדול בין ה 686 לבין ה-685 אז לפי מה שאמרו הרסיבר שלי לא ידחוף את ה 685 כמו שצריך במידה ואני ארצה להשמתש בהם כקדמיים ?danlior כתב:Buzhish
3) ההבדל גדול מאוד, בטח אם בכוונתך להשתמש בהם כקדמיים. אז יהיה לך הרבה יותר נפח, גודל ונוכחות בסאונד....
- danlior
- חבר מכור קשה

ידחוף כל עוד תגדיר אותם כ-"SMALL", גם אם ישמשו כקדמיים - במצב זה כל מה שמתחת ל-80HZ יעבור לסאב ולמגבר יהיה הרבה, הרבה יותר קל.
עדיין לא תמקסם אותם אבל הם בכל זאת ישמעו טוב הרבה יותר מהרמקולים הקיימים שלך
עדיין לא תמקסם אותם אבל הם בכל זאת ישמעו טוב הרבה יותר מהרמקולים הקיימים שלך
- danlior
- חבר מכור קשה

ממש לא, הרמקולים הכי איכותיים במערכת צריכים לשמש כקדמייםBuzhish כתב:תודה, אז אולי עדיף להשאיר את ה DM303 בתור קדמיים כי הסנטר מאותו סדרה ואת ה686 לשים אחורה?...