מבקש חוות דעת על LCD של פיליפס 42PFL5405H

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
asi792 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אשמח לחוות דעת מקיפה כי אני חושב לרכוש אותה ורציתי לדעת מה אתם אומרים ..
מה היכולות של ה USB למשל חשוב לי מאוד אם אפשר לחבר מערכת הפעלה NTFC ... ולראות סרטי 1080P.
איך הצפיה ב 100 HZ

בקיצור איך היא ??

בתודה מראש לעוזרים

אסי...

roy_daklon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

קניתי אותה לפני שלושה שבועות בערך, אחד המסכים היותר טובים שנתקלתי בהם..
מנגנון ה-100HZ ממש מדהים גם בשידורי SD רואים החלקת תמונה באופן מקצועי ביותר, התמונה עשירה מאוד בפרטים וחדה, ממרחק צפייה של 3 מטר פתאום ערוץ 10 נראה קרוב מאוד לאיכות HD.
בתכני HD אין הרבה מה להוסיף, מספיק לראות את הסרט אווטאר ב-1080P דרך ה-USB שכמובן קורא קבצי MKV באיכות 1080P ולהתמוגג מהאיכות... החיסרון הוא שדרך ה-USB אין סינכרון לאודיו של הסרט, בגלל שיטת קידוד של DTS HD, כמו-כן היא לא קוראת כתוביות בעברית אלא רק מובנות.
מעבר לכך, אני רכשתי אותה ב-5200 ש"ח כולל תלייה על הקיר דרך שקם אלקטריק וזאת אחת הקניות הטובות ביותר שלי!
ממליץ בחום!!!! לא תצטער

asi792 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

roy_daklon כתב:קניתי אותה לפני שלושה שבועות בערך, אחד המסכים היותר טובים שנתקלתי בהם..
מנגנון ה-100HZ ממש מדהים גם בשידורי SD רואים החלקת תמונה באופן מקצועי ביותר, התמונה עשירה מאוד בפרטים וחדה, ממרחק צפייה של 3 מטר פתאום ערוץ 10 נראה קרוב מאוד לאיכות HD.
בתכני HD אין הרבה מה להוסיף, מספיק לראות את הסרט אווטאר ב-1080P דרך ה-USB שכמובן קורא קבצי MKV באיכות 1080P ולהתמוגג מהאיכות... החיסרון הוא שדרך ה-USB אין סינכרון לאודיו של הסרט, בגלל שיטת קידוד של DTS HD, כמו-כן היא לא קוראת כתוביות בעברית אלא רק מובנות.
מעבר לכך, אני רכשתי אותה ב-5200 ש"ח כולל תלייה על הקיר דרך שקם אלקטריק וזאת אחת הקניות הטובות ביותר שלי!
ממליץ בחום!!!! לא תצטער
...
תודה רבה על החוות דעת עזרתי לי מאוד. נראה לי שאני שאמע בקולך וירכוש אותה .
יש לי רק עוד כמה שאלות קטנות לגבי החיבור USB.
בקשר לסאונד הרי רוב סרטי HD מקודדים ל DTS אז איך מה אתה עושה איך אתה ממיר אותם??.
וניתן לחבר דיסק קשיח חיצוני? שעובד על מערכת הפעלה NTFS כי DOK עובד על FAT32
שלא ניתן להעביר קבצים גדולים מ 4 ג'יגה...

תודה מראש

אסי....

PhobiA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165
נתן תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

asi792 כתב:
roy_daklon כתב:קניתי אותה לפני שלושה שבועות בערך, אחד המסכים היותר טובים שנתקלתי בהם..
ממליץ בחום!!!! לא תצטער
...
בקשר לסאונד הרי רוב סרטי HD מקודדים ל DTS אז איך מה אתה עושה איך אתה ממיר אותם??.

תודה מראש

אסי....
...
כן אפשר לחבר HD חיצוני, ולגביי USB תמיד אפשר לפרמט את הUSB ולעשות שזה יהיה על NTFS ואז תוכל להעביר קבצים גדולים ושיקרא ממנו

מצטרף לשאלה על הסאונד, מה עושים, ואיך אפשר לראות סרטים בלי תרגום - מי שחייב תרגום?

asi792 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

PhobiA כתב:
asi792 כתב:
ממליץ בחום!!!! לא תצטער
...

תודה מראש

אסי....
...
כן אפשר לחבר HD חיצוני, ולגביי USB תמיד אפשר לפרמט את הUSB ולעשות שזה יהיה על NTFS ואז תוכל להעביר קבצים גדולים ושיקרא ממנו

מצטרף לשאלה על הסאונד, מה עושים, ואיך אפשר לראות סרטים בלי תרגום - מי שחייב תרגום?
...
יש תוכנה בשם mkvtoolnix שמדביקה תתרגום על גבי סרט HD (סיומת MKV) תנסה אותה תגיד אם הצלחתה...

