פריסת רשת ngn באזור חיפה וקרית חיים.
שיחה שהתקיימה היום בבוקר עם נציגת בזק.
שלום , אני מעונין לברר מדוע טרם רשת הngn לא נפרשה בחיפה ובקרית חיים וברוב הארץ כן?
תשובה: הרשת לא נפרשה ולא תיפרש באזור עד שכבוד ראש עיריית חיפה לא ירשה לנו להחליף את ארונות המיתוג בשכונות ובהיכן שצריך.!
אנא חברים.כתבו והציפו את פקס ומייל עיריית חיפה דחוף . בדרישה לאפשר לחברת בזק לפרוש את הרשת מיידית.
אני עצמי אשלח עוד היום מיילים ופקסים לכלהעיתונים כולל המקומיים.
אנא הרימו את הכפפה והציפו.....
תודה
שלום , אני מעונין לברר מדוע טרם רשת הngn לא נפרשה בחיפה ובקרית חיים וברוב הארץ כן?
תשובה: הרשת לא נפרשה ולא תיפרש באזור עד שכבוד ראש עיריית חיפה לא ירשה לנו להחליף את ארונות המיתוג בשכונות ובהיכן שצריך.!
אנא חברים.כתבו והציפו את פקס ומייל עיריית חיפה דחוף . בדרישה לאפשר לחברת בזק לפרוש את הרשת מיידית.
אני עצמי אשלח עוד היום מיילים ופקסים לכלהעיתונים כולל המקומיים.
אנא הרימו את הכפפה והציפו.....
תודה
העיקר מפרסמים את ה NGN שלהם בכל הזדמנות אבל הפריסה האיטית שלהם...
אני לא חושב שהאשמה היא רק ראש עיריית חיפה, אני גר באחד היישובים באזור חיפה וגם אצלי אין NGN ואני בטוח שאם אתקשר יתנו לי תירוץ דומה אבל הסיבה האמיתית היא הפריסה האיטית שלהם לדעתי היא פריסה איטית באזורים שבהם ההשקעה גדולה יותר והצפי לביקוש ה NGN קטן יותר.
אם באמת יש להם בעיה עם עריית חיפה זו זריקת אחריות לשלוח אותך לפתור את העניינים עם העירייה.
בעצם במילים אחרות הנציגה אומרת לך "אנחנו עדיין בבעיה בפריסה באזור שלך וגם לא יודעים מתי אז אם אתה רוצה מהירות גבוהה תעבור להוט"
אני לא חושב שהאשמה היא רק ראש עיריית חיפה, אני גר באחד היישובים באזור חיפה וגם אצלי אין NGN ואני בטוח שאם אתקשר יתנו לי תירוץ דומה אבל הסיבה האמיתית היא הפריסה האיטית שלהם לדעתי היא פריסה איטית באזורים שבהם ההשקעה גדולה יותר והצפי לביקוש ה NGN קטן יותר.
אם באמת יש להם בעיה עם עריית חיפה זו זריקת אחריות לשלוח אותך לפתור את העניינים עם העירייה.
בעצם במילים אחרות הנציגה אומרת לך "אנחנו עדיין בבעיה בפריסה באזור שלך וגם לא יודעים מתי אז אם אתה רוצה מהירות גבוהה תעבור להוט"
הכל יכול להיות
אבל מכוון ואת רוב זמני אני מבלה מאחורי ההגה אני שם לב בשבועות האחרונים שכמעט בכל צומת
בכל פינה , מכוניות וצוותים של בזק עסוקים בחיבורים תת קרקעיים.
הנציגה שענתה לי גרה בקרית מוצקין והיא אמרה לי שבגבול קרית מוצקין עם קרית חיים שהארון נמצא בצד של מוצקין ישנם כמה רחובות בקרית חיים עם ngn !
בכל פינה , מכוניות וצוותים של בזק עסוקים בחיבורים תת קרקעיים.
הנציגה שענתה לי גרה בקרית מוצקין והיא אמרה לי שבגבול קרית מוצקין עם קרית חיים שהארון נמצא בצד של מוצקין ישנם כמה רחובות בקרית חיים עם ngn !
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
סוף סוף בתחילת השבוע גם לנו בבאר שבע בשכונה ט' הגיעה הNGN
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
מצחיק,אבל גם בת"א אין NGN..
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
למה אתם חושבים שהפריסה איטית במכוון?
האם לבזק יש אינטרס לאבד לקוחות שיעברו לכבלים ומי יודע אם יחזרו?
NGN זו טכנולוגיה שונה... אומנם בבית שלכם לא מחליפים כלום אבל מקרבים אליכם את הציוד.
בכל כמה רחובות הולכים לשים ארונות מיתוג אופטיים שיתקשרו מול מרכזיה אחת.
