אני שוקל ברצינות להזמין שני שלטים, אחד "navigation" , ושני משחקים: RE5 Gold ו- Sport Champions.
מישהו ראה / מכיר אתר או מוכר זול יחסית שאפשר להזמין ממנו לארץ?
יש כאן עוד מישהו שכבר הזמין ציוד לMOVE?
אני גם מעוניין להזמין מראש השאלה מה אני צריך בדיוק להזמין ? האם הערכה כוללת כל מה שצריך ?
אני הבנתי שיש שני בקרים ובערכה אין
ואם אני רוצה לשני שחקנים אז ???
tiptipon כתב:אני גם מעוניין להזמין מראש השאלה מה אני צריך בדיוק להזמין ? האם הערכה כוללת כל מה שצריך ?
...
ראיתי שיש בערכה משחק+מצלמה+שלט
אני מניח שצריך שלט נוסף
tiptipon כתב:אני גם מעוניין להזמין מראש השאלה מה אני צריך בדיוק להזמין ? האם הערכה כוללת כל מה שצריך ?
...
אני מניח שצריך שלט נוסף
מביא את העסק ל-150 דולר קנדי
...
תוסיף עוד 2 שלטי NAVIGATION אלא אם אתה רוצה לשחק בסגנון Ghetto עם שלט DualShock ביד אחד ושלט Move ביד השניה
...
אני מניח שצריך שלט נוסף
מביא את העסק ל-150 דולר קנדי
...
תוסיף עוד 2 שלטי NAVIGATION אלא אם אתה רוצה לשחק בסגנון Ghetto עם שלט DualShock ביד אחד ושלט Move ביד השניה
...
למה 2?
לא נראה לי שיהיו לך יותר מדי shooters שתהנה לשחק בהם בsplit screen (אם בכלל אפשר). ולפי מה שראיתי בינתיים, לא נראה שיהיה צורך בnavigaton controller במשחקים מסוגים אחרים.
חבל שאין בנדל כלשהו שלא כולל מצלמה.
אם קונים שלט אחד ואת המשחק מ- shopTo, כל אחד בנפרד, מגיעים כבר ל75.25 יורו שזה בעצם 99 דולר קנדי (המחיר של הבנדל בVGP).
מה כבר אפשר לעשות עם מצלמה נוספת??
חבל שאין בנדל כלשהו שלא כולל מצלמה.
אם קונים שלט אחד ואת המשחק מ- shopTo, כל אחד בנפרד, מגיעים כבר ל75.25 יורו שזה בעצם 99 דולר קנדי (המחיר של הבנדל בVGP).
מה כבר אפשר לעשות עם מצלמה נוספת??
יש כאן מישהו שרשום לshopTo?
אני מנסה להירשם כדי להזמין, ולאחר דף הרישום הראשון אני צריך למלא פרטי אשראי לוריפיקציה מול Sage pay (כתוב שמחייבים פאונד אחד ומחזירים אותו מיד), אבל אני לא רוצה לתת פרטי אשראי, אלא לנהל את כל העברות הכספים דרך paypal.
אני מפספס פה משהו?
עבור משחק שהזמנתי עלה משלוח 2.5 פאונד שזה בערך 15 שקל, סביר ביותר, אבל אני לא יודע אם משלוח של משהו כבד יותר יעלה יותר.
מה שכן, הגיע תוך יום וחצי עסקים! הזמנתי בשישי בצהריים, הגיע בשני..י