מה עושים כשיש רסיבר עם יציאה לסאב אקטיבי, אבל יש לך סאב פסיבי?
אם יש לך יציאה PRE OUT לקדמיים, אתה יכול לחבר את הסאב הפסיבי לשם ואז אתה אמור לקבל באס יותר מודגש (לא ניסיתי אבל זה מה שאני מבין) אבל זה לא LFE , כלומר, לא תוכל לשמוע אפקטים של ק"ב שמועברים רק דרך יציאה ייעודית של סאב אקטיבי.
חיבור של סאב פסיבי ליציאה ברסיבר של סאב אקטיבי לא תתן כלום כי זו יציאה לא מוגברת אלא אם תחבר את הסאב למגבר ואותו תחבר ליציאת הסאב האקטיבי ברסיבר.
ארז
חיבור של סאב פסיבי ליציאה ברסיבר של סאב אקטיבי לא תתן כלום כי זו יציאה לא מוגברת אלא אם תחבר את הסאב למגבר ואותו תחבר ליציאת הסאב האקטיבי ברסיבר.
ארז
לא הבנתיGuyKhmel כתב:הבנתי.
אני מתכנן להגביר רק את הערוץ הזה, באמצעות 'חיבור', וטיפה הלחמות של רמקולים ישנים של מחשב.
זה אמור לעשות את העבודה?...
הוצע לך לחבר מגבר לסאב הפסיבי. את המגבר תחבר ליציאת הסאב האקטיבי ברסיבר.
איך מפה הגעת להלחמות של רמקולים ישנים של מחשב?
אגב,
יכול להיות שיהיה לך זול יותר (ואולי גם תקבל איכות טובה יותר) אם תקנה סאב אקטיבי מיד 2 .
ארז
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
איך הגעת למסקנה הזו ?אם יש לך יציאה PRE OUT לקדמיים, אתה יכול לחבר את הסאב הפסיבי לשם...
בהנחה שמדובר בסאב פאסיבי סטנדרטי יהיו לו מחברי תבריג כניסה מהרסיבר ויציאה לרמקולים לזוג הקידמי.
החיבור יהיה יציאות רמקולים קידמיים מהרסיבר לכניסות תבריג בסאב ומהיציאות בסאב אל הרמקולים .
בצורה הזו הסאב מקבל פולריינג' מסנן בהתאם לקרוס הפנימי ומעביר את השאר לקידמיים . הסאב מה שנקרא "ינגן"
קבוע ולא בהתאם לערוץ LFE ייעודי.
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
ובמה זה שונה ממה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי בשרשור הזה?Analizer כתב:איך הגעת למסקנה הזו ?אם יש לך יציאה PRE OUT לקדמיים, אתה יכול לחבר את הסאב הפסיבי לשם...
בהנחה שמדובר בסאב פאסיבי סטנדרטי יהיו לו מחברי תבריג כניסה מהרסיבר ויציאה לרמקולים לזוג הקידמי.
החיבור יהיה יציאות רמקולים קידמיים מהרסיבר לכניסות תבריג בסאב ומהיציאות בסאב אל הרמקולים .
בצורה הזו הסאב מקבל פולריינג' מסנן בהתאם לקרוס הפנימי ומעביר את השאר לקידמיים . הסאב מה שנקרא "ינגן"
קבוע ולא בהתאם לערוץ LFE ייעודי....
"אם יש לך יציאה PRE OUT לקדמיים, אתה יכול לחבר את הסאב הפסיבי לשם ואז אתה אמור לקבל באס יותר מודגש (לא ניסיתי אבל זה מה שאני מבין) אבל זה לא LFE , כלומר, לא תוכל לשמוע אפקטים של ק"ב שמועברים רק דרך יציאה ייעודית של סאב אקטיבי."
אני התכוונתי לחיבור הסאב הפסיבי ל PRE-OUT של הקדמיים במקביל לחיבור הקדמיים ליציאות הרגילות ברסיבר.
באופן הזה הקדמיים ימשיכו לקבל את אותה האינפורמציה והסאב הפסיבי יקבל אמנם פולריינג' אבל ידע לטפל רק בתחום הנמוך. זה אמור להדגיש את התחום הנמוך אבל,כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, זה לא LFE .
ארז
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ארז_וחניארז_וחני כתב:ובמה זה שונה ממה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי בשרשור הזה?Analizer כתב:איך הגעת למסקנה הזו ?אם יש לך יציאה PRE OUT לקדמיים, אתה יכול לחבר את הסאב הפסיבי לשם...
קבוע ולא בהתאם לערוץ LFE ייעודי....
"אם יש לך יציאה PRE OUT לקדמיים, אתה יכול לחבר את הסאב הפסיבי לשם ואז אתה אמור לקבל באס יותר מודגש (לא ניסיתי אבל זה מה שאני מבין) אבל זה לא LFE , כלומר, לא תוכל לשמוע אפקטים של ק"ב שמועברים רק דרך יציאה ייעודית של סאב אקטיבי."
אני התכוונתי לחיבור הסאב הפסיבי ל PRE-OUT של הקדמיים במקביל לחיבור הקדמיים ליציאות הרגילות ברסיבר.
באופן הזה הקדמיים ימשיכו לקבל את אותה האינפורמציה והסאב הפסיבי יקבל אמנם פולריינג' אבל ידע לטפל רק בתחום הנמוך. זה אמור להדגיש את התחום הנמוך אבל,כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, זה לא LFE .
ארז...
במקום כל הכאב ראש הזה .......... לא כדאי לו לרכוש סאב אקטיבי ביד 2 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"