בזק הולכת למכור את כל הנכסים שלה (כל מיני מבנים ששימשו כמרכזיות מקומיות) ולבנות כמה מרכזיות בסיס גדולות ובמהלך הזה להרוויח כסף כך שיש לה אינטרס כפול לבצע את זה מהר.
למה זה מתבצע לאט לא יודע, אבל מכיוון שבזק לא ממשלתית יש שורה תחתונה של רווח שם והיא מאוד חשובה כך שהגלגלים שם נעים.
יכול להיות כמובן שאני טועה אבל אני לא חושב שיש לבזק אינטרס לעבוד לאט...
האם לבזק יש אינטרס לאבד לקוחות שיעברו לכבלים ומי יודע אם יחזרו?
NGN זו טכנולוגיה שונה... אומנם בבית שלכם לא מחליפים כלום אבל מקרבים אליכם את הציוד.
בכל כמה רחובות הולכים לשים ארונות מיתוג אופטיים שיתקשרו מול מרכזיה אחת.
בזק הולכת למכור את כל הנכסים שלה (כל מיני מבנים ששימשו כמרכזיות מקומיות) ולבנות כמה מרכזיות בסיס גדולות ובמהלך הזה להרוויח כסף כך שיש לה אינטרס כפול לבצע את זה מהר.
למה זה מתבצע לאט לא יודע, אבל מכיוון שבזק לא ממשלתית יש שורה תחתונה של רווח שם והיא מאוד חשובה כך שהגלגלים שם נעים.
יכול להיות כמובן שאני טועה אבל אני לא חושב שיש לבזק אינטרס לעבוד לאט...
שלום לכולם
שמי מיכל מחברת בזק.
קראתי את השרשור וברצוני להסב את תשומת לבכם לעובדה כי בזק נמצאת בעיצומו של תהליך פריסה אינטנסיבי של הרשת בכל רחבי הארץ, מצפון לדרום.
מדובר בקצב פריסה חסר תקדים ביחס לעולם.
לצערי את תכנית הפריסה שלנו אנו לא מפרסמים מסיבות עסקיות (מידע תחרותי) ולכן לא אוכל להשיב ספציפית לגבי מקום מגורים מסויים.
קיימת אפשרות לבדוק האם כבר חוברתם או לחילופין להשאיר פרטים לשם עדכון בעת פריסת הרשת במקום מגוריכם (מצ"ב קישור).
המשך יום נעים
מיכל
http://www.bezeq.co.il/NGN/Documents/ngn_home2.htm
שמי מיכל מחברת בזק.
קראתי את השרשור וברצוני להסב את תשומת לבכם לעובדה כי בזק נמצאת בעיצומו של תהליך פריסה אינטנסיבי של הרשת בכל רחבי הארץ, מצפון לדרום.
לצערי את תכנית הפריסה שלנו אנו לא מפרסמים מסיבות עסקיות (מידע תחרותי) ולכן לא אוכל להשיב ספציפית לגבי מקום מגורים מסויים.
קיימת אפשרות לבדוק האם כבר חוברתם או לחילופין להשאיר פרטים לשם עדכון בעת פריסת הרשת במקום מגוריכם (מצ"ב קישור).
המשך יום נעים
מיכל
http://www.bezeq.co.il/NGN/Documents/ngn_home2.htm
"בזק נמצאת בעיצומו של תהליך פריסה אינטנסיבי של הרשת בכל רחבי הארץ, מצפון לדרום.מיכל_בזק כתב:שלום לכולם
שמי מיכל מחברת בזק.
המשך יום נעים
מיכל
http://www.bezeq.co.il/NGN/Documents/ngn_home2.htm...
מדובר בקצב פריסה חסר תקדים ביחס לעולם. "
זהו ציטוט מדויק של מה שנציגתכם בTwitter כתבה,
יש לכם הודעות מוכנות או משהו?
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
skinnyq כתב:"בזק נמצאת בעיצומו של תהליך פריסה אינטנסיבי של הרשת בכל רחבי הארץ, מצפון לדרום.מיכל_בזק כתב:שלום לכולם
שמי מיכל מחברת בזק.
המשך יום נעים
מיכל
http://www.bezeq.co.il/NGN/Documents/ngn_home2.htm...
מדובר בקצב פריסה חסר תקדים ביחס לעולם. "
זהו ציטוט מדויק של מה שנציגתכם בTwitter כתבה,
יש לכם הודעות מוכנות או משהו?...
איציק
גם ב NGN האינטרנט תקוע בסופי שבוע?
חשבתי שאני הולך להפציץ את המרכזת!! סיוט!
5 מטר ממני יש NGN אבל אצלנו, לא! אין!
חשבתי שאני הולך להפציץ את המרכזת!! סיוט!
5 מטר ממני יש NGN אבל אצלנו, לא! אין!