אינטל קונה את מקאפי - רוצה לבנות אנטיוירוסים בסיליקון?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אינטל יאפשרו לך לקנות הכל מהם למעשה? CPU, GPU אנטיוירוס. רק חסר מערכת הפעלה...
ייתכן שמקאפי שווה 7 מיליארד דולר (השווי שוק שלהם הוא גבוה מכך והרווח הרבעוני שלהם הוא עצום) אבל אינטל לא שייכת לתחום הזה ולכן לרכוש חברה בסדר גודל כזה, בתחום אחר לגמרי במחיר כל כך גבוה נשמע לי סיכון גדול מידי (גם לאינטל מיזוג כזה זה הוא משמעותי ומסוכן)....קח לדוגמה את טבע שחלק מהמודל העיסקי שלהם זה לרכוש חברת תרפות גדולה (כמה מיליארדי דולרים) כל מספר שנים ולבצע מיזוג בין החברות...אבל שם, טבע בוחנת בזכוכית מגדלת כל חברה וחברה וכל הצעה והצעה והולכת על חברות ותחומים שקשורים לתחום העיסוק שלהם ולשווקים החדשים אליהם טבע רוצה לחדור והכי חשוב זה קשור למודל שלהם לההפך לחברת התרופות הגנריות הגדולה בעולם (כבר היום הם שם), באירופה, בארה"ב.......המהלך הזה של אינטל שקול בעיני כאילו טבע יחליטו לרכוש עכשיו חברת ביוטכנלוגיה ב 7 מיליארד דולר על מנת להיכנס לתחום החדש הזהmoco כתב:למה, כמה אתה היית משלם ?osherov כתב:לשלם מעל 7.5 מיליארד דולר על החברה הזאת
...![]()
הסבר ונמק...
אריה,
אם כדאי לאינטל לרכוש את מקאפי זו שאלה אחת, שמסתבר שאתה חלוק עליה עם ראשי אינטל
המחיר זו שאלה אחרת ובלתי תלויה, וגם לא נתון בלבדית להחלטת אינטל, הרי מקאפי צריכים להסכים.
אגב, אם הרכישה (שלא על מנת למכור ברווח, כמובן) היא טעות אז היא טעות בכל מחיר, אולי אפילו ב0. יש מיזוגים שנכשלו ביוקר.
אם כדאי לאינטל לרכוש את מקאפי זו שאלה אחת, שמסתבר שאתה חלוק עליה עם ראשי אינטל
המחיר זו שאלה אחרת ובלתי תלויה, וגם לא נתון בלבדית להחלטת אינטל, הרי מקאפי צריכים להסכים.
אגב, אם הרכישה (שלא על מנת למכור ברווח, כמובן) היא טעות אז היא טעות בכל מחיר, אולי אפילו ב0. יש מיזוגים שנכשלו ביוקר.
משה
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
ההיגיון היחיד שאני מוצא הוא אבטחה ברמת חומרה,
יתרון מול AMD שביתרון עליה בשוק הGPU ?
יתרון מול AMD שביתרון עליה בשוק הGPU ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
בואו נגיד שכשיש 15000 תחנות קצה... סינמטק בין הטובים.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
זה לא מיזוג. McAfee תמשיך להתנהל כחברה עצמאית בשליטת אינטל. הם ימשיכו בקו המוצרים שלהם.
בנוסף שיתוף הפעולה שלהם אם אינטל שהתחיל כבר לפני כשנתיים יתרחב, לפי מה שאני מבין השיתוף יהיה בעיקר בתחום הסלולר והEMBEDDED, שם יש לאינטל מתחרה קשה ARM, ואינטל כנראה חושבת שערך מוסף כמו אבטחה תאפשר להם לקחת חלק מהשוק.
לדוגמה הרבה לקוחות אירגויים יעדיפו לקנות לעובדיהם סמארטפון מאובטח
בנוסף שיתוף הפעולה שלהם אם אינטל שהתחיל כבר לפני כשנתיים יתרחב, לפי מה שאני מבין השיתוף יהיה בעיקר בתחום הסלולר והEMBEDDED, שם יש לאינטל מתחרה קשה ARM, ואינטל כנראה חושבת שערך מוסף כמו אבטחה תאפשר להם לקחת חלק מהשוק.
לדוגמה הרבה לקוחות אירגויים יעדיפו לקנות לעובדיהם סמארטפון מאובטח