צפיה במצלמה שמחוברת לרשת ביתית דרך סטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
aharon2312 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

האם ניתן??? ברצוני להתקין מצלמה בחיבור ישיר לרשת הביתית ע"מ שאוכל לצפות בתינוק כשישן במיטתו.. השאלה היא האם הסטרימר שמחובר אף הוא לרשת יכול לנגן לי את המצלמה ע"ג מסך הטלויזיה.

aharon2312 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

מישהו יודע אולי???

שליחה #2 

האם זה אפשרי??

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

aharon2312, אם לא עונים זה סימן שלא יודעים או שאין מישהו זמין לענות כרגע. מה גם שזו לא שאלה נפוצה.
האם יש לך אפשרות להגדיר יעד למצלמה ? כלומר לאן לשדר ? איזה סטרימר יש לך ?
אני מאמין שעם HTPC יהיה לך קל יותר מאשר עם סטרימר ייעודי.
Vocare Ad Regnum

aharon2312 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

מצלמה עם ip משלה.. מחוברת לרשת ובעיקרון ניתן להיכנס אליה מכל מקום דרך האינטרנט. ואין לי עדיין סטרימר אני בשלב הגישושים אחרי מה שיתאים לי. לכן אני שואל שאלות ומגדיר לעצמי איך אני רוצה שהסטרימר ישרת אותי אם בכלל. תודה רבה וסליחה על ההקפצה.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #5 

aharon2312 כתב:מצלמה עם ip משלה.. מחוברת לרשת ובעיקרון ניתן להיכנס אליה מכל מקום דרך האינטרנט. ואין לי עדיין סטרימר אני בשלב הגישושים אחרי מה שיתאים לי. לכן אני שואל שאלות ומגדיר לעצמי איך אני רוצה שהסטרימר ישרת אותי אם בכלל. תודה רבה וסליחה על ההקפצה.
...
אם המצלמה היא killer app, לך על HTPC, כאשר זה מחשב לכל דבר - יהיה לך פחות עבודה לקנפג מאשר להלביש את זה על סטרימר.
בכל אופן - אתה גם יכול להשאיל מחבר סטרימר ולנסות. אם זה עובד, נשמח אם תשתף.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #6 

החיבור למצלמה דורש מימוש מיוחד של הסטרימר עצמו ולכן כרגע אני לא מכיר סטרימר שתומך בכך (חברת Xtreamer "המפורסמת" הבטיחה להוציא מצלמה רשת יעודית שתעבוד ישירות מול מכשירי ה Xtreamer שלה)

אגב, ברוב מצלמות הרשת (IP Camera) על מנת לצפות בהן דרך הדפדפן יש צורך להתקין ActiveX בדף של מצלמת ה IP (כתובת המצלמה אלייה אתה גולש), ולכן גם כאן עד שלא תגיע תמיכה מלאה בדפדפן למזרימדיה (כולל התקנת ActiveX-ים אתה לא תוכל לצפות בשידור של המצלמה בשימוש נגן מדייה)....כמובן שכמעט מכל HTPC אתה תוכל לגלוש לדף המצלמה ולצפות בוידאו

shlomki
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #7 

נשמע שאתה צריך לפרט עוד על המצלמה כדי שנוכל לדעת אם זה באמת אפשרי.
איזו מצלמה זו (חברה ודגם)? מה פורמט השידור שלה? האם אתה צריך להתקין תוכנה או תוסף דפדפן (ActiveX) כדי לצפות במצלמה?

אם זו מצלמה מתוחכמת מספיק שמשדרת בפורמט פופולרי (ומתוך ניחוש הייתי אומר שלא), יכול להיות שכן תוכל למצוא סטרימר שינגן את הפורמט.
הכל תלוי בציוד שלך.

aharon2312 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

אני לא מדבר על htpc בגלל שאני מדבר על כמה חדרים שונים.. ולא בא לי מחשב בכל חדר... לכן חשבתי על סטרימר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78870
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #9 

בד"כ המצלמות האלה עובדות עם FLASH או בשיטות אחרות, לא מכיר כאלה שתואמות למזרימדיות.,

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”