PSP2 בדרך (כולל מסך מגע)

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

[left]There have been a lot of rumors floating around in recent months about a new PlayStation Portable. There were rumors that the device would be shown at E3 2010, but wasn't. And it wasn't shown at GamesCom either, but Eurogamer is reporting that not only is the device coming, it also features touch controls on the back of the machine. Here's how they described the device:
According to three separate development sources who have seen and used the new PSP, the screen is rich and detailed but the headline feature is the way games are controlled - by a touch-sensitive area on the back of the unit behind the screen.
...
Sounds very cool. This configuration would totally get rid of the iPhone's main gaming problem: Your fingers getting in the way of every game you're trying to control!

Here's the bad news: No one knows when it's going to come out. One of Eurogamers sources expects the device in 2011, while the other says it will be "at least a couple of years" until it comes out.[/left]

[left]Source[/left]

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

נשמע כמו IPOD TOUCH , 3DS ,DSI ,KILLER ,אולי סוף סוף הPSP יקבל את מקום קונסולת מכשיר המולטימדיה הטוב ביותר שמגיעה לו ,נקווה שתיהיה תמיכה בFLASH ואז אפשר להגיד שלום באמת לאייפוד
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

IamEzio כתב:נשמע כמו IPOD TOUCH , 3DS ,DSI ,KILLER ,אולי סוף סוף הPSP יקבל את מקום קונסולת מכשיר המולטימדיה הטוב ביותר שמגיעה לו ,נקווה שתיהיה תמיכה בFLASH ואז אפשר להגיד שלום באמת לאייפוד
...
אמן, בה לי קונסולה ניידת חזקה.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #4 

כן גם לי קצת נמאס מהיוכלות הגראפיות של הPSP שלי :lol: בשבנת 2007 כשקניתי אותו הוא היה מדהים ,(טוב אז עוד לא היה לי XBOX360 ) והמחשב שלי היה עגלה :? ,היכולות של הPSP נראו מעולות,עכשיו קצת פחות . כמובן זה לא DS (טוב הוא באמת מציג יכולות גראפיות "על הפנים" )

אני כבר מחכה לפריצה של המכשיר ,מעניין יהיה לעשות עליו פורט של אנדרואיד ,מחשב טאבלט "קטן" , מכונת משחקים יואו ! :D
לפי השמועות אמור להיות לו מעבד CELL מרובע ליבות ומעבד גראפי RSX , נשמע מבטיח ,אבל לצערי זה רק שמועות :(

ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

IamEzio כתב:כן גם לי קצת נמאס מהיוכלות הגראפיות של הPSP שלי :lol: בשבנת 2007 כשקניתי אותו הוא היה מדהים ,(טוב אז עוד לא היה לי XBOX360 ) והמחשב שלי היה עגלה :? ,היכולות של הPSP נראו מעולות,עכשיו קצת פחות . כמובן זה לא DS (טוב הוא באמת מציג יכולות גראפיות "על הפנים" )

אני כבר מחכה לפריצה של המכשיר ,מעניין יהיה לעשות עליו פורט של אנדרואיד ,מחשב טאבלט "קטן" , מכונת משחקים יואו ! :D
לפי השמועות אמור להיות לו מעבד CELL מרובע ליבות ומעבד גראפי RSX , נשמע מבטיח ,אבל לצערי זה רק שמועות :(
...
נראה, סוני לא חזקה בלשמור אל סודיות, תמיד מדליפים משהוא, בטח נדע בקרוב

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #6 

IamEzio כתב:כן גם לי קצת נמאס מהיוכלות הגראפיות של הPSP שלי :lol: בשבנת 2007 כשקניתי אותו הוא היה מדהים ,(טוב אז עוד לא היה לי XBOX360 ) והמחשב שלי היה עגלה :? ,היכולות של הPSP נראו מעולות,עכשיו קצת פחות . כמובן זה לא DS (טוב הוא באמת מציג יכולות גראפיות "על הפנים" )

...
המפרט לא נשמע הגיוני בכלל. ה RSX יותר גדול מה CELL עם 8 ליבות, לא סביר להניח שהוא יעבור לקונסולה ניידת, שבקושי יש לה מקום להכיל אותו לפני שמדברים על מערכת הקירור המטורפת שהוא מצריך.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #7 

אמרתי - שמועה ,לא זוכר לגבי הRSX ,אבל כן היה כתוב משהו על CELL מרובע ליבות ,היום כשיש כבר פלאפון עם 28 ליבות :!: RSX ומעבד CELL מרובע ליבות לא נשמעים כול כך בדיוניים בPSP

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”