איכות הצפיה בתכני SD בפלזמה HD ready לעומתFHD
אני מתלבט אם לרכוש פלזמה "50 שהיא HD או HD ready.
90% מהשימוש יהיה בתכני SD ולכן חשוב לי שאיכות הצפיה תהיה כמה שיותר חלקה (לכן אני גם מעדיף את הפלזמה על הLCD).
השאלה היא הם איכות הצפיה בתכני SD בפלזמות שהן HD מלא פחותה (תמונה פחות חלקה) מאלו שהן הכנה לHD.
תודה.
90% מהשימוש יהיה בתכני SD ולכן חשוב לי שאיכות הצפיה תהיה כמה שיותר חלקה (לכן אני גם מעדיף את הפלזמה על הLCD).
השאלה היא הם איכות הצפיה בתכני SD בפלזמות שהן HD מלא פחותה (תמונה פחות חלקה) מאלו שהן הכנה לHD.
תודה.
בדרך כלל HDR יראה שידורי SD טוב יותר ממסך FHD.
אבל, יש גם משמעות רבה מאוד למעבד התמונה של המסך. מעבד טוב יראה תמונה טובה וחלקה יחסית .
תמונת ה׳ SD שאני מקבל בפנסוניק 58 FHD שלי , טובה יותר מהתמונה שאני שאני מקבל בסמסונג 50 גם FHD.
אנלוגיית הרזולוציה מורגשת בדרך כלל ככל שעולים בגודל.
בקיצור, ממליץ לך לראות את הפייבורטיות שלך אחת ליד השנייה בחנות מתמחה ורק כך להחליט.
רוני
אבל, יש גם משמעות רבה מאוד למעבד התמונה של המסך. מעבד טוב יראה תמונה טובה וחלקה יחסית .
תמונת ה׳ SD שאני מקבל בפנסוניק 58 FHD שלי , טובה יותר מהתמונה שאני שאני מקבל בסמסונג 50 גם FHD.
אנלוגיית הרזולוציה מורגשת בדרך כלל ככל שעולים בגודל.
בקיצור, ממליץ לך לראות את הפייבורטיות שלך אחת ליד השנייה בחנות מתמחה ורק כך להחליט.
רוני
- ronyhr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
ככלל הייתי מנסה להתמקד ב-FHD : אנחנו כבר כמעט בסוף 2010 - ומכשיר טלוויזיה שאמור לשרת אותך מס' שנים מומלץ שיכלול תמיכה מלאה בשידורי HD.
לא ציינתה מגבלות תקציב כך שקשה להמליץ לך על דגמים ספציפיים אבל אם תקרא הודעות אחרות באתר בנוגע לפלאזמות "50 תוכל למצוא המלצות על מס' דגמים של Samsung ו-Panasonic : ותוכל לבחור במגבלות התקציב
לא ציינתה מגבלות תקציב כך שקשה להמליץ לך על דגמים ספציפיים אבל אם תקרא הודעות אחרות באתר בנוגע לפלאזמות "50 תוכל למצוא המלצות על מס' דגמים של Samsung ו-Panasonic : ותוכל לבחור במגבלות התקציב
צהוב עולה 
עדיף לך FULL HD
שלום רב והצלחה עם הקניה לי יש טלווזיה LED 42 FULL HD
ואני רואה מציון תכני SD
לעמות הטלווזיה בסלון שמשדרת בHDR
שבה אני רואה סביר+
זה הכול מיתוס שבHD
רגיל רואים יותר טוב זה קשור לאותו דגם
ואכן בפלזמה בדרך כלל רואים יותר טוב בSD
ואני רואה מציון תכני SD
לעמות הטלווזיה בסלון שמשדרת בHDR
שבה אני רואה סביר+