WellSee
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133

שליחה #6 

אני קניתי את "האחות הקטנה" 37 אינץ' ואני רוצה להסב תשומת ליבך לפרט שאולי מעניין 0.001 אחוז מהרוכשים:
כל מצבי פורמט התמונה שניתן לבחור מבוססים על מתיחת תמונה. כמעט לעולם לא תוכל לבחור מצב שבו תקבל תמונה בפורמט המקורי ששודר.
כוונתי בעיקר לפורמט שעדיין רוב התחנות משדרות 4:3. מצב זה ניתן לראות כאשר בוחרים ב "auto zoom" אבל גם אז כאשר מופיעים פסים שחורים למעלה ולמטה אז מעבד התמונה מותח את התמונה כך שהיא תגיע לקצוות. במצב זה גם תמונה רחבה מזוהה ע"י המעבד בגלל הפסים השחורים.
לדאבוני לא ראיתי שיש העברה אוטומאטית בין 4:3 ו 16:9 באמצעות כבל scart לממיר "הוט".
בעיקרון, כפי שציינתי רוב מוחלט של האנושות לא מתעניינים בעיוות התמונה ומעוניינים "למלא את כל המסך בתמונה" כי שילמו על טלויזיה רחבה. בדרך כלל גם אנשים לא מבינים שלא ניתן להכניס 4:3 ל 16:9 מבלי ליצור עיוות כלשהו בתמונה.
אז זה רק לידיעתך כי בטלויזיה טושיבה שיש לי אני "בעל הביית" על הפורמט ושום מעבד תמונה לא מחליט בשבילי מה טוב לי ומה לא. חצופים הפיליפס האלו.

asi792 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

WellSee כתב:אני קניתי את "האחות הקטנה" 37 אינץ' ואני רוצה להסב תשומת ליבך לפרט שאולי מעניין 0.001 אחוז מהרוכשים:
כל מצבי פורמט התמונה שניתן לבחור מבוססים על מתיחת תמונה. כמעט לעולם לא תוכל לבחור מצב שבו תקבל תמונה בפורמט המקורי ששודר.
כוונתי בעיקר לפורמט שעדיין רוב התחנות משדרות 4:3. מצב זה ניתן לראות כאשר בוחרים ב "auto zoom" אבל גם אז כאשר מופיעים פסים שחורים למעלה ולמטה אז מעבד התמונה מותח את התמונה כך שהיא תגיע לקצוות. במצב זה גם תמונה רחבה מזוהה ע"י המעבד בגלל הפסים השחורים.
לדאבוני לא ראיתי שיש העברה אוטומאטית בין 4:3 ו 16:9 באמצעות כבל scart לממיר "הוט".
בעיקרון, כפי שציינתי רוב מוחלט של האנושות לא מתעניינים בעיוות התמונה ומעוניינים "למלא את כל המסך בתמונה" כי שילמו על טלויזיה רחבה. בדרך כלל גם אנשים לא מבינים שלא ניתן להכניס 4:3 ל 16:9 מבלי ליצור עיוות כלשהו בתמונה.
אז זה רק לידיעתך כי בטלויזיה טושיבה שיש לי אני "בעל הביית" על הפורמט ושום מעבד תמונה לא מחליט בשבילי מה טוב לי ומה לא. חצופים הפיליפס האלו.[/quote

סבבה תודה רבה על המידע
אז מה אתה אומר שורה תחתונה לקנות או לא ..?
...

m3csl
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 901
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #8 

בתכני HD אין הרבה מה להוסיף, מספיק לראות את הסרט אווטאר ב-1080P דרך ה-USB שכמובן קורא קבצי MKV באיכות 1080P ולהתמוגג מהאיכות... החיסרון הוא שדרך ה-USB אין סינכרון לאודיו של הסרט
...
חחח .. אז בעצם אי אפשר לראות סרטים ב FHD דרך USB... איך אפשר לצפות בסרט בלי סאונד מסונכרן ?
It's Five O'Clock Somewhere

asi792 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

m3csl כתב:
בתכני HD אין הרבה מה להוסיף, מספיק לראות את הסרט אווטאר ב-1080P דרך ה-USB שכמובן קורא קבצי MKV באיכות 1080P ולהתמוגג מהאיכות... החיסרון הוא שדרך ה-USB אין סינכרון לאודיו של הסרט
...
חחח .. אז בעצם אי אפשר לראות סרטים ב FHD דרך USB... איך אפשר לצפות בסרט בלי סאונד מסונכרן ?
...
הכוונה שהיא לא תומכת ב DTS שזה ברוב המקרים הסאונד בקבצי MKV
צריך להמיר ל AC3.

m3csl
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 901
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #10 

בקיצור זה לא שווה .. עדיף לחבר את המחשב או סטרימר במקום להתעסק שעות על כל קובץ לפני שאפשר יהיה לצפות בסרט
It's Five O'Clock Somewhere

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”