אמש ברידינג 3 שבנמל ת"א , היה ערב מחווה לצמד המיתולוגי סייימון וגרפונקל.
את מופע המחווה ביצעו הצמד מוני ארנון ולארי פוגל.....הפעם לא במופע האקוסטי הרגיל שלהם אלא בתוספת הרכב נגנים נוסף שכלל גיטרה חשמלית.....גיטרה באס.....ותופים.
האמת מי שמכיר אותי ,לא ממש יבין איך הגעתי לשם , ואכן אני לא בטוח שהייתי אמש ברידינג 3 לולא חברתי שאוהבת את הצמד ואת המוזיקה ו "סחבה " אותי להופעה.
האמת.........הופתעתי לטובה. ראשית המקום שאני מאוד אוהב הרידינג 3. מיקום ניפלא להופעות אינטימיות לא גדולות ,עם סאונד מצויין ואוירה מאוד נעימה.
זה היה ערב נהדר ,עם ביצועים ניפלאים שרובם היו דיי נאמנים למקור , ומיספר גירסאות עם פרשנות יפה מאוד של הצמד והלהקה שמאחורי.
היו שם מיטב הלהיטים הגדולים של סיימון וגרפונקל , כשבין השירים .......מספר הצמד כל מיני סיפורים קצרים פיקנטיים ומעניינים על הצמד המקורי .
בהחלט נהנייתי מערב נהדר של שירים יפים של אגדה מוזיקאלית ששמה סיימון וגרפונקל בביצוע בהחלט מצויין של מוני הראל ולארי פוגל שמסתבר מעלים כבר את המופע קרוב ל 6 שנים.
בקהל ניצפו כמה כמה דמויות מוכרות כמו רמי קליינשטיין.....סוזי מילר......ואיש יקר בשם מרטין סבאג.......שקלט אותי ברכב בתור לכניסה לחניון ,אבל השאיר אותי מחכה כשהוא משתחל תוך שניות בין המכוניות עם הדו-גלגלי שלו ונעלם.....לתפוס מקום טוב.
בקיצור....לכל אוהבי סיימון וגרפונקל והמוזיקה הניפלאה שלהם ,אני ממליץ בחום על הערב המהנה הזה . המופע רץ בכל מיני מקומות בארץ ושווה לצאת מהבית ולהיתענג על שירים יפים של צמד בלתי נישכח.
קטע אקוסטי של הצמד......
רפי_א