קיבלתי אותה הבוקר!! בשעה טובה...
TOSHIBA 46XV733... מדהימה!
תמונות בהמשך..
בעיה אחת שצצה לי היא בכל הקשור לחיבור המחשב למסך החדש.
לצערי כרטיס המסך שלי יחסית ישן (GFORCE 7300LE). כך שהרזולוציה המקסימלית שלי היא 1280-1024.
ההגדרה שלי בכרטיס בחיבור למסך החדש הוא מצב "שכפול מדוייק".
אולם במצב כזה התמונה במסך החדש היא צרה ולא 16:9 (מן הסתם).
הדבר המוזר הוא שכאשר אני מקרין סרט בפורמט 1080P יש תמונה והיא מתפרסת מיד על כל המסך, אולם בפורמט 780P ומטה לא רואים כמעט כלום ויש תמונה לא ברורה עם הפרעות ופסים ירוקים. בקיצור - התמונה מרצדת.
הורדתי את תכנת POWERSTRIP אבל לא ממש הצלחתי להבין איפה אני יכול "למתוח" את התמונה..
נ.ב - החיבור למסך מהמחשב הוא DVI-HDMI.
למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה וכיצד אני אוכל לראות תמונה חלקה ונקיה ברזולוציה רחבה???
תמונות בהמשך..
בעיה אחת שצצה לי היא בכל הקשור לחיבור המחשב למסך החדש.
לצערי כרטיס המסך שלי יחסית ישן (GFORCE 7300LE). כך שהרזולוציה המקסימלית שלי היא 1280-1024.
ההגדרה שלי בכרטיס בחיבור למסך החדש הוא מצב "שכפול מדוייק".
אולם במצב כזה התמונה במסך החדש היא צרה ולא 16:9 (מן הסתם).
הדבר המוזר הוא שכאשר אני מקרין סרט בפורמט 1080P יש תמונה והיא מתפרסת מיד על כל המסך, אולם בפורמט 780P ומטה לא רואים כמעט כלום ויש תמונה לא ברורה עם הפרעות ופסים ירוקים. בקיצור - התמונה מרצדת.
הורדתי את תכנת POWERSTRIP אבל לא ממש הצלחתי להבין איפה אני יכול "למתוח" את התמונה..
נ.ב - החיבור למסך מהמחשב הוא DVI-HDMI.
למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה וכיצד אני אוכל לראות תמונה חלקה ונקיה ברזולוציה רחבה???
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
חבר בגל שאתה משתמש בשיכפול אתה לא יכול להגיע ל רזולוציה של 1920.
או שתשתמש במסך אחד, או במצב "מורחב"
זה לא קשור לכרטיס מסך שלך, זה קשור למצב שיכפול.
זה לא קשור לכרטיס מסך שלך, זה קשור למצב שיכפול.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
תודה למברכים!mp3lll כתב:חבר בגל שאתה משתמש בשיכפול אתה לא יכול להגיע ל רזולוציה של 1920.
זה לא קשור לכרטיס מסך שלך, זה קשור למצב שיכפול....
מה ההבדל בין שני המצבים? מצב מורחב מגדיל לי בעצם את סביבת העבודה. מה זה המצב הראשון שתיארת?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אתה מחבר 2 מסכים ברזולוציה שונה, תחשוב בהגיון, אתה לא יכול לחבר 2 מסכים שונים ברזולוציה שונה במצב שיכפול.shultze כתב:תודה למברכים!mp3lll כתב:חבר בגל שאתה משתמש בשיכפול אתה לא יכול להגיע ל רזולוציה של 1920.
מה ההבדל בין שני המצבים? מצב מורחב מגדיל לי בעצם את סביבת העבודה. מה זה המצב הראשון שתיארת?...
אוקי הבנתי, אני אנסה לשנות למצב DUAL VIEW TU EXTENDED..mp3lll כתב:אתה מחבר 2 מסכים ברזולוציה שונה, תחשוב בהגיון, אתה לא יכול לחבר 2 מסכים שונים ברזולוציה שונה במצב שיכפול.shultze כתב:תודה למברכים!mp3lll כתב:חבר בגל שאתה משתמש בשיכפול אתה לא יכול להגיע ל רזולוציה של 1920.
מה ההבדל בין שני המצבים? מצב מורחב מגדיל לי בעצם את סביבת העבודה. מה זה המצב הראשון שתיארת?......
ומה לגבי הבעיה השניה? מדוע המסך מרצד לי בכל ניגון של סרט מהמחשב למעט סרט ב- 1080P?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עדכון: מקור הבעיה קצת יותר ברור כרגע, ומקורו ככל הנראה בקצב הרענון של המסך החדש במצב DUAL-VIEW.
מצרף תמונה להבהרת הבעיה:
בתמונה רואים את מה שאני מקבל בכל פעם שאני מעלה את קצב הרענון מעל 25HZ.
ב-30HZ אני לא מקבל בכלל תמונה, וב-50, ו-60 זאת התמונה המתקבלת. אין אופציה ליותר.
ב-25HZ אני מצליח לנגן סרטים (1080, 780) אבל באיכות לא משהו,,עם מעט קפיצות.
למישהו יש מושג "מאיפה לתקוף את הבעיה"??

מצרף תמונה להבהרת הבעיה:
בתמונה רואים את מה שאני מקבל בכל פעם שאני מעלה את קצב הרענון מעל 25HZ.
ב-30HZ אני לא מקבל בכלל תמונה, וב-50, ו-60 זאת התמונה המתקבלת. אין אופציה ליותר.
ב-25HZ אני מצליח לנגן סרטים (1080, 780) אבל באיכות לא משהו,,עם מעט קפיצות.
למישהו יש מושג "מאיפה לתקוף את הבעיה"??
זאת התוצאה אחרי גם אחרי ההתקנה של הדריבר המעודכן.mp3lll כתב:לרוב מחשבים מוצאים 60 שזה הסטנדרט.
תתקין דרייבר אחרון של כרטיס מסך.
ותחבר רק את המסך שלך אל TV.
אולי כבל דפוק....
לגבי הכבל - אם הוא היה דפוק לא הייתי רואה בכלל לא? כי ב-25HZ אני כן רואה.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
לא אמורה להיות לך בעיה לשלוח 1920X1080 בהנחה שאתה מחובר מכרטיס המסך ישירות ב DVI>HDMI והטושיבה הוא הצג הראשי . יש מקרים של חוסר תאימות בין מסך לצ'יפ של אותו כרטיס מסך ספציפי אבל בגדול לא אמורה להיות בעיה במקרה שלך .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
מה שאתה אומר הוא הגיוני...ובכל זאת - איך אתה מסביר את התוצאה בתמונה??Analizer כתב:לא אמורה להיות לך בעיה לשלוח 1920X1080 בהנחה שאתה מחובר מכרטיס המסך ישירות ב DVI>HDMI והטושיבה הוא הצג הראשי . יש מקרים של חוסר תאימות בין מסך לצ'יפ של אותו כרטיס מסך ספציפי אבל בגדול לא אמורה להיות בעיה במקרה שלך ....
כדי לשלול שהבעיה היא בכרטיס המסך תעשה את הדבר הבא-
בלוח הבקרה של Nvidia לך לmanage custom resolutions.
new resolution
horizonal = 1920, vertical = 1080, refresh rate = 60, bit = 32, ואז תלחץ על advanced ובtiming standard תבחר auto. בכל השאר אל תגע. תלחץ על test ותראה מה קורה...
new resolution
horizonal = 1920, vertical = 1080, refresh rate = 60, bit = 32, ואז תלחץ על advanced ובtiming standard תבחר auto. בכל השאר אל תגע. תלחץ על test ותראה מה קורה...
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
ע"פ התמונה זה נראה כאילו שהחיבור הוא לכניסת VGA והרזולוציה היא 1920X1080 ואתה טוען בוודאות שאתה מחובר DVI ל HDMI . הייתי מנסה כמה גירסאות דרייבר שונות אפילו ישנות יותר כדי להגיע לתאימות מלאה .מה שאתה אומר הוא הגיוני...ובכל זאת - איך אתה מסביר את התוצאה בתמונה??...
יש לי כרטיס מדגם 7600GS שגם איתו התעסקתי לא מעט כדי להגיע למצב אופטימלי ולשלוח Native למסך .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
התפריט שלי של NVIDIA הוא בעברית. בכל מקרה - תחת הפונקציה של מצב תזמון (TIMING STANDARD) אין לי מצב אוטומטי. ברירת המחדל היא: "ערכים מותאמים אישית", ובנוסף יש רשימה ארוכה של ערכים (למשל - 24/PSF - 1920 - 1080 @ 47.95 - I)Roi232 כתב:כדי לשלול שהבעיה היא בכרטיס המסך תעשה את הדבר הבא-
new resolution
horizonal = 1920, vertical = 1080, refresh rate = 60, bit = 32, ואז תלחץ על advanced ובtiming standard תבחר auto. בכל השאר אל תגע. תלחץ על test ותראה מה קורה......