ואם הוא היה מבריא מה היית אומר?פתאום היית הופך למאמין??לא נראה לי...
השרשור הזה סתם מיותר לדעתי...
כמו שרשמת ככה להפך יכול לבוא בחור דתי ולומר לך תסתובב קצת בבתי חולים ותראה כל יום מאות ניסים .{אם לא אלפים}
נו וזה אומר משהו...?
איש באמונתו יחיה
בלי קשר עם יש שם מישהו למעלה או אין, בכל מקרה הוא בחופשה במילניום האחרון ואי אפשר להשיג אותו, הודעות משאירים לו עד היום והוא לא עונה
המקרה הזה לא יוצא דופן
ofir-harlev כתב:ואם הוא היה מבריא מה היית אומר?פתאום היית הופך למאמין??לא נראה לי...
כמו שרשמת ככה להפך יכול לבוא בחור דתי ולומר לך תסתובב קצת בבתי חולים ותראה כל יום מאות ניסים .{אם לא אלפים}
נו וזה אומר משהו...?
...
לא אכפת מה דתי או אבא של הדתיים אומר-אני אומר את מה שאמרתי ומביא מקרים מוכחים
מה זה אומר שהבוס הגדול לא מצליח להוציל את כולם??????או יש לו סיבות סודיות?? הלו!!!!
ילדיעפים כתב:
...
לא הבנתי מה הטענה שלך.
איזה מקרים מוכחים אתה מביא? מה הם מוכיחים ?
אתה יכול להיות אדם מאמין ואתה יכול להיות אדם לא מאמין ושום דבר שתביא בעד או נגד לא יכול להוות הוכחה לצד זה או אחר.
הוא שנאמר (שוב) - אדם באמונתו יחיה. גם חוסר אמונה מוחלט כלול במינוח "באמונתו".
ofir-harlev כתב:ואם הוא היה מבריא מה היית אומר?פתאום היית הופך למאמין??לא נראה לי...
נו וזה אומר משהו...?
...
מה זה אומר שהבוס הגדול לא מצליח להוציל את כולם??????או יש לו סיבות סודיות?? הלו!!!!
ילדים!!!!
...
ילדיעפים,
אני הגעתי למסקנה מהפוסט הזה שלך וגם אחרים שאתה כנראה דווקא מאמין באלוהים.
לכעוס על אלוהים יכול רק מי שמאמין שהוא קיים.
אני כועס על בני האדם שאחראים לרשלנות שגרמה לתאונה.
משה,
לא הבנת אותו......הוא כועס ומגחך על אנשים שכן מאמינים באלוהים ולכן האמירות הציניות שלו לגבי העניין הזה.......הם מכוונות כשאלות פתוחות לאנשים ולא לשוכן במרומים....אני חושב שלמרות שהוא לא התכוון לכך, עדיין יש איזה חוסר טאקט בתגובה שלו שנוגעת לטרגדיה טרייה וכואבת מידי שלבטח כל אחד מאיתנו מזדהה ונחרד ממנה, גם בגלל שזה יכול היה להתרחש לכל אחד ואחת מאיתנו......פשוט קורע הלב לשמוע על המוות הזה
לעיפים יש היסטוריה עם אלוהים - ואין לשפוט אדם בשעת צערו , אפילו אם השעה נמשכת שנים ולא עוברת . אז אל תעבירו ביקורת ואל תנסו להבין מאיפה זה בא . גם אם לכם יש היסטוריה לא נעימה ביחסים עם אלוהים .
לדעתי ילדעיפים - אתה והצאצאים שלך הם ההוכחה שיש אלוהים - למרות ההיסטוריה של משפחתך , לא למרות - בגלל . בגלל ההיסטוריה שלכם - הצאצאים שלך - עצם קיומם - מוכיח שיש אולוהים . מי בכלל סיפר לך שאלוהים אמור לשמור עלינו? אנחנו וצהל שומרים עלינו . אלוהים עששה הרבה - עשה את העולם ואת הכל , עכשיו לא מגיע לו לשבת רגל על רגל ומידי פעם לזרוק עצם (נס) ? ואז אנחנו אומרים "יש אלוהים" .
קיצור - הכוונה שלי היא שאלוהים זה כמו הפניקס . אתה צריך לקרוא את האותיות הקטנות .
אם יקרה לי משהו - אז אין אלוהים .