בעיה בחיבור HTPC לשני מסכים
יש לי HTPC שמחובר עם HDMI לרסיבר Yamaha 467 שמחובר עם HDMI לטלויזיה Philips 8404.
בגלל שלסלון יש קיר משותף עם המטבח, רציתי לשים מסך 15" קטן במטבח ולחבר אותו גם ל-HTPC ב- Dual Screen.
למסך יש חיבור VGA בלבד ובכרטיס מסך (GT240 של אסוס) יש גם יציאה של VGA.
מערכת ההפעלה היא Windows 7 Ultimate 64bit.
הבעיה: ברגע שאני מחבר את המסך ליציאת VGA בכרטיס, מתנתקת הטלויזיה והוא כותב No Signal. ברגע שמתנקים את ה-VGA, חוזרת התמונה לטלויזיה. ב- Properties של התצוגה הוא מראה מסך אחד בלבד (או המסך קטן או הטלויזיה, בהתאם) ואין שום אפשרות לעשות או לבחור Enable למסך שני. כמובן שניסיתי את הפתרונות הפשוטים, לעשות Restart, לכל המכשירים, לחבר את המסכים בסדר שונה וכו'.
אני עובד הרבה עם מסכים מרובים בעבודה ועוד לא ניתקלתי בדבר כזה.
יש למישהו רעיון?
תודה!
בגלל שלסלון יש קיר משותף עם המטבח, רציתי לשים מסך 15" קטן במטבח ולחבר אותו גם ל-HTPC ב- Dual Screen.
למסך יש חיבור VGA בלבד ובכרטיס מסך (GT240 של אסוס) יש גם יציאה של VGA.
מערכת ההפעלה היא Windows 7 Ultimate 64bit.
הבעיה: ברגע שאני מחבר את המסך ליציאת VGA בכרטיס, מתנתקת הטלויזיה והוא כותב No Signal. ברגע שמתנקים את ה-VGA, חוזרת התמונה לטלויזיה. ב- Properties של התצוגה הוא מראה מסך אחד בלבד (או המסך קטן או הטלויזיה, בהתאם) ואין שום אפשרות לעשות או לבחור Enable למסך שני. כמובן שניסיתי את הפתרונות הפשוטים, לעשות Restart, לכל המכשירים, לחבר את המסכים בסדר שונה וכו'.
אני עובד הרבה עם מסכים מרובים בעבודה ועוד לא ניתקלתי בדבר כזה.
יש למישהו רעיון?
תודה!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
שים מפצל HDMI יעזור לך יותר.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
יעזור גם ה-Windows עצמו לא מזהה שני מסכים? אני אנסה כשאגיע הביתה היום... תודה.iakovl כתב:כנראה יש לו בעיה של זיהוי... נסה להוריד את http://www.realtimesoft.com/ultramon/...
לא עבד. אפילו עם UltraMon מותקן (בדקתי בהגדרות שלו, לא מצאתי שום דבר ששינה משהו) בשניה שמחברים את הכבל VGA מהכרטיס מסך למסך הקטן, ה-HDMI מתנתק. ברגע שמנתקים את ה-VGA, ה-HDMI חוזר.
המחשב לא מכיר שני מסכים.
עוד רעיונות?
המחשב לא מכיר שני מסכים.
עוד רעיונות?
נערך לאחרונה על ידי moryoav ב 19/08/2010 23:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

מה הכרטיס מסך שלך ?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

לא שמתי לב
אם אתה מדליק את המחשב כשניהם מחוברים איפה אתה רואה POST ?
(ביוס)
והאם ככה יש לך שני מסכים בתוכנה של NVIDIA ?
(ביוס)
והאם ככה יש לך שני מסכים בתוכנה של NVIDIA ?
קודם כל, תודה על הנכונות לעזור...!agent__smith כתב:לא שמתי לב![]()
(ביוס)
והאם ככה יש לך שני מסכים בתוכנה של NVIDIA ?...
1. כשאני מדליק את המחשב ושניהם מחוברים - ה- POST מופיע רק על המסך הקטן שמחובר עם הכבל VGA. למעשה כששניהם מחוברים אין שום שלב שבו יש זכר ל-HDMI, כאילו ניתקתי אותו.
2. בתוכנה של NVIDIA אני בשום שלב לא רואה שני מסכים. אם מחובר ה-VGA בלבד אני רואה אותו, אם מחובר ה-HDMI בלבד אני רואה שכתוב Yamaha 467 ואם מחוברים שניהם אז רואים רק את המסך שמחובר עם ה-VGA. תמיד מופיע שם מסך אחד בלבד.
נערך לאחרונה על ידי moryoav ב 19/08/2010 23:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.