עברית בג'יבריש ב- MC7 ועוד...

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
dgeffen פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
עברתי לא מזמן מויסטה ל- 7 Ultimate. אני משתמש ב- MC7.
מאיזו שהיא סיבה חלק מאלבומי המוזיקה שלי (והשירים בתוכם) שהיו בעברית ה-MC7 מציד בגיבריש.
מיותר לציין שבויסטה תייגתי לא מעט והפונטים/עברית עבדה כשורה. המוזר הוא שרב האלבומים הישראלים הוא מציג טוב ורק כשליש הוא מגברש. משהוא נתקל בתופעה ויש לו עצה? (לפני שאני מעביר הכל לאנגלית וזהו :-().

שאלה נוספת... אני השארתי את הגדרת ה-7 בארה"ב. כאשר ערכתי את הערוצים ושני הטיונרים (150 והדונגל לעיל) גיליתי כי יש מספר תחנות internet tv של ארה"ב שכבר מוגדרות. כמובן שאני לא מצליח לצפות. (חסימה למששתשמשים מחוץ לארה"ב?) מישהוא הצליח להשתמש בתחנות אלה ויש לו עצה כאן?

חוץ מזה אנצל את השרשור לעוד כמה עניינים ותודות:
1. אני משתשמש לא מעט בפורום כקורא ומגיע פה תודה להרבה אנשים. עזרתם הרבה גם אם לא הגבתי על מדריך זה או אחר.
2. המליץ פה מישהוא על דונגל של עידן + מאתר dealextrime. רכשתי. (18$). עובד מצויין עם ה- 7. (מתגורר בת"א למי שמעוניין לשאול לגבי קליטה) אפילו את המדריך הוא מוריד. די משעשע שהמדירך של הערוץ האנלגי של ה-7 שונה במעט מהמדריך שהעידן + מוריד.
3. לאחר האכזבה מהויסטה שרכשתי במחיר מלא התבעסתי מאוד לשלם שוב למיקרוסופט מחיר כה יקר על שידרוג ל-7 ממוצר הנוראי שרכשתי לפני. אולי אני לא מגלה פה את אמריקה ובכל זאת...רכשתי את ה- 7 חוקי למהדרין ב- 60 ש"ח דרך "חותם" (חפשו באנטרנט). הם מספקים מוצרי מיקרוסופט למורים ומורים לשעבר במחירים "מצחיקים". בקיצר, אם משהוא רוצה לרכוש 7 חוקי ב- 60 ש"ח, שיחפש לאמץ מורה :-)
4. מקלדת ל-MC. התקלקלה לי המקלדת עם העכבר המובנה. היה פה שרשור שהמליץ על xgene. אמממה...מקלדת יקרה. מצאתי מקדלת באיביי. נראית בול אותו דבר (אותו עיצוב וכפתורים) ב- 36 דולר כולל משלוח (חצי מחיר). היא עם שם אחר. כשתגיע אלי אשמח לפרט אם היא שווה כמו ה- xgene אם מישהוא יתעניין.
סופש נעים לכולם ואשמח לעזרה לגבי שתי השאלות הראשונות (בעיקר הראשונה)